🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #8

• 173 363
  • 3 706
  •   1
Отговори
# 2 745
Сашо Кадиев се опита да задълбае и в личната история на Венета, 2 пъти я пита ама какво е направил баща й, та толкова да я нарани и травмира и тя всеки път му казваше, че не иска да говори за това... Жалко, наистина му симпатизирах.
А забелязахте ли как единствената, която отново беше оплюта от другите по време на фотосесията, беше Алекс? "Много й отиват тия дрехи на слугиня хихихи" и всички пригласят и гледат отстрани със завист и омраза точно като злите сестри на Пепеляшка, та наистина много добре й пасна тази роля. Simple Smile Дениз: "Хубавите ябълки прасетата ги ядат". ДЕНИЦА: "АБСОЛЮТНО!". Какво класно вижда Александра в козлодуйката, та чак да я "обича", не ми е ясно много. Освен ако след предаването не се е извинила, не виждам как могат да бъдат приятелки в момента. Как да симпатизираш на друга участничка в момента от това, което виждаме с очите си?!
Коронясването също не беше случайно и според мен. И хващането на букета. Simple Smile Това, че откликна единствено на нейния опит за близост с невинната целувка по бузата също си е показателно. Wink

Най-тъпото е, че Капитонова най-вероятно няма и средно образование, онази Хайрула ли е каква е ако е завършила ще е нещо платено, обаче те двете най-много обиждат Александра. Отивало  и да е Пепеляшка, ми тая като спи със старчоци за пари е не Пепеляшка ами не знам какво. Онова руското зъбато пък кой знае в кое гето е гледано и е дошло в БГ за по-добър живот ама и то тръгнало пффф.

# 2 746
Питонова е завършила Американският университет(АУБ).
Задърпа се при целувката на Виктор, защото по принцип няма увелечние по него, но и защото я сложи на място. Последното хич не ѝ се понрави, но е достатъчно лисица, че да не го покаже,все пак състезанието не е свършило. Щедро го целуваше, когато се пробва да го обработва на груповата среща, но като видя, че не ѝ ходи по гайдата следващите вечери,не ѝ стана приятно, определено, направо той ѝ стана неприятен.Ако лъжеш чрез думи, езикът на тялото рядко лъже.

# 2 747
И според мен във вчерашния епизод най-добре се получи сесията с Виктория, която много добре влезе в ролята на секси фермерка. Александра изглеждаше/я бяха направили ужасно за тази фотосесия. Един момент, един ъгъл нямаше, където да изглежда добре.
Скрит текст:

На вечерята изключително много ми хареса роклята на Гергана, която подчертаваше стройната и фигура и тя и Виктор изглеждаха много добре един до друг тази вечер.
Скрит текст:

# 2 748
Ей, много сте злобни значи Joy
Чай аз кат най-злобна, да се изкажа....снощи Виктория дългата в гръб като си отиваше, много беше наляла снЪгата..то крАци, то ханш дан кажа г@з....добре се е хранила вътре.
И хем е с дълги ноги и висока...и пак си личи освинването. Туй кУ беше на моите 160 сантиметри, смятайте как щеше да личи....
Та тъй добре ги хранят. Сигур баклава за закуска, кадаиф на обед и реване вечер....

# 2 749
Питонова е завършила Американският университет(АУБ).
Задърпа се при целувката на Виктор, защото по принцип няма увелечние по него, но и защото я сложи на място. Последното хич не ѝ се понрави, но е достатъчно лисица, че да не го покаже,все пак състезанието не е свършило. Щедро го целуваше, когато се пробва да го обработва на груповата среща, но като видя, че не ѝ ходи по гайдата следващите вечери,не ѝ стана приятно, определено, направо той ѝ стана неприятен.Ако лъжеш чрез думи, езикът на тялото рядко лъже.

Най-вероятно оня от фитнеса и е платил и университета, щом не знае нищо.... Днес ще проличи колко е проста.Като замаха с тия ръце ООО, ето гоооо все едно е видяла не знам какво,пффф страшна лигня.

# 2 750
  • Стара Загора
Здравейте, опитвам да намеря линковете с последните епизоди. Дали колежката ги качва още или е преустановила, защото нищо не намирам. Поздрави.
Ето за вчерашния:
Скрит текст:

Ергенът - Епизод 16   14.04.2022

# 2 751
На мен ми се върти една пъклена идея за предаването.
Дали пък не са заснели по няколко сцени и да излъчват тази, който да пасва на рейтинга към момента на излъчване? Доста е интересно, защото след скандалите миналата седмица, тази седмица всичко е цветя и рози. Чак се зачудих това същото шоу ли е? Голямо разбирателство демонстрираха участничките изведнъж.

Знам, че е малко вероятно, но и аз си мисля същото. Даже и кРуиза мисля, че е на същия принцип

# 2 752
Скоро си пуснах на ютюб Милионер търси съпруга, не ме изкефи този човек, съжалявам. Просто бях любопитна след всичките похвали на личността му как аджеба ше се хване с простакеса като Дениз. Еми разбрах, нещо в стила на Бойко Борисов. Съжалявам. Иначе лека му пръст.
Например Денис е печелила мъжки сърца с хубост и тяло.

И ги е губила, когато си свали грима Joy
Затова толкова тъжи за Сираков - явно е бил безстрашен Joy

# 2 753
Абе Гергана си е много секси мацка, на мен много ми харесва, но не беше никаква Ева, чиста Лилит. Според мен те с Виктор си имат предистория и той затова не я иска, а тя затова така се тръшка. Абсолютно не приемам, че е само от наранено женско его.
Но много добре играе по нервите на Дениз. Много се надявам да остане още и да им го върне за Александра. Дано поиграе казачок и по нервите на Капитонова.
На последната не й е нужно да има обща култура, за да завърши маркетинг в Американския. Висшето образование не те прави нито начетен, нито интелигентен, нито класен. Прави те (евентуално) специалист в дадена област. Другото е ако се сетиш да поприхванеш от преподаватели и среда.

На Александра наистина не й отива така. Лицето й изглеждаше ужасно, но самият кадър с коронясването беше много як. На мен ми харесаха фотосесиите на Блага и Капитонова. Според мен ги бива в това.

Клипът със серията от снощи почва с кадър от евината фотосесия. Виктор изглежда натровен с ябълката, застанал в предсмъртен гърч.

# 2 754
  • Разпиляна във въображението
Вървят си хронологично. Все пак Виктория настоя да си продължи разпита за реакцията на Виктор за гривната, че се правела на жертва и т.н.

# 2 755
Дениз, не ми харесва и в тяло. Въобще не може да се каже, че изглеждаше като секси спасителка в този бански. Също и на Блага ансамбълчето не и стоеше добре. Разбира се снимките под определен ъгъл, скриващи определени недостатъци, не бяха лоши.

# 2 756
Много ще ми е забавно Гергана да почне да ги нарежда на испански или там каквото друг език знае и те да я гледат неразбиращо! 😂 Гергана отвръща на удара. 😁

# 2 757
Абе Гергана си е много секси мацка, на мен много ми харесва, но не беше никаква Ева, чиста Лилит. Според мен те с Виктор си имат предистория и той затова не я иска, а тя затова така се тръшка. Абсолютно не приемам, че е само от наранено женско его.
Но много добре играе по нервите на Дениз. Много се надявам да остане още и да им го върне за Александра. Дано поиграе казачок и по нервите на Капитонова.
На последната не й е нужно да има обща култура, за да завърши маркетинг в Американския. Висшето образование не те прави нито начетен, нито интелигентен, нито класен. Прави те (евентуално) специалист в дадена област. Другото е ако се сетиш да поприхванеш от преподаватели и среда.

На Александра наистина не й отива така. Лицето й изглеждаше ужасно, но самият кадър с коронясването беше много як. На мен ми харесаха фотосесиите на Блага и Капитонова. Според мен ги бива в това.

Клипът със серията от снощи почва с кадър от евината фотосесия. Виктор изглежда натровен с ябълката, застанал в предсмъртен гърч.

За Гергана + 1 от мен. Много красива, висока, слаба, фина и секси. Ама мнооого секси. Ако я бяха пуснали нея за сесията “50 нюанса сиво”, вместо редник Табуретка, щеше да стане уникално.

Кадърът с коронясването по някакъв начин го свързвам със сериала “Династията на Тюдорите” - Хенри и Ан Болейн

# 2 758
Залагам Деница да отпадне. Виктория я има за конкуренция.

Най-много ми харесаха на фотосесията с Дениз.

Блага си мисли, че е много секси, но не е.

Алекс беше мн смешна с тази забрадка. Ама така влюбено я гледаше Виктор.
Личи си, че я харесва най-много от всички.

Гергана беше много пияна.
Виктор я гледа с отвращение, въобще едвам я изтрайва.

Виктор каза на Виктория, не ме питай коя харесвам повече, защото няма да ти хареса отговора. 🤣 Ужас!
Страшна лисица е, от началото въобще не я харесвах, в МШ също като я гледах ме дразнеше. Но сега вече ми е симпатична, като я сравнявам с другите, е злобничка е, но не е да реве само, да се прави на многострадална, да мълчи като пукал. Абе върву им приказката.

Много се радвам, че Дългото Вики си тръгна. Не и беше там мястото, нито дар слово има, нито хубава, нищичкоо.

На Дениз защо й слагат такива деколтета като няма бюст!?

# 2 759
Добре, намерих Карина в linkedin, и си признавам че съм впечатлена. Изглежда момичето е много умно, завършило е фармация в МУ София, работи по професията си, което донякъде обяснява неограничения и supply от бензодиазепини. Шегата настрана, промених си мнението за нея, но пък не мога да си обясня какво прави умна, красива и интелигентна жена в такъв формат. Междудругото, не знам откъде тръгна narrative-a, че Венета е завършила  фармация, доколкото си спомням думите и бяха фармацевтичен предсавител, не фармацевт.

Последна редакция: пт, 15 апр 2022, 17:59 от Asddsa12

Общи условия

Активация на акаунт