🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #8

• 173 294
  • 3 706
  •   1
Отговори
# 2 505
Гергана си е пийнала. Ама всички гледат сеир. В момента само Виктория говори за Александра, на фотосесиите дори си говориха нормално тя и другите.

# 2 506
Герито защо си мисли, че знае та английски, та испански?! Фуего била Simple Smile))

# 2 507
Божеее, Виктория въобще няма чувство за срам и неудобство, какви са тия жени…..

# 2 508
На мен ли ми се струва, или Виктор в отделните кадри на коментар изглежда с подпухнали очи? Сякаш е плакал?

# 2 509
Ха, Карина! Тази мебел още ли е там. Бях забравила за присъствието и.

# 2 510
Малката статистка Виктория да си ходи...или Гергана.

# 2 511
Леле, какво беше това окуражаване от Дениз към Александра за розата преди Виктор да каже името ѝ? 😂

# 2 512
Нещо май са ги мъмрили момите, та са ки оправили отношетията.
Има голям скок в отношенията им от израд мръсен до днешното им държание.
Вкички са свили перки, вкл.и Алексата....

# 2 513
Хайде Викиту да си ходи, Гергана поне се раздава за шоуто Joy

# 2 514
Гергана е крайно време да си ходи. Прояви се като твърде агресивна и проста. Виктор едва я търпи.
На няколко моменти лъснаха доста странни кадри. Виктория седи до Александра и Алекс и се усмихва и си говорят. После Дениз и казва как сега на нея ще даде роза. Нещо май и конфликтите им ще лъснат като по сценарий. Ама язък за приказките дето изрекоха и се изложиха.

# 2 515
Витя пак даде роза на Люса! Не мога да разбера защо я държи още. Или пък сценаристите го карат?!

# 2 516
Интересно, че Дениз помоли да не й се навлиза в личното пространство. А когато тя висеше така на главата на Александра, че и обиждаше, не се замисляше.

# 2 517
Добре де, тези две прЕателки как са били на почивка заедно ?
За Спасителката от плажа и Адамовата Ева говоря.

Имаше статия, че на някаква топла дестинация са били или се бъркам... ?

Тета,  за тази риза с ДжаБото е неоходимо да седнеш на шивачната машина... и да си купиш лъскав плат и копринени бели конци
Ама ти сигурно имаш...

# 2 518
Абе не знам дали са ги строявали, но като няма скандали вътре, успявам да изчета коментарите тук, че иначе е страшен приливът от мнения. Явно все пак конфликтът е по-интересен за хората.

# 2 519
Не мога да разбера защо Ния - Косара е все още в предаването. Нито прави нещо интересно, нито пък се среща с ергена. Единственият път когато се бяха усамотили тя гледаше в земята през цялото време.

Общи условия

Активация на акаунт