🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #8

• 173 283
  • 3 706
  •   1
Отговори
# 2 520
Не ме интересува коя ще бъде изгонена днес, свитите перки и киселите физиономии на Отвратонова ми напълниха душата. Лошото е, че ще е краткотрайно.

# 2 521
Добре де, тези две прЕателки как са били на почивка заедно ?
За Спасителката от плажа и Адамовата Ева говоря.

Имаше статия, че на някаква топла дестинация са били или се бъркам... ?

Тета,  за тази риза с ДжаБото е неоходимо да седнеш на шивачната машина... и да си купиш лъскав плат и копринени бели конци
Ама ти сигурно имаш...
Бяха да, малко преди да обявят участничките. Предполагам, че мъжете им са приятели, а не, че от тях двете е дошла организацията. Още тогава забелязах, че Виктория не следва Гергана. Те не са се и тагвали, но имаше една снимка как си правят "наздраве" и се виждаше същият маникюр като на Гергана, която се беше тагвала на същото място по същото време.

Последна редакция: чт, 14 апр 2022, 22:46 от Clouded Mind

# 2 522
Много яко, не познах за Гергана 😂 Мен ме кефи усмивката и

# 2 523
На мен ли ми се струва, или Виктор в отделните кадри на коментар изглежда с подпухнали очи? Сякаш е плакал?
Разплакал се е като продукцията му е казала, че Гергана трябва да получи роза и тази вечер. Grinning

# 2 524
Слава Украине и досвидания. 😁

Последна редакция: чт, 14 апр 2022, 22:43 от black_meri

# 2 525
Така! Тези със сигурност ни будалкат с излизането на Александра. 100%

# 2 526
Аз ли нещо не разбрах от монтажа или дават все едно Александра си отива утре....

# 2 527
Няма да си тръгне Алекс,според мен ще спечели среща с Виктор или нещо друго.

# 2 528
Айде, уж па утре си отива Александра, и утре ли да гледам, аааааа
Карина как гледаше на церемонията...

# 2 529
  • Вестерос
Оле дано не отпадне Александра, спирам да гледам аз тогава. 🙄

Този Бобър, какво толкова й харесва Виктор 🤢

# 2 530
На мен ли ми се струва, или Виктор в отделните кадри на коментар изглежда с подпухнали очи? Сякаш е плакал?
Разплакал се е като продукцията му е казала, че Гергана трябва да получи роза и тази вечер. Grinning

Хаххахах, да да точно така! 😄 обаче аз съм леко озадачена от кадрите за утре. Александра ще си ходи?!?

# 2 531
От видяното до тук съм убедена, че Вито харесва единствено две, Марта на първо място и Александра на второ!

# 2 532
Егати якия монтаж. 😀😀 Няма да мога да спя сега

# 2 533
Не знам за какви ни взимат зрителите, как ли пък Александра ще изгонят. Със сигурност ще е заведе някъде.

# 2 534
  • В царството на игрите:)
Не мисля, че ако нещата зависеха от Виктор щеше да остави Гергана. Според мен той се изприщва/плаши от нея и то не в добрия смисъл. Но пред малкото Вики предпочитах да си тръгне Косара или Карина.

Общи условия

Активация на акаунт