🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #8

• 172 586
  • 3 706
  •   1
Отговори
# 3 570
  • Варна
Половината, които ги спрягате за следващия ерген, са хомосексуални.

И аз това щях да кажа 😀 Вергов е 100%, за Руши не съм сигурна, Карамазов 100%.

Вергов педер@ст?
Абсурд

# 3 571
Аз съм за Филип Буков, но е обвързан. Вергов го обожавам, един мой колега каза обаче, че познава гаджето на Вергов - мъж. Не знам да вярвам ли, хич не е ми прилича.

# 3 572
Вергов е голям темерут и изобщо не го виждам в такова предаване. Иначе отличен актьор, но човекът е на 51 години и едва ли е му е до това.
Папи Ханс - самочувствието му е огромно, той се смята за творец, интелектуалец и изискванията му за половинка са огромни. Всъщност е възпитан поне колкото Виктор, та сигурно би изтърпял всеки, но той самият се занимава с реклама и няма да си сложи такъв таралеж в гащите.
Руши - не виждам какво би спечелил от подобно риалити?

Изобщо не смятам, че ще изберат някой известен. На миналите кастинги са канили онзи влогър Станислав Чакъров, който реди такива глупости за женския пол, че само мога да се радвам, че не е бил избран.

# 3 573
Аз мислех, че говорим за потенциални образи на бъдещите ергени, а не правим сериозни предположения кой ще е. Така че фактори като гей, обвързан и "не би се съгласил" няма смисъл да ги обсъждаме, защото не сме btv Grinning

Със сигурност обаче вярвам, че няма да е много известен. Първо, че за някой дори от ранга на Аръков ще трябва да се бъркат с баснословен хонорар, второ, че за един ерген би било супер да си подсили имиджа. Затова залагам пак, че ще е някой мъж около 30 с кариера от публичната сфера като например актьор или модел.

Хрумват ми имена (тук пак се уговаряме, че не гледам за въпросните 3 критерия, понеже не съм запозната) като Сократ Сократов или Филип Буков. За втория се записвам и аз Grinning

Последна редакция: нд, 17 апр 2022, 21:13 от Clouded Mind

# 3 574
Да споменете думата ерген и да пропуснете вечният такъв - Станислав Тодоров Трифонов, срамота..

# 3 575
  • Вестерос
Половината, които ги спрягате за следващия ерген, са хомосексуални.

И аз това щях да кажа 😀 Вергов е 100%, за Руши не съм сигурна, Карамазов 100%.
Вергов Гей?? 😳😳😳

# 3 576
Мъжът ми вчера ми вика да съм се запишела за Ергенът 2 ( не знам какво се опитва да ми каже 🙄😆🤔), така че, държа да кажа, че дотук одобрявам само Мариан Кюрпанов. Не ме вълнува сексуалната му ориентация, аз и без друго ще го играя Троянския кон на продукцията. 🦄. Много е хубав Кюрпанов, сигурна съм, че може да казва "много мило", галантен е (гледали сме го във ВБ), така че, момичета, отивам в "санаториума". После ще разказвам! 🌹

# 3 577
Глупости са това за Вергов.

# 3 578
Папи Ханс нямаше ли връзка със Сара Драгулева от "Братя"?
Хареса ми Виктор в "Търси се".

# 3 579
Вергов не е ли малко дъртичък и той, колкото и да ми е симпатичен по принцип?
А и не му е достатъчно голямо шкембето (т.е. банковата сметка), за да се класира пред моми като тези...

ПП Някой може ли да обясни защо датата е дублирана с различна големина? Даже почеркът е различен...
Май на пищов прилича, а Гергана е забравила да го изтрие. Толкова за „интелигентността“ ѝ.

Вероятно причината е, че Гергана пише дребно, забелязах това още при първите няколко въпроса и нейните отговори. Вероятно са ѝ казали да напише отново, че да се вижда ясно и отдалеч.

Няма да са същите дами , очаквам по- изискани и реално успешни, написах го по-напред - кастът трябва да е друг.
Вергов е на 52 ненавършени. Изглежда добре, младее и хубавее в моите очи. Уви, не мога да се запиша , ако е той - имам проблем с търпението, пък и трябва да излъжа, че съм мома.

# 3 580
Пълни глупости се пишат в тази тема вече.
Вергов е супер, но е вече на 52 и сериозно обвързан с майката на дъщеря си.
Джизъса си е баш за това предаване и ще е голям смях. 😁

# 3 581
Мъжът ми вчера ми вика да съм се запишела за Ергенът 2 ( не знам какво се опитва да ми каже 🙄😆🤔), така че, държа да кажа, че дотук одобрявам само Мариан Кюрпанов. Не ме вълнува сексуалната му ориентация, аз и без друго ще го играя Троянския кон на продукцията. 🦄. Много е хубав Кюрпанов, сигурна съм, че може да казва "много мило", галантен е (гледали сме го във ВБ), така че, момичета, отивам в "санаториума". После ще разказвам! 🌹
Сега му е времето да станеш инфлуенсър. Мъжът ти ще ти обновява профила докато ти си вътре. Последователите после ще ги покачваш.

Кюрпанов може и да може да казва 'много мило', но е далеч по-серт от познатия ни Виктор, та недей чака да е 'много сладко' или 'wow'.
Ще чакаме да разказваш в затворена група, а  ние ще сме подписали споразумение за поверителност. Sweat Smile

Шега, майтам, ама къде отиде "много мило", "много сладко", "wow"?
Вече не е мило или им научи мурафетите и му кипва чашата?

# 3 582
И на мен ми хареса Виктор. Точно такъв образ си изградих за него от предаването. Върти се една и съща информация за него, което ме кара да мисля, че не иска да разкрива повече за личния си живот. Където и да съм го гледала, все за едно и също говори. Може би си е издействал някакъв лимит на информация, която бТВ да разпространява за него и се говорят едни и същи неща. Има емоционална интелигентност, добре говори, добре изглежда. Много строго го съдите някои тук.

# 3 583
  • София
Вергов от много години е разделен с майката на дъщеря си, която е точно на 20 г. Факт е, че бяха заедно с Карамазов заедно на морето преди 6 г, но не сме им светили, а после тежко се бяха скарали се разбра.

# 3 584
Добре де, как тече анкета за 2-ри сезон, без да е ясно за кого ще се борят момите Flushed Вярно, че няма да е някой грозен психопат, ама все пак... Стана ми любопитно какви са  въпросите и ги разгледах, че спокойно на много от тях може да си развиваш Фантазията Wink и да лъжеш на воля. Откъде да са наясно кога с кого къде са преспали участничките за първи път или подобно.

Може и да се повтарям, че по биха ми били интересни подобни реалита с участието на Обикновени хора, не някакви "известни" "пачи" Wink

Общи условия

Активация на акаунт