🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #8

• 172 961
  • 3 706
  •   1
Отговори
# 3 480
Скрит текст:
Ако Виктория знаеше името на тези числа, нямаше да го пропусне да го напише на руски език. Колкото и да демонстрираше непукизъм, арогантността й беше не само поради липса на възпитание, но и от злоба, че е поставена в ситуация, в която не може да блести с манипулативните си номера. Да живееш почти десет години в държава, за която знаеш само, кой е платежоспособния контингент и да игнорираш всяка друга информация, показва само крайна ограниченост. Решил ли си да ползваш някаква изгода, трябва и да показваш минимално усилие за адаптивност и интеграция. За любознателност ми се струва дори неуместно да говоря при контингента в предаването.

Това да го вярвам или не!!!?????? Завършила Американския университет Виктория и не знае какви са числата, които се делят само на себе си и на едно... И по-нататък, великата рускиня, която се прави възпитана по американски, я питат кой е написал Ана Каренина, а тя отговаря - Пушкин.
Ако беше добра по математика и беше дала отговор НЕЧЕТНИ поне, щях да я призная. Но тя написа  ЧЕТНИ , значи все пак знае това наименование.
Големи простакели са, Дениз също има голямо самочувствие.
Деница, мениджър в АЕЦ с такива познания по математика, просто не мога да го проумея.
Марта и тя...Александра, изчезнало и всичко от главата.
нямаше да е вярно , 2 също е просто, a не всички нечетни са прости

# 3 481
Гледах "Търси се".
Нищо ново за мен като впечатления. Само потвърди представата ми за него. По идентичен начин се представяше и по другите му интервюта, които са по повече от 5 мин.
Не исках да се изказвам за Виктор. Пак ще излезне, че му вменявам някакви качества незаслужено.
Но искам да отбележа две неща.
Първото е, че много силно впечатление ми направи неговата неосъзната реакция на видеото с баща му. Първо беше изненада и някакво умиление. И малко след като баща му започна да говори, той се затвори здраво с ръцете. И си викам: "Какво? Защо?" И после той сам даде отговора на въпроса ми. Баща му очевидно му е най-големият авторитет за него, който го е подкрепял, но също мъжката го е и корил сериозно. И Виктор сякаш несъзнателно зае позиция като да поема "удари".
И второто, което също не е новост - Виктор много смело заявява своите недостатъци. Което от своя страна говори, че ги осъзнава. Дали работи върху тях, не знам. Обаче щом ги определя като недостатък, вероятно опитва.
За контрапункт в реално време виждаме екранните му партньорки - всичките обясняват, че нямат вина и се опитват да се изкарат прави, дори и да не са.
Айде, може би без една. Няма да ѝ споменавам името, че и нейн симпатизант изведнъж ще излезна.

# 3 482
  • София
Интересно предаване, радвам се, че го изгледах. Продължава да ми е доста сдържан и леко скучноват Витю, но е възпитан и има нещо мистериозно в него. Като видя баща си, скръсти ръце. Енергията към майка му също не ми се стори положителна, леко навъсено като че ли гледаше. Към треньорката обаче усетих искрена обич и топлота.

ПС: Косата му беше оформена добре и снопчетата ги нямаше. Май просто така са му я правили стилистите в Ергена, много зле.

# 3 483
Едит: какво й е на Сашка на снимките? Освен, че роклята е ретро, ама такава беше модата. Младо, чаровно момиче, даже не намирам намеси, освен устните.
Не думай..

# 3 484
Ох, голяма поза е Виктор,. Гледа с един надменно-уж-задълбочен поглед и повдига вежди за повече патос. Не си излиза от ролята, супер изкуствен ми е. И базирано на какво му е това голямо его, малко да се приземи. 6-pack не е мечтата на всяка жена. Те затова повечето в предаването му се дърпат при целувки, нищо особено не е  .

# 3 485
Аз пък точно към треньорката усетих студенина. Или много го е юркала, или я свързва с травмата от спорта или е бил хлътнал до ушите по нея хлапак.

# 3 486
Какъв е на Александра профила в инстаграм? Нейния не мога да открия? Аз я намирам за чаровна и ми е симпатична. Няма съвършенни хора. На някой брадичката, на друг носа, все на някой нещо няма да му харесва, все на някой нещо няма да му е съвършенно, но пък това е нейна отличителна черта - който я хареса-хареса, който не-не.

От опит мога да кажа, че т.нар. learning disability не е оправдание за незнанието на елементарни факти и дати, които се отбелязват непрекъснато всяка година, но и не мога да отрека, че под напрежение и при "разпит" понякога и на мен мозъка ми се превръща в  бял лист хартия. В училище не ми беше лесно и не ми беше окей, макар и някои предмети наистина да ми се отдаваха. Тестове, устни изпити на дъската и контролни ми носеха твърде много стрес и се справях по-зле, от колкото реално ми бяха знанията, което се показваше при домашни работи, извънкласни проекти и курсови, дипломни и тн. Но пак, казвам това са елементарни неща и е срамно, че един човек изпъкна със знание по толкова базови въпроси. Очаквах повече от Марта, която трябваше да си ги е припомнила покрай дъщеря си и по-младичките, на които трябва да им е прясно. От Деница не очаквах нищо, защото да си на "държавна" работа и на чиновническа позиция и да вършиш едно и също нещо всеки ден, 365 дни в годината, не е гаранция за някакви знания.

# 3 487
  • София
Какъв е на Александра профила в инстаграм?

От опит мога да кажа, че т.нар. learning disability не е оправдание за незнанието на елементарни факти и дати, които се отбелязват непрекъснато всяка година, но и не мога да отрека, че под напрежение и при "разпит" понякога и на мен мозъка ми се превръща в  бял лист хартия. В училище не ми беше лесно и не ми беше окей, макар и някои предмети наистина да ми се отдаваха. Тестове, устни изпити на дъската и контролни ми носеха твърде много стрес и се справях по-зле, от колкото реално ми бяха знанията, което се показваше при домашни работи, извънкласни проекти и курсови, дипломни и тн. Но пак, казвам това са елементарни неща и е срамно, че един човек изпъкна със знание по толкова базови въпроси. Очаквах повече от Марта, която трябваше да си ги е припомнила покрай дъщеря си и по-младичките, на които трябва да им е прясно. От Деница не очаквах нищо, защото да си на "държавна" работа и на чиновническа позиция и да вършиш едно и също нещо всеки ден, 365 дни в годината, не е гаранция за някакви знания.

aleksandra_gardeva

Всъщност не знам това до стрес ли е. При двата типа оценяване се изпробват различни компененции. На изпита и на дъската се демонстрират лични знания, при домашни и дипломни работи цялата информация  е пред теб и не използваш лични знания, а умение да боравиш с източници.

# 3 488
Да, Тиесто, продължавам да намирам Александра за чаровна на тези снимки. Даже още по- свежа. Тъжно ми е, че трябва да го обяснявам на мъж, а разбира се, съм наясно, че няма смисъл и да опитвам.
Относно Виктор: Намирам го за добре изглеждащ, възпитан човек, с добър близък кръг. Но! Той е представител на съвременния wannabe амбициозен човек- на това ми мяза. Амбициозен, вечно борещ се, вечно в напрежение. Звучи чудесно. Сигурно каквото и да направи; постигне; ще иска още и още. Оттук идват и високите изисквания към жената- да е добра домакиня, отлична в леглото, дама в обществото, кариеристка и прочие. Съгласна съм, че горе долу- светът е устроен да събира себеподобните, но с такъв човек винаги трябва да си в такт, в темпо. В неговото темпо, а в един момент това уморява. Едва ли ще ти е спокойно на душата ако леко отпуснеш коремче итн- на такъв мъж някак си не подхожда, я? Гроздето може да е кисело, но от друга страна такива, дето му отговарят на изискванията, отговарят в едни- куцат в други. Например Капитонова: хубавица, супер тяло, отракана, представителна. Негативните няма да ги повтарям, че ги пея всеки път, когато съм в темата. А самата тя е същата като него- иска много повече, отколкото дава. Тука му е проблемът на Виктор, в твърде високите очаквания, в един момент всеки би се изморил да ги изпълнява. Такъв тип хора има и сред жените, и сред мъжете. За мен са леко натоварващи за партньори, за приятели и членове на семейство- чудесни.

# 3 489
  • София
На мен ми бяха смешни двете водещи - кудкудякаха и му се подмазваха също като онези от реалитито, все едно мъж не са виждали.

# 3 490
  • Варна
На мен ми бяха смешни двете водещи - кудкудякаха и му се подмазваха също като онези от реалитито, все едно мъж не са виждали.

Да, освен това едната постоянно си пипаше косата, смешни, смешниии.

# 3 491
  • София
Сега си го върнах и го гледам. Някак тегаво и тъжно ми звучи всичко, не знам защо. И той ми изглежда притеснен. В очите прилича на майка си, с брат му и баща му не видях общи черти. Не е казал, че не би обърнал внимание в реала на никоя от дамите в предаването, а на някои, но се е държал с уважение към тях, защото са били вътре заради него. На мен ми е все така симпатичен.

# 3 492
1885 е също толкова важна, ако не и по-важна година, от 1878, извинете. И не, защото съм зубър, а просто защото това показва елементарно себеуважение и чувство за принадлежност, родова памет, ако щете. Няколко години имаме да помним и ще извадим от 10 кладенеца вода, че незнанието им не ни правело ниско интелигентни. Ок, така да е.
"Под игото" по мое време се учеше в 5, в 9 и 12 клас. И всеки път виждах нещо различно, и още, и още дълбочина. Да, не е леко и приятно плажно четиво тип книжките на Пауло Коелю, но трябва да се прочете минимум веднъж-два пъти в живота, поне ако възприемаш себе си като българин.
Виктор в "Търси се" ми се стори много унил, потиснат и угрижен. Нарочно не го попитаха нищо за личния му живот в любовен план към настоящия момент. А водещата Нели как заголи коляно и се хилотеше като ученичка, много беше смешно. Предизвикателството да яде торта, "сякаш яде жена", не искам да коментирам. Беше си криндж отвсякъде, съжалих го момчето, навсякъде кокошки, където и да отиде. Simple Smile
Алекс на снимките пак си е чаровна, даже повече, съвсем нормално, младо момиче. Не е било нужно да надува толкова устните. Целият чар за мен й е в греещия, топъл поглед. Simple Smile

# 3 493
Какъв е на Александра профила в инстаграм?

aleksandra_gardeva

Всъщност не знам това до стрес ли е. При двата типа оценяване се изпробват различни компененции. На изпита и на дъската се демонстрират лични знания, при домашни и дипломни работи цялата информация  е пред теб и не използваш лични знания, а умение да боравиш с източници.

Без да искам да се откланям от темата, докато в едни сфери е важно именно как боравиш с информацията и как прилагаш знания, в други не може да не знаеш конкретното нещо и на сън да те бутнат. Просто определяш пътя си спрямо това, в което си по-добър. За тези знания обаче нямаха оправдание. За част от тях, дори и Виктория.

Аз лично съм разочарована от това, че ние не можем реално добре да опознаем Виктор от самото предаване. Твърде много време се отделяше да се следят някакви сюжетни линии и отношения на жените в предаването. Например, никой не го интересува Виктория какво казала, че "най-голямата ѝ  конкурентка си тръгва" или на люса физиономиите, като вместо това можеше да има коментари от Виктор: "Дадох ѝ роза, защото е ходещ секц " примерно.  И така да има коментар и обосновка, та да опознаем и него, метода по който взима решенията и неговите доблестни или не до там доблестни черти Grinning

# 3 494
Някой да и каже на Сашка, че така като си прехапва езика, докато се хили и говори на Виктор, не става секси.. Отвратителна ми е.

Общи условия

Активация на акаунт