🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #8

• 179 000
  • 3 706
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
Сигурно е режисирано това при Цитиридис, ама на 100 % ли? Нали Венета е в някаква фармацевтична  фирма на някаква позиция?? Как ще се появи там после??

# 481
Смених канала на Венета при Цитиридиса. То бива лендзене , чекнене, жалка, изпаднала история...

Как, бе? Кралица била!
Представяте ли си ако другите я определят тази опиянчена елементарница като кралица, те какви трябва да са щом са подчинените.

# 482
Венета при Цитиридис е на нещо тежко, не знам и аз какво, но тежко.

# 483
Вероятно е осъзнала, че е грозна като смъртта...
И аз това си помислих. Великите умове, Азалия🌺😏

# 484
Венета при Цитиридис е на нещо тежко, не знам и аз какво, но тежко.
Тежка тъпотия основно. Равностойна на лоботомия...

Последна редакция: чт, 07 апр 2022, 23:17 от Анонимен

# 485
Оф и аз нещо се напрегнах. Май основно от коментарите на Люса. Кат толкова я харесват да ѝ дадат отделно шоО.
Блажка е най-голямото долнище ever! Няма да спра да го повтарям 😂
Хубаво, че пияното Венче си замина. Ай стига пиене на аванта.
Сашка е първосигнална и първична и това е голям проблем пред конкурентка като Питонова.
Дано Блажка не е утре на среща. Витя, опомни се, момче!

# 486
Това в момента 100% е режисирано, аз нямам друго обяснение.

# 487
Евала на малкото Вики, че каза на Гергана нещата в лицето. А поведението на bad bunny-то е под всякаква критика, много е евтина. Сега, естествено, ходи по партита с другите момичета.
Еха, а Блажка какво направи, че не ми е ясно... Била предадена, тя предаде Александра защото така ѝ казаха. Е*ати безгръбначното животно е тая Блага, няма собствено мнение, ако ѝ кажат скачай викай чик-чирик ще го направи без да се замисли... Пфууу. Поне Гергана си има собсвено мнение!

# 488
Цитрунадата не можа да я овладее, тя е пияндурка и пропадняк
Никога не бях гледала такава ''жена'' по Тв да се навира толкова и да натиска някого за се...

# 489
Цитиридис трябва да го пратят на химическо чистене и някакъв вид обеззаразяване след отъркването в тая ходеща миазма Венета...

Никакво мнение няма Гергана, точно за да остане още малко се лепна за Сашка. Хич не ѝ дреме иначе за нея.

# 490
Мдаммм,сега дано една по една разберат ,че Рускинчето и  туркинчето тъъъничко ги манипулират цяло предаване и накрая ще останат двечките...

# 491
  • Terra incognita
Гледах Венета при Цитиридката. Отказвам да повярвам, че някой би се съгласил на такива режисура и сценарий. Остава вариантът, че тя просто си е такава- жалък пропадняк, който не се усеща, когато се гъбаркат с него и не разбира от намеци, които крещят "разкарай се, не искам да имам общо с парцал като теб."

# 492
За първи път се отвращавам от човешко същество- питона, време е да си ходи в Русия, нека ръси там лукавия си поглед и номерца при Путина. Този епизод много ме напрегна, Блага знае ли къде се намира, тя предаде Алекс.  За пореден път се убедих, че Александра е нива над тези кухи лейки.

# 493
Цитиридис трябва да го пратят на химическо чистене и някакъв вид обеззаразяване след отъркването в тая ходеща миазма Венета...

Никакво мнение няма Гергана, точно за да остане още малко се лепна за Сашка. Хич не ѝ дреме иначе за нея.

Той и Витя е за химическо след толкова месеци сред такъв боклук. Пък ако си е и избрал една от тях накрая , само с дезинфекция няма да мине

# 494
Ако Питонова е победителка или Дениз, която започна първа с нападките срещу Александра, няма да гледам нито един сезон повече на това "шоу".
Блага, Деница, Марта - едно ниво са. Жалко за последните две.
Много ми се иска Алекс да излезе и да видим коя ще е следващата жертва. Залагам на Деница.

Общи условия

Активация на акаунт