🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #8

• 177 420
  • 3 706
  •   1
Отговори
# 2 460
Хайде Питонова започна Joy

# 2 461
Виктория: не те ли напряга, че Александра постоянно плаче?
Скъпа, ти го напрягаш повече от всичко в момента.
Била на кантар да си тръгне ХААХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА, повярвах й!

# 2 462
Виктория се държа професионално, донякъде Дениз също. Останалите простееха малко. Не знам защо за пепеляшка избраха такава грозна одежда, а не празничната синя рокля. Фотосесията на Виктория наистина беше добре. Между Виктория и ергена няма химия грам. Но биха си работили отлично.

# 2 463
Тази среща по-тегава от срещата с малкото Вики, ма Капиталова не трае. Мисли си, че играе играта, а играта играе нея.

# 2 464
Отишла си на среща с мъжа в който уж се влюбваш и обсъждаш другите жени, друга тема няма. Обаче пък е приказлива Вика и на него не му се налага да се пъне какво да говори.

# 2 465
  • Terra incognita
Много неприятна жена. Никой мъж не харесва такова разпити, анализи, ултиматуми...
Авторитет искала тя, бе. Да се чете- дебела банкова сметка и добро обществено положение.
Витя не отговаря, май.

# 2 466
Искам да го черпя Виктор нещо. Така яко я притиска, изпитва, че дори и леко манипулира Виктория да си каже всичкото.
Хахахахаха

Последна редакция: пт, 15 апр 2022, 00:25 от geri1919

# 2 467
Москва не вярва на сълзи 😆

# 2 468
Виктория нямало да им каже за какво са си говорели с Виктор.
Да, по-добре не им казвай, че през цялото време ги обсъждаше.

# 2 469
И аз за него се сетих. 🤣🤣

# 2 470
Какво пиеха в тези чаши за вино с цвят на студен чай праскова?

# 2 471
Розе да не е?

# 2 472
Гери, моля ти се отърви ни от простотията си. Хвани си листата и не ни  напрягай повече.

# 2 473
Тая днешната "Ева" да е куха, колко да е куха?
Видя неведнъж, че това не работи. Видя че го напряга. Видя че се дърпа. Дори той ѝ го каза.
И на тоя коктейл, пак същата тактика.
Като не работи това, пробваш друго......... ама ако знаеш друго.

# 2 474
Гергана е тооолкова прозорлива. Да, Виктор не я харесва, но не защото е "млада и красива".

Забавен ми е днешния епизод. Последните 3 така ме напрегнАха, че за малко да спра да гледам тая тъпня. 🤣

Общи условия

Активация на акаунт