🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #8

• 178 945
  • 3 706
  •   1
Отговори
# 150
Тази Венета се крие под маската на шут, много ми е гнусна външно, една деформирана такава, гнила ябълка отвътре.
Така е, Венета наистина прилича на персонаж от роман на Стивън Кинг- миловидно на пръв поглед инфантилно девойче - психопат…
Дениз с безумно ансамбълче- сандалите на Викито само й липсват , за да е пълен селският кич…Това момиче е абсолютна щета.

# 151
На Блага мозъка й е колкУ ина бримка ..за терлик.

# 152
С какво ги е обиждала Александра? Ако е казала "изрод долен" както направи Дениз, тогава сигурно бих се съгласила, че тя наистина е провокатора.

# 153
Блага си патела от приятелки !! Страшна неблагодарница !

# 154
Блага и син ми мож я манипулира...

# 155
Много преекспонирана вече тая тема със Сашето, аз като зрител, макар и да не гледам всичко съвсем съсредоточено, не съм видяла всичко това, в което я обвиняват. Обаче видях как и викаха в лицето "изрод мръсен долен" и такива подобни Thinking Блага и тя обърна палачинката, горката, толкова неуверена и несигурна, манипулират си я всички както им текне

# 156
Змии долни,  Александра ще спечели много, губейки вашето ,, одобрение”.

# 157
  • София
В Дениз няма нищо женствена. Венета крие злобата под държанието на шут.
Блага бързо смени страна

# 158
Жалко и тъжно ми е,че жени над 25 години нямат дом, семейство и деца!Но в случая- и слава богу!
На всеки житейският му път е различен, желанията за това как да протече животът му също и точно такива странични напирания карат хора, включително и част от участничките, да насилват нещата и да ги преживяват като на живот или смърт.

# 159
  • Terra incognita
Съчувствам на Александра. Доста кофти ситуация.

# 160
Освен  Гергана, разбра ли се коя друга лъже за годините?
Гергана в ИГ каза, че е 92-ри набор.

# 161
  • София
Хайде сега да си признае за 100 манекенки и на Виктор ще му падне ченето... И по принцип супер отегчително да говори за друг мъж

# 162
За дедо ли говори...

# 163
Блажето вай забрави как щяха да я изядат заради гащаците. Сега вече са си дружки.

# 164
Виктор не изглежда развълнуван. В сравнение със срещата с Александра, та дори и с Деница, тази е доста тегава.

Общи условия

Активация на акаунт