🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #8

• 178 999
  • 3 706
  •   1
Отговори
# 660
Момичета, според мене Марта е в много голяма степен права като казва в нейните Q&A, че всичко е монтаж. Това са 24 часа, от които гледаме избрани 1.30 с рекламите. Мисля си, че могат да изкарат всеки почти всякакъв по този начин. Представите си, че Александра истерясва през по - голямата част на деня и разбира се това да ескалира в отношението на всички към нея. Иначе тя изглежда по - стока от другите, но пък ето - някой тук сподели и за нейно славно минало така че.. Капитонова играе игра на високо ниво,не ме дразни, а ми е интервсно да я гледам. Дениз чак се учудвам, че няма корекции по себе си - устни, гърди, при все, че знаем визитката ѝ. За Ицо ли говореше с Виктор? Много тъпо ми прозвуча - "много жени, заради много жени". И то глупавото Дениз и то барабар с тях. Благовеста от ден 1 мнението ми е такова за нея - мазно, широко лице и ум на кокошка.
Виктор ми се струва уморен и отегчен и хич не иска да слуша за интриги и женски сплетни. Ама и кка не го разчупиха малко този сценарий, бе... Утре ще гледаме пак някой спортен полуден сигурно.

Ами представи си ,  че можем да преценим даден човек - по други ситуации в които сме го видели как реагира.И не , не мисля, че е човек който си седи седи и започва да унижава някого без причина. Докато обратното го видях .
Имаше изречения от сорта - Защо Александра стои настрана и не дойде при нас да се радваме заедно. След 5 мин- как може Александра да се мъкне при нас , като знае че всички я мразим .  През цялото време , вместо да гледат кундурките на Дениз- гледаха физиономията на Александра. Ама защо не ръкопляскала..то ако беше се усмихнала , щеше да има - ах какво лицемерие.

# 661
За Марта всичко било монтаж, хубаво. Нека каже нея кое точно я провокира в Александра. Стана им навик на всички да излизат и да казват "Ама вие не сте гледали всичко". Като ще казваш така, би следвало да обясниш какво сме пропуснали.

# 662
Не ги разбирам тия критики за вживяването. Темата е да обсъждаме предаването, влиза някой и вика “какво толкова сте се вживяли”. Ами ти какво правиш тука като не ти пука…
Не е лошо да се вживяваме в това дето ни дават по тиливизура и дето изскача като реклами на всеки 2мин. Това облъчване по някакъв начин формира и отразява реалността ни. После що имало агресия по пътищата, в училищата. Щото тука се толерират агресорите.
И не само това: парцасела Дениз като има онлайн бутик, къде са ѝ касовите бележки и какви данъци ще плати за тия продажби. Капитонова като изкарва толкоз пари кат инфлуенцърка, по какви договори ѝ плащат и какви данъци плаща тя. А иначе Витя го разкостиха какво бил подавал в НАП…

Последна редакция: пт, 08 апр 2022, 09:34 от Танчитка

# 663
Още не съм гледала епизода снощи, но като ви чета направо май няма и да го гледа. Явно е било дъното..
Нямам инстаграм, но подкрепям идеята ви за рипорт. Тая долна змия да си ходи в тундрата и да не ни занимава със себе си! Бг мама е армия! Дайте да пишем някъде, на някого относно тормоза й. Направо не мога да я гледам от мастършеф още..

Александра дали ще съди нея или предаването?

# 664
Няма да ви досаждам повече с моите коментари тогава
Само се чудя не виждате ли, че сте същите като тези, от които се възмущавате Simple Smile коментарите наистина доста загрубяха. В началото бяха шеговити, сега вече са доста жлъчни, злобни и грозни. Наистина, в тон, с това което се показва.
Не забравяйте, че конфликта там е нарочно раздухан, по сценарий, защото нашите продуценти толкоз си могат, и че там нямат друго занимание, освен да се дърлят. Който е в страни от екшъна, си заминава или ви е скучен.
Възмушавате се как изолират Александра, а вие искате да прогоните Виктория от страната? Не, не мисля, че тук нивото е по-високо от това на продукцията. Съвсем същото е.

# 665
И аз съм отвратена от епизода и предаването.  Чувствам се по същия начин, както когато гледах Фермата - изпитвам яд и чувството ми за справедливост е силно "задействано". Репортнах профила в Инстаграм, утре ще пиша на Абаут ю. Искате ли да съберем брандовете, които рекламират (ако има и други - не знам) и да им пишем дружно?
Има! Не гледах предаването, но прочетох всяко мнение! Смехът ми беше веднъж при изчитането на:

"Марулка: Един мъж без корем или е беден или е болен. Кое е при теб?
Общака: Ами не съм болен... "
    Моля някой да ми каже, дали наистина е имало такъв разговор, защото не смятам да толерирам повече продукцията, с моят зрителски интерес изразено в гледане!!!!

Имаше, имаше. Според мен в тоя момент ѝ е казал “Виж, Дениз, аз съм регистриран на Борсата и получавам обезщетение за безработица” 🤣

# 666
  • София
Няма да ви досаждам повече с моите коментари тогава
Само се чудя не виждате ли, че сте същите като тези, от които се възмущавате Simple Smile коментарите наистина доста загрубяха. В началото бяха шеговити, сега вече са доста жлъчни, злобни и грозни. Наистина, в тон, с това което се показва.
Не забравяйте, че конфликта там е нарочно раздухан, по сценарий, защото нашите продуценти толкоз си могат, и че там нямат друго занимание, освен да се дърлят. Който е в страни от екшъна, си заминава или ви е скучен.
Възмушавате се как изолират Александра, а вие искате да прогоните Виктория от страната? Не, не мисля, че тук нивото е по-високо от това на продукцията. Съвсем същото е.

Уви, и моето мнение се доближава доста до това. Затова се питах  вчера такива ли сме жените и май отговорът е - да, и вътре, и вън. Тъжно е, но и факт

# 667
Ама вижте как шоуто показва какви сме си жените - там се съюзиха и обиждат Александра, тук се съюзихте да репортвате Виктория. И пак обиди - долна п@@@вра, гоните я от тук и тн.
Иначе да питам - българите от турски произход не са ли все пак българи, че само казвате на Денис - туркинята?

# 668
  • София
Че е сценарий, е ясно. Но точно това са доводите на всички насилници. Тя ме предизвика, тя си го заслужи, тя ме дразни. Еднократно да избухнеш и да се защитиш е едно, да ходиш и да унижаваш някого непрестанно е друго. Форматът на предаването по начало е сбъркан, група кокошки се бият за един петел, очаква се да има перушина. Но това вече преминава границите и е отвратително за гледане.
Александра защо да съди? Предполагам, че е подписала куп договори, а и никой не я държи там с пушка до главата. Сбъркана работа.

# 669
Да, на мен са ми интересни реакциите на мъжа ми и те са съвсем различни от моите. За доста неща. Включително за конфликтите, външния вид и т н
Определено в момента гледане борба за надмощие между куп кокошки. Такива сме жените. Simple Smile

# 670
На ниво й е поведението, защото разбра, че може да разчита само на себе си. И се мобилизира.
Продължавам да симпатизирам на Гергана.
И нещо забавно, за две момичета имаше слух, че
имат циганска кръв- Гергана и Блага.
Гергана ще излезне огън момиче, Блага- циганска работа.
Оф, то вече не остана някоя ненабедена, че е с циганско потекло.
Виктория сигур е руска циганка.
Деница - изрусена.
Ама то с тоя некадърен грим всички могат да минат най-малко за лингурки.
Но истината е, че изобщо не е необходимо да си циганин, за да си зле възпитан.

# 671
Е, вие ако не правите разлика между ПУБЛИЧНИ личности с хиляди фенове (модели за поведение на подрастващите), показващи агресия, малтретиране и тормоз в НАЦИОНАЛЕН ЕФИР, праймтайм, и критични коментари от анонимни потребители в някакъв си форум по адрес на съответнота социално неприемливо поведение на ПУБЛИЧНИТЕ личности, какво повече да обясняваме??

# 672
  • Разпиляна във въображението
95% нещо не било излъчвано. Предполагам, че докато Дениз беше на среща Александра, ги е тормозила, клюкарила и настройвала, а останалите 5% ги дадоха както стои сама и не се включва в купона.  След това 95% тя е отново е била интригантка и предателка, а 5% как отива сама на басейна. И това се повтаря с преследването на пияната Венета през къщата. Затова и операторите се чудеха къде да се денат, докато Александра бяга.

Тук бе писано "Убий простака с мълчание" при предишните скандали. Че щяло да е по-добре. Видя се снощи, в 5%, че и това не работи. Александра продължава да бъде описвана злобно и да е нападана, дори когато не присъства физически.

# 673
  • София
Иначе да питам - българите от турски произход не са ли все пак българи, че само казвате на Денис - туркинята?
Не се връзвай. Българи са, естествено. Просто се търси как да се нарани, явно е лесно по етнически признак. Иначе щеше да е  столичанката/селянката, дебелата/кльощава и т.н. Аз бих я нарекла простачката, дразни с държанието си и постъпките си, не с произхода си или вероизповеданието си.

# 674
Е то ако Александр знаеше кога да мълчи, нямаше да има какво да гледаме. Демонстративно седеше настрани чак сега. А когато крещеше в предни епизоди, трябваше да замълчи. Според мен. И просто ми е странно поведението й з човек, парадиращ, да е наясно с психологията. Чудя се нарочно ли го прави. Мисля, че останалите девойки с стигнали до извода, че го прави нарочно. Мисля, че с тези, които са просто лабилни и неадекватни, като Блага и Венета, се държат по друг начин.

Общи условия

Активация на акаунт