🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #8

• 173 345
  • 3 706
  •   1
Отговори
# 2 475
Ох нееее, ГеритУ пак в атака..Виктор ще получи уплах от нея вече. Да взима да я маха, че става страшно. За него, де Simple Smile)

# 2 476
  • Terra incognita
Тя пък и тая Дениз голям епитет извади, селянка била. Поздрав от наш'та махала за ваш' та махала.

# 2 477
Дениз, днеска ти защитавах целулита по форума, ама след това изказване за селянката, при положение, че…. Не ми се довършва. 😄😄😄

# 2 478
Гергана била селянка, щото Дениз хич не е 😀
По-голяма простакеса от сто и първата метреса не бях виждала! 😀

# 2 479
Загледах и аз целулита на Дениз, ми огромни буци си има и някак наедряла за тоя месец.

# 2 480
Виктор ще ходи да му леят куршум от Гери!

# 2 481
Тя пък голямата гражданка Дениз…

# 2 482
  • Terra incognita
Повечето са наедрели, забелязахте ли коремчето на Блага?

# 2 483
От Гергана и аз искам да избягам.

# 2 484
Горкия Ерген, при фотосесията се дърпа буквално с Гергана. Ако някой даде на забавен кадър, ще забелжеи тотално отвращение от него към нея. Не заради нещо друго, ама заради прекалено агресивно и пошло поведение, така си мисля.
А рускинята, буквално пък го избягваше накрая на срещата им, като се прегърнаха, не знам дали видяхте как го прегърна " ала приятел ", и аз така прегръщам мъже, които НЕ харесвам като мъже. Нагласена работа....

# 2 485
Защо избра гадната Виктория? Защото наш Викторчо е пасивен и му харесва жената да бъде по-дейна. На Виктория ще и омръзне след макс три години(толкова трае любовта) и то ако е много влюбена, но не ми се вярва. Гергана и тя изгуби търпение.

# 2 486
Тая Гергана луда ли е? Имам чувството, че като пийне малко алкохол и почва с тия състояния… много зле- вечно мрънкаща, вечно недоволна, вечно да търси внимание 🤦🏻♀

# 2 487
Гергана е пийнала ми се струва

# 2 488
Официално Виктор е много зажмал! Как можа да покани тая змия след всичко?! Ъъъъъъъ..

# 2 489
Александра обаче си е взела поука. Инстинктивно заема обратната позиция на груповата (често ми се случва), но е доста мека в реакциите и коментарите си. Харесва ми. Ще взема да ѝ стана фенка накрая Grinning

Общи условия

Активация на акаунт