🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #8

• 179 000
  • 3 706
  •   1
Отговори
# 705
  • Мюнхен
Съгласна съм с geri. Не мисля, че има нужда да ни бъде припомняно държанието на Сашка. Тя си изяде нейното си в тези теми, че даже и диагнози ѝ се поставяха. Разкостена до дупка беше и не мисля, че е кой знае колко фаворитизирана тук. Обсъждаме нивото на тормоз и агресия, което продукцията ни сервира Simple Smile
Аз пак да си кажа, Сашка е тръгнала с 200 към излизане от шоОто и май нищо няма да успее да я спре. Витя и той вече почна да се изнервя на цялата драма и е разочарован. Което е нормално, мъжете не обичат много кокошави драми. Тва с гривната не му стана никак приятно. Прогнозата ми е, че днес на среща в маторя ще е Капитонова.
Ако прогнозата ти е вярна, значи със сигурност не можем да наречем Виктор мъж. След като толкова не обича драмите, не би трябвало да отиде на среща с една от най-големите интригантки. Вече не можем да го извиняваме, че не знае какво се случва в къщата, понеже Виктория директно си нареждаше Александра пред него.

Втората също е интригантка, да, видяхме ѝ поведението първите няколко епизода, но тогава още не се бяха развили драмите в пълнота и не е знаел, най-вероятно.

Последна редакция: пт, 08 апр 2022, 11:14 от Jinnafee

# 706
Момичета, поздравления за предприетите действия спрямо Инстаграм изцепките на Виктория!
А другите момичета, които и пишат по Инстаграм, бих посъветвала да не си губят времето. Няма да я променят или засрамят. Даже напротив - хора като нея се хранят от вниманието. Най-голямото наказание би било да не и се обръща такова - и като удар по самочувствието и, а и по доходите и.

# 707
Не съм фенка на нито една, но наистина прекаляват с Александра. Никой не може да издържи такъв тормоз дълго.
Блага е жив позор. Само заради нея Алекс си навлече яда на останалите, а циганката взе, че я предаде и най-надменно да каже на Виктор: "Тебе приятел предавал ли те е?"... Ние предателство не видяхме.
Силно се надявам Виктор да не сгреши в преценката си занапред и да се обърне срещу Алекс, а иначе добре, че я махна Венетка шматката...

# 708
Уф, почвам да си мисля, че сега Виктор го е срам от избора му и за това пропуска лайфовете. Ако са верни слуховете за победителката де.
Тия жени са пълно дъно. Копаят надолу към "кората на земята", както каза не помня коя от масовката. 😂

# 709

Благодаря, разведри ме , изгледах го...

# 710
Блага предаде Алекс и развали приятелството им и се включи в лагера на змиите. Вие ако бяхте на мястото на Алекс бихте ли я приели обратно и да бъдете пак приятелка с нея след като ви е предала? Питам защото ми е интересно дали някой би простил на приятел-предател?

Проблемът си е изцяло на Александра.
Приятелство значи споделени общи интереси, гледна точка за света, равнопоставеност до някаква степен във възпитание и образование и тн.
Тя влезе с висока заявка, а избра да бъде заобиколена от кръжец, който да и се възхищава на блясъка, да си ги омайва и заблуждава себе си, че това е приятелство.
Заставайки зад тъпата кауза със свалените гащи на Блага като върховна авангардна себеизява, беше опит да се противопостави на другите срещу нея като вид разчупено, бунтарско поведение, а то си беше чиста проба елементарен похват от обичайния  благин асортимент на свалки.
Кой средно интелигентен човек би избрал тъпо парче като плеймейтката за приятел, и би ѝ лепил целувки за щяло и нещяло?! Блага не е  ходещ секс, а елемент изтъкан от безпринципност, първичност, но не в добрия смисъл и нулев мозъчен потенциал. Глухарче, което накъдето го духнат и полита щастливо в посоката, че някой го е поощрил.

Последна редакция: пт, 08 апр 2022, 15:31 от проксима

# 711
Айдеее, и Блажето махна коментарит в инстаграм. Еми така е в истинския живот, мила простачкоооо.

# 712
За Марта всичко било монтаж, хубаво. Нека каже нея кое точно я провокира в Александра. Стана им навик на всички да излизат и да казват "Ама вие не сте гледали всичко". Като ще казваш така, би следвало да обясниш какво сме пропуснали.

Точно така! И аз през цялото време си мисля същото. Ако наистина Алелсандра е проблема, Александра е провокатора и Александра ги напада, защо нито една от тях не даде конкретен пример? Дори в моментите на скандали не чувам никоя от тях да посочва конкретни постъпки или думи на Александра. Само нападки и обиди срещу нея.
Това, което се случва там е насилие.
Единственото достойно поведение е на Александра. А към критикуващите я ще кажа, че тя не е съвършена. Никой не е. Но тя се държи достойно за разлика от тая пасмина.

# 713
Когато си отишъл в друга държава да учиш и печелиш пари, трябва да уважаваш и да се държиш прилично.
Дипломацията е точно това.
Когато посланик дипломат не отговаря на етичните норми е помолван да напус
не.
И тази Вредна Бобърка, която подстрекава подобно.
Обиди, атаки, тормоз, грозно поведение не бива да се толерират!

# 714
Уф, почвам да си мисля, че сега Виктор го е срам от избора му и за това пропуска лайфовете. Ако са верни слуховете за победителката де.
Тия жени са пълно дъно. Копаят надолу към "кората на земята", както каза не помня коя от масовката. 😂

Слушах един подкаст наскоро с Виктор и там той случайно или не каза нещо от сорта "надявам се да не се разочароват хората с това, което ще видят нататък", което разбира се прозвуча двусмислено. И самият той мисля, че не гледа предаванията, каза, че рядко пуска телевизора и дори за онова прословуто прекъсване, заради Бойко е разбрал от коментари и съобщения в Интернет. А смятам, че е досататъчно възпитан да коментира това, което излъчват в момента. Според мен изобщо не са му по вкуса подобни изпълнения.

# 715
Дали някой може да сподели линк от Венета в Преди обед. Не го откривам в сайта...

# 716
Марта била с гимназия само. Сега на клипчето с Емо си припомних.

# 717
Хич не вярвам да не гледа. А и явно знае какво ще видят хората, щом очаква да се разочароват.

# 718
Да, за това казах, че прозвуча леко двусмислено. Ако наистина Виктория печели и ако нещата продължават в този дух, то със сигурност ще има вълна от разочарование.

# 719
За да се правят логични анализи, от които да излязат правилни изводи, трябва да се стъпи на базови факти, които са 100%  истина.
В това уж реалити  факти и истина няма - показват на драгия зрител манипулиран сеир, режисирани скандали, рязани и лепени ситуации, пияни емоции и подсказани реакции. Дори биографиите на жените вътре се оказаха фейк.
Така че и аз не виждам смисъл в емоциите, които инвестирате, докато анализирате измислени от редактори и режисьори връзки, реакции, ситуации и скандали.

Сто про съм убедена, че реакциите на Ергенина са също подсказани, режисирани, дори репетирани.
Гледам епизодите, както се гледа треторазряден сериал.

Общи условия

Активация на акаунт