🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #8

• 172 962
  • 3 706
  •   1
Отговори
# 3 525
Ужас, хора …. Капитонова се появи в стори на любимият ми магазин Кенсол !!!!!:rage:

# 3 526
  • Бургас
Филип Буков е същият напудрен нарцис като Виктор...Дайте нещо по-хард Laughing

# 3 527
И за Ники Илиев се сетих, малко се съсухри напоследък, ама още си го бива.

# 3 528
На мен този Кюрпанов изобщо не ми допада като вариант, по-напудрен и от Виктор.

Руши и Бойко Кръстанов ми допаднаха като идея, мисля си и за Филип Буков. Цитиридката щеше да направи разчупен сезон, но май е зает. Така или иначе шансът да навият някой от изброените клони към нулата.

А промото за кастинга кой го е правил не знам, но изглежда много зле, ала Розамунде Пилхер Grinning

Е гръкът за готин ерген ли минава ? Anguished Anguished Anguished

# 3 529
А Васил Петров?
Представям си момите да са с подобен на сегашните манталитет как ще му скъсат нервите...

# 3 530
  • София
Не знам ако Виктор и Буков са напудрени, то Васил Петров какъв е ...дърт и напудрен?

# 3 531
Цитиридис не е физически атрактивен, но има някакъв чар и ще разчупи според мен, няма да е толкова скучно, а и не мисля, че ще е толкова сдържан цял сезон. С две думи може би ще има шоу и кандидатки ще има, че е известен и предполага се добре платен. Това хипотетично де, не че ще влезе в предаването.

# 3 532
  • Бургас
А Васил Петров?
Представям си момите да са с подобен на сегашните манталитет как ще му скъсат нервите...
Тоз лустросаният е много суховат...Бих гледала "Ергенът" с Папи Ханс, може да не е красавец, но е интересен персонаж.

# 3 533
Този кюрпанов за първи път го виждам - на визия изобщо не ми харесва на снимка. Не му знам излъчването, но по-скоро бих била пас. Ако изобщо гледам втори сезон бих искала да е с някой с чувство за хумор, който ще се шегува с дамите, ще ги разсмива и ще бъде comic relief така да се каже. Цитиридис, Иво Аръков и Бойко Кръстанов, че дори и Юлиян Вергов биха били много свежи, но те си имат успешна кариера и никога не биха се хванали на тази излагация. А Юлиян Вергов най много да започне да ги навиква, хахахах. Не знам кого бих гледала честно казано. В момента просто искам да свърши този сезон. Наистина малко  повечко хумор и смешки няма да са му излишни на това предаване.

# 3 534
Трудно е от екрана да се придобие пълна представа за човека, единственото което ще спечели, освен финансова облага, предполагам, е че стана разпознаваем. Досега не бях обръщала внимание на нито една реклама, но видях, че се снимал в за  Брускети Марети, че и Дениз е част от масовката на  някаква, не помня коя. При все, че съм гледала два три момента от цялото реалити дотук.

# 3 535
Криско е Ерген от скоро след като жена му го заряза

# 3 536
  • гр.София
Ужас, хора …. Капитонова се появи в стори на любимият ми магазин Кенсол !!!!!:rage:
И аз се потресох Smile. Не пазарувам от тях,но ги ценя като сериозна марка с високо качество.  Явно нищо не разбираме от реклама.

# 3 537
Гледам сериала с Руши Видинлиев, бих го гледала и като Ерген. Малко е големичък на възраст, но пък е заможен. И чаровен.Погледнах,на 40 е ,не е много.

Руши е гей.

# 3 538
И аз се потресох Smile. Не пазарувам от тях,но ги ценя като сериозна марка с високо качество.  Явно нищо не разбираме от реклама.
Направо едвам се сдържам да напиша гневно писмо Sad

# 3 539
Гледам сериала с Руши Видинлиев, бих го гледала и като Ерген. Малко е големичък на възраст, но пък е заможен. И чаровен.Погледнах,на 40 е ,не е много.

Руши е гей.
Друг път.
Беше женен доста години за Таня Илиева. Има и две деца.

Общи условия

Активация на акаунт