🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #8

• 172 658
  • 3 706
  •   1
Отговори
# 3 540
  • гр.София
Руши - гей ?! Леле,скривам се някъде надълбоко.

# 3 541
Както сте я подкарали, накрая ще си стиснете ръцете на Митьо Пищова. Ако и новите моми са като сегашните, точно него заслужават.
Между другото, той е свободен, нали?

# 3 542
Свободен е. Ще има джакузита, макузита. Ще ги пори като риби. Бее, ерген мечта.

# 3 543
Гледам сериала с Руши Видинлиев, бих го гледала и като Ерген. Малко е големичък на възраст, но пък е заможен. И чаровен.Погледнах,на 40 е ,не е много.

Руши е гей.
Друг път.
Беше женен доста години за Таня Илиева. Има и две деца.

Може. Но е гей. Има и такива гейове и те никак не са малко, познавам любовникът на един такъв "женен" мъж с деца.

# 3 544
Би могъл  евентуално (но не го вярвам) да е бисексуален. Но категоричен гей не е.

# 3 545
  • София
Надявам се новият ерген пак да е младичък, не ми се гледат дърти ергени.

# 3 546
И аз мисля че е гей Руши.

# 3 547
А защо трябва да е някой известен? Виктор е добро попадение, без да е такъв. Или поне за повечето хора, може някои да са го знаели покрай любимата му. Каза, че като е влюбен е много отдаден на жената до себе си и не обръща внимание на нищо друго. Може и затова сега да е кахърен - ако е срещнал вътре любовта, но му се налага да се крият докато свърши предаването Thinking
Напълно възможна хипотеза.
Има вероятност да е срещнал своя човек след края на предаването. Например: декември-януари. И ся всичко под сурдинка докато Кирил и Методий не бият звънеца.

Вергов би направил много добър сезон.
Ама откъде да му намерят толкова културтрегерки?
Дори и да му намерят, трябва да направят някакво издание с най-много 15 епизода. Ще ги разшътква по две наведнъж. Sweat Smile
Но определено би било интересно. Smirk

Последна редакция: нд, 17 апр 2022, 19:34 от geri1919

# 3 548
Надявам се новият ерген пак да е младичък, не ми се гледат дърти ергени.

Знаете ли кой ще избие рибата, ако е новият ерген?
Познайте? Да, да, точно така - Бойко Борисов. Stuck Out Tongue Sweat Smile Smiling Imp

# 3 549
За Вергов съм, има приятно чувство за хумор, бърз ум и адекватно откликва , когато е поставен в ситуация. Ще се държи на ниво и същевременно ще им дава обратна връзка. Папи Ханс също е добър избор.

# 3 550
Мисля си, че Вергов, който много харесвам, за протокола Simple Smile няма да изтърпи простотията.

# 3 551
Никой известен не би се записал в такъв формат колкото и да е закъсал.
Руши не  е гей. Грозно е да се говори така без доказателства.
Вергов гони петдесетака, така е твърде стар за ерген.

# 3 552
Вергов с всичките му позитиви също така не е особено тъпрелив. А те няма да са все по неговия вкус вкараните вътре. Та е малко нож с две остриета. И жените ще насмете, но шансът и екипа да си го отнесе е почти същият.
Обаче пък за зрителите - много добре. Sweat Smile

Последна редакция: нд, 17 апр 2022, 19:48 от geri1919

# 3 553
Вергов не би отишъл в такова предаване.
Иначе бих се кандидатирала, омъжени жени може ли? 🤣🤣🤣

# 3 554
Ами, знае си нивото и цената човекът. Ест., че ще ги настани и поизпрати по живо, по здраво кой откъде е. Но то и кастът за него ще е по-различен, друг тип дами ще му заведат. Няма да има Блажки, Габита и Зори Джита.

Общи условия

Активация на акаунт