🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #8

• 173 303
  • 3 706
  •   1
Отговори
# 3 000
  • Велики Преслав
Аууу, Гергана страшно умело си играе с нервите на Дениз. Страхотно беше. Вобще не се трогна от убидите на "онази" дето седи до Питонова. Супер беше

# 3 001
За какъв календар говорят тези? Нищо не им разбирам. Да им сложат субтитри.

# 3 002
О, Гергана. Мъжете сигурно получават физически оргазъм от теб.
Аз получих духовен. Евала, мацка! 😂😂❤

# 3 003
  • В царството на игрите:)
Ох не знам защо, но хич не мога да я харесам тая Александра. Имами инфантилно поведение, видяхме и докъде и е културата и с риск да бъда линчувана в групата аз не я смятам за хубава.
Не си сама... Simple Smile  Независимо дали е фаворитка или не, си остава неприятно същество.

# 3 004
Люса е странно мълчалива тая вечер. Явно и стана ясно, че ще си ходи скоро.

# 3 005
Сега към Гери ли се насочиха… едната ги превъзхожда по срещи и чувства от страна на Виктор,другата се представи най-добре на обща култура и се наби на очи. И всички срещу тях. Сега пък защо Алекс си мислила ,че можело все пак да си тръгне…  Блага пак срещу нея, а преди 5 минути и хвана ръката.

# 3 006
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Браво и евала на Гери, издигна ми се в очите. Дениз постоянно определя всички за прости. Е, пролича си нивото на знанията и културата и. Блага е обладана от сляпа завист.

# 3 007
Умряла работа. Няма интрига, а кифлите не отпадат …

Сега става наистина интересно - защо трябва да се преструват толкова много хора, като гълъбчетата са се намерили? Не могат ли просто да се вземат и шоуто да приключи? Нали това е целта в крайна сметка?

# 3 008
  • Вестерос
Алекс много пресоли манджата с драмата. Не си е взела поука с какво ги дразни. Ама Гергана яко затапи Дениз. Много яко ги провокира.
Тука нямаше драма, те й направиха драмата, тя си обясняваше за себе си

# 3 009
  • Варна
Култов епизод! Среща уж романтика, а то:Харе Кришна, Харе Рама! После другите не знаят на северния или южния полюс се намират, най-вероятно и в коя държава са, ще им е трудно да отговорят, но пък знаят всичко за диамантите! Идва Ергенът и те го питат ,,Знаеш ли за днес?", а той вяло ,,Знам", само не допълни, но не ми е интересно. Следва обаче, явен интерес какви подаръци харесва Вики и още по-явен интерес към гръбначния стълб на Алекс. Разни хора, разни идеали, шарен живот.

# 3 010
Гергана не им цепи басма на тия простачки!!

# 3 011
Хора не разбрах за какъв календар се карат ?
Какъв беше този Скандал между Гера, Туркинята и Вредния Блогър
говореха за календар......

# 3 012
И анонса за следващия епизод са много рози на поднос, повече от тях. Ха пак.

# 3 013
Ще припадна-след днешната излагация смеят да се обиждат на акъл/и то най-тъпите/ ... Laughing Laughing Laughing

# 3 014
Така. Дениз, когато обижда, говори за себе си в множествено число, има нужда от подкрепа. Обиди Гери и й казва, "ние така мислим". Ама кои сте вие?
После Виктория пък каза, че Александра била много лесна, защото показвала истинските си чувства. Тази жена е много подмолна и интригантка. Играе игри, но мъжете не си падат - не става за трофейна съпруга, а само за любовница. Ако не се промени, това я чака цял живот, съжалявам за откровеността.
Люси как отровно погледна Александра, която се връщаше с 3-те рози - безценно. Sweat Smile
Деница, милата, има по-висока самооценка, отколкото заслужава. Карина е стена, както винаги.

Общи условия

Активация на акаунт