🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #8

• 179 000
  • 3 706
  •   1
Отговори
# 675
Много се вживявате
Да, цялото шоу е основано на такива сценки, видяхте ли как търчаха след нея да заснемат реакция. Със сигурност доста голяма част от показаното освен монтаж, е и сценарий и нарочни сценки.
Не одобрявам никоя, но пък Виктория играе играта с лекота и без да я засяга. Докато Александра не се справя. Виктория е една куха инфлуенсърка, но Александра пък е едно нищо, на тази възраст трябваше да е вече завършила и практикуваща, а тя тепърва учи. Не че има нещо лошо, но наистина е нестабилна и оставя впечатление, че ще учи психология, за да се опита да се справи със собствените си недостатъци.  Останалите няма да ги коментирам, но в крайна сметка играят играта доколкото могат, без да изпадат в крайности, които да им влияят прекалено психически. Колкото си им е капацитета. Докато за Алекс- ако наистина толкова се вживява и не е устойчива, е плашещо, а ако е поза, е дразнещо

Точно човек който е чувствителен има емоции и емпатия към чувствата на околните може да бъде добър психолог. Вие вярвате ли , че празна , егоистична и дебелокожа персона като Виктория на която така се възхищавате , може илли би я интересувало да помогне на някой с психологически проблеми.
Колко време ще останете стабилна при такава явна агресия срещу вас , и откога да покажеш болката си е велико престъпление . Пак някой ще каже- да не започва битки ,ако знае че няма да ги спечели . Малко ми е робско това мислене

# 676
Емо ги оправи всичките

# 677
Иначе да питам - българите от турски произход не са ли все пак българи, че само казвате на Денис - туркинята?
Българки са. Само, че в случая с Дениз, тя самата го изтъква през 5 мин. Тя сама си повтаря "аз съм туркиня", "да те питам ти бил ли си с чужденка, тъй като ние тук сме туркиня и рускиня". Тя го изкарва постоянно пред скоби, за да се издигне от тълпата. Ние ли ѝ го сложихме това в устата?
Кой е написал нещо лошо във връзка, че е етническа туркиня? Ако беше французойка, и така се определяше, щяхме да ѝ викаме "французойката".
Факта, че е етническа туркиня е последното нещо у Дениз, което прави впечатление или "дразни" някого. За друго е зачеквана.

# 678

Не забравяйте, че конфликта там е нарочно раздухан, по сценарий, защото нашите продуценти толкоз си могат, и че там нямат друго занимание, освен да се дърлят.
И като нямаш друго занимание е нормално да се дърлиш , така ли Rolling Eyes. И никой сценарий не може да те накара да тормозиш някого, ако не си лош. Александра не само я изолираха, те я тероризират съвсем целенасочено и системно. Нещата трябва да се наричат с истинските им имена .Едно е да си досаден и истеричен, съвсем друго е хладнокръвно да изтезаваш някой, на това май му казват садизъм /Наслада от физическо или психическо измъчване на някого/. Да не говорим за психиатричните диагнози, които раздава Виктория с лека ръка, и така да е, още по-долно е да тормозиш  някой такъв.

Последна редакция: пт, 08 апр 2022, 09:39 от araselia

# 679
Само искам и още един аспект на проблема със съдържанието на предаването да изтъкна. Казват някои като не ви харесва, не го гледайте, като го гледате не се вживявайте. Ние така или иначе сме платили за тоя продукт и е хубаво да го гледаме и да го гледаме критично. Като не го одобряваме да даваме обратна връзка. Това с “аз в знак на бойкот няма да пускам тиливизуръ” няма много смисъл, защото така или иначе сме платили с данъците си за тая продукция.
Тук ще поясня: като телевизия с национален обхват, Бтв имат право да бъдат бенефициент на държавни пари по разни оперативни програми. И те си кандидатстват и си печелят редовно. Изобщо не казвам, че това шоО е с публично финансиране, но бюджета си е бюджет  и парите са си пари. И тия пари са наши и не е лошо да имаме отношение към това какво ни дават

# 680
И на мен ми е неприятно, че водят шоуто в тази посока. Повече игри искам, очевидно има заснети такива, нещо по раздвижено, на басейна, на коктейла, ама не само на оная пейка, а нещо лафче, бъзици, закачки, флирт, изобщо такива неща очаквах и искам да видя....явно няма да е. Да ги покажат наистина кк чистят, кк ядат, кк се гримират...знам ли.

# 681
Много театрално пусна сълза като говореше за стоте манекенки. Той вика почина. Викито завалията се чудеше какво да направи.

# 682
Съгласна съм с много от коментарите, че Ергенът се превърна в шоу за психически тормоз.
Това, което ми направи впечатление, гледайки малко от руския Ерген е, че е забранен за аудитория под 16 г. При нашия не виждам подобно предупреждение, освен това се излъчва в сравнително ранен час.
Не съм сигурна, че Алекс си намери приятелка в лицето на Гери, защото Гери е неутрална, но пък никак не й харесва рускинята, защото прозря що за интригантка е.
Гледайки трейлърът за следващия епизод, Деница май също взе да се поусеща.
Колкото по-малко "състезателки" остават, толкова повече всяка ще започне да играе само за себе си.
Шоуто започна да наподобява турска сапунка, в която момчето обича едно момиче и за това всички са срещу нея. Ако всичко, което виждаме е сценарий, то тогава изпълнителите са добри. Но се съмнявам. Просто такива са нещата от живота на Балканите.

# 683
Сигурно сте го коментирали, ама малкото Вики тъпото е голяма утайка. Един път в предаването да си отвори устата и набълва страшни тъпотии. Защитавах я на срещата с Виктор, но не, не че е малка, вярно е много тъпа.
Аз съм съгласна с нея в случая,  обаче - и за мен Гергана е лицемер. Плю Александра с другите, видя, че там не я отразиха,  и отиде при Алекс с "а ти знаеш ли какво говорят за теб?!"
Ми, хубаво го каза малката "до вчера какви говореше, а днес вече ги е приятелка ".
Не мисля, че постъпката на Гергана е от човещина. Търси съюзник, защото иначе и тя е сама. Пробва при злобил, не й се получи, сега й остана само да опита другата страна.

# 684
Виктория е толкова прозрачна и очевидна Joy тя е абсолютно клише
Не знам как прозират чак сега каква е Simple Smile та то е видно от секунда 1 Simple Smile

# 685
Скрит текст:
Сигурно сте го коментирали, ама малкото Вики тъпото е голяма утайка. Един път в предаването да си отвори устата и набълва страшни тъпотии. Защитавах я на срещата с Виктор, но не, не че е малка, вярно е много тъпа.
Аз съм съгласна с нея в случая,  обаче - и за мен Гергана е лицемер. Плю Александра с другите, видя, че там не я отразиха,  и отиде при Алекс с "а ти знаеш ли какво говорят за теб?!"
Ми, хубаво го каза малката "до вчера какви говореше, а днес вече ги е приятелка ".
Не мисля, че постъпката на Гергана е от човещина. Търси съюзник, защото иначе и тя е сама.
Пробва при злобил, не й се получи, сега й остана само да опита другата страна.

Гери се обърна на срещата на петте с ергена. Там тя видя игрите на "злобил". До тогава просто си седеше безучастна, очаквайки ергенът да я ухажва, нещо, което не се случи. Просто не можа да се добере до него, другите са прекалено нахални и безскрупулни в борбата за срещи.

# 686
Не е пуснала театрална сълза Дениз.
Всеки, който имаше честта да познава Христо, с ръка на сърце, ще потвърди, че беше невероятен Човек.

# 687
Доста започна да се изтърква. Всеки епизод гледаме едно и също...
Не знам дали Александра наистина е била толкова дразнеща за всички, но показаха няколко сцени от началото, в които не се съобразява с околните и чуждото желание за спокойствие.
Виктория след 2-3 епизод показа какъв характер е, и дори и да е сценарий според мен доста се излага със злобата си и постоянното фамилярничи, че е силен играч и фаворит. Ако Виктор я избере...... всичко е един PR за всички и сценарий.
Обръщането на Блага срещу Александра е толкова нагласено и изкуствено, че даже прозира. Един аргумент не успяха да и сложат в устата защо смята, че Александра не е била права, а другите са прави.

Като цяло хората, които не подкрепят нито една са най-прави Simple Smile

# 688
За Виктория, да искам да се махне от страната. Александра я нападат колективно и незаслужено, тя се пречупва, но не ръси повече отрова, както прави Виктория. Падам до това ниво да не искам това злобно, проклето момиче, търсещо само келепир и изгода, да е пример за българските деца. Такъв модел на поведение, характерен за нейната школа, тук не е разпространен още толкова и не искам да бъде. Абсолютно приемам критиката, че падам на нейното ниво, с такива- на такова ниво трябва да паднеш, пък нека говори зле за нас. Не ми  дреме. Защо е дошла в тук? Защото в Русия не й минават номерата, конкуренцията е жестока.

# 689
Довечера ще е интересно. Най- накрая ще лъсне истината за игричките на Виктория. Злобна и проста женичка. Венета беше време да си тръгне, ред е на Люси.

Общи условия

Активация на акаунт