🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #8

• 173 327
  • 3 706
  •   1
Отговори
# 2 760
  • Пловдив
Така, и аз да се разпиша...

Допадат ми зрелите жени, улегналите дами, с достойнство, самоуважение и уважение към другите. Деница (плюс това тя изглежда и най-интелигентна), Марта, Карина, Александра, малката Вики.

Отблъскват ме Виктория рускинята, Дениз, Блага, Гергана, Венета, Людмила. Нагли, завистливи, интригантки, някои от тях са невъзпитани, невъздържани, искат светът да се върти около тях. Гергана е вероятно с диагноза, толкова неуравновесена жена, как само се "натиска", изживява се като главна актриса в драма, грубо, абе капка достойнство не изглежда да има...

# 2 761
Капитонова обаче живее сама и винаги съм се чудела защо. В едно видео обясняваше, че приятелят й познавал собствениците на кооперацията и си взел апартамент там и Капитонова тогава видяла студиото в същата кооперация и го купила. Та ми е много странно защо живеят отделно.

# 2 762
Интересно, в ютюб канала на Розмари интервютата с участничките в Ергена са свалени.

# 2 763
И аз мисля, че Гергана ще е тази, която ще изненада със знания. Аз се изненадах, че била завършила Публична Администрация. Като й гледам кълченето и поведението мислех, че книгите грам не я вълнуват. 
Тя и Блага уж е завършила нещо такова. Не искам ви излъжа дали беше "Публична администрация" или "PR" или нещо от сорта. И с това искала да се занимава.
Всичките по един калъп.
Мамини сладки..., ако бяха читави, или наистина хубави, щяха да живеят с някого някъде, да си ходят на топло и на океан през зимата, да се грижат за семействата си, и да им е спокойно на душичката.
Озлоблението, което излъчват тези "красавици" ме отблъсква и ми става жал колко недооценени се чувстват.
Парад на суетата и неосъществените амбиции.
Кофти сегмент млади хора.

# 2 764
Абе Гергана си е много секси мацка, на мен много ми харесва, но не беше никаква Ева, чиста Лилит.

Кажи, че се шегуваш! Simple Smile
Типична фолкаджийка си е тя – и по външен вид, и по поведение, и по манталитет.
Чалгата не прощава.

# 2 765
Капитонова обаче живее сама и винаги съм се чудела защо. В едно видео обясняваше, че приятелят й познавал собствениците на кооперацията и си взел апартамент там и Капитонова тогава видяла студиото в същата кооперация и го купила. Та ми е много странно защо живеят отделно.
Възможно е да не е основната му жена. 😅

За Венета и фармацеФтиката нещата тръгнаха от самата нея, която и в Инстаграм профила си го беше изтипосала. Работи като търговски представител в компания за хранителни добавки май, а иначе е завършила средно с насоченост фармация в Дупница.

Карина колкото и дипломи да нареди, нещо не е както трябва в цялата работа, подозирам, че може и да не разберем какво. На мен лично не ми е нито енигматична, нито интересна, нито искам да я виждам на среща, жив статист.

Ей, много сте злобни значи Joy
Чай аз кат най-злобна, да се изкажа....снощи Виктория дългата в гръб като си отиваше, много беше наляла снЪгата..то крАци, то ханш дан кажа г@з....добре се е хранила вътре.
И хем е с дълги ноги и висока...и пак си личи освинването. Туй кУ беше на моите 160 сантиметри, смятайте как щеше да личи....
Та тъй добре ги хранят. Сигур баклава за закуска, кадаиф на обед и реване вечер....
А Блажка за десерт след реване́то удря и по едно рева́не. В нейна чест взех едни толумбички от Лидл за днешния епизод.

# 2 766
Аз си Зех блистЪр с лексотан за д'вечера...да не се вълнувам ногу като гледам, да не вдигам кръвното...ш плета заспали търлъци, ш ги кръстя  терлици "Карина"  Joy

# 2 767
Има Амерекански Ерген. Казва се The Bachelor in Paradise и там заминават на екзотичен остров. Има мъже и жени, не само един мъж или една жена. Всяка седмица се редуват. Веднъж мъжете дават рози на жените  Веднъж жените дават на мъжете. Аз съм го гледала преди време по TLC , но не помнех как се казва. Беше много интересно. Имаше много красиви гледки и романтични моменти. Имаше повече разговори и правеха различни неща. Мъжете и жените бяха много красиви.

# 2 768
Колко е висок нашият ерген?

# 2 769
Аз си Зех блистЪр с лексотан за д'вечера...да не се вълнувам ногу като гледам, да не вдигам кръвното...ш плета заспали търлъци, ш ги кръстя  терлици "Карина"  Joy
Аз съм на оспамокс 🙈,но направих реванЕ и поръчах турско от близкия кебап шоп. Та съм по темата.Даже ако другата година снимат пак там,ще мога да ги шпионирам 😂Резервирах във Фетие за началото на октомври.
Оказа се,че недостатъчно за мъж 😂,май към 1.80 и малко

# 2 770
  • София
Баш в епизода на рд на Виктор ли да отпада най-личната мома Алекс... Не виждам на чие друго отпадане биха се радвали всички. Освен ако за кратък период от време една от останалите не е станала непоносима.
Алекс е качила стори, на което й се пада късмет "любов".

# 2 771
Висок е 182см. https://visages.net/bg/portfolio/victor-stoyanov/

А колко  е ДОСТАТЪЧНО за мъж? Smiley

# 2 772
Дан прекалиш с лексотана, да се отнесеш и търлъкът да стане клинчИ за рожденика да му топли зимъс, внимавай!

# 2 773
Такъв тип реалитита има много яки и естествено не в бг. Аз доста гледам в Нетфликс - Too hot to handle, Love is blind, Love never lies, Are you the one. Скоро след като HBO GO стана HBO MAX 😁😁😁 гледах и Fboy island. Там са 3 моми и много кандидати. 😁

# 2 774
Висок е 182см. https://visages.net/bg/portfolio/victor-stoyanov/

А колко  е ДОСТАТЪЧНО за мъж? Smiley
А не знам,такива мнения прочетох преди в темата,мен лично 182 см ме устройват 😁

Общи условия

Активация на акаунт