🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #8

• 178 998
  • 3 706
  •   1
Отговори
# 975
Люска is on hold 🤣

# 976
Стара снимка на Капитонова, ясно какъв модел е била

# 977
Това прекъсване е много дразнещо и Гергана е права, че на нвго не му харесва..

# 978
  • Terra incognita
Тоя питон още малко ще ги набие. Какъв е тоя тон, от къдя на къдя? Защо някой не я свали на земята? Много си позеолява.

# 979
Еййй, натрапнички големи...Не оставиха това малкото Нийче да обясни цялата екзистенциална криза на битието си на Виктор..

# 980
Ох, с Капитонова с нейните чичаци колко години има разлика, че се е заяла с Ния к с Деница. Ама Деница не е толкова тъпа, че да й се върже.

# 981
Нямало мъже, които да не изневеряват, ам` че Денизата е просто Другата за "приключението", явно все тая роля и се пада. Wink Бива да го е разбрала до сега.

# 982
Влакът тръгва. От може би най- зрялата жена ( емоционално развитие. Браво, Деница.

# 983
  • Валенсия
Деница опитва да обръща палачинката.

Според това, което каза, и както виждала, Александра също не искала да участва в манипулациите на Виктория.

А, добър ден, русокоске! До онзи ден я плюехте Александра пред Ергенина, сега се усещаш, че друга се опитва да дърпа конците.

# 984
Дениз отново е облечена с перде- рокля, в комбинация с бежови шнурчета на раменцата. Тези перде -дрехи се превръщат в запазена марка на продавачката Дениз.

# 985
Блага е отврат!

# 986
Дениз го прободе с тия въпроси от амплоато си, чак мен ме хвана срам от директността ѝ..

# 987
Значо Деница започна да се усеща защо това държание от Александра.

# 988
Виктория има маниер на новогодишни вечеринки по Первий канал, дето си седят на пост-соц масички с шампанското и се радват на Филип Киркоров.

# 989
Блага Тъпото как не се усеща как я работят, просто не е истина. Очеизвадно е къде бърника Питонова и какво се опитва да постигне - да унизи някого заради възрастта му, да покаже, че някой е сам и отритнат, и квачките съвсем доброволно отговарят. Аз не бих ѝ оказала тази чест.

Общи условия

Активация на акаунт