🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #8

• 179 000
  • 3 706
  •   1
Отговори
# 1 110
  • Валенсия
Останалите от свитата също усетиха гафа на лидерката, някои от тях/ Крина, Деница/май  дори усетиха че могат да отразят и отнесати върху себе си нейната злост, очквам да се дистанцират.
Людмила също гледаше, като попарена и й стана ясно, че покрай простотията и злобата на Виктория, ще изгорят и останалите, които са с нея. Според мен ще има дистанциране от Копитонка и Людмила първа ще се дръпне. Направо й призля, като видя реакцията на Виктор и разбра, че нещата не са в тяхна полза с това поведение

Аз даже се чудя такава изпечена хитрица като Питонката, как допусна да се изложи, и да сгафи така пред всички, от една страна починените си, от друга Виктор, и от трета - омразната съперница Александра?! Thinking

Сигурно си е мислела, че със сигурност ще триумфира, и no way Виктор да я попари. Но уви - направи го.

Та така е, каквото повикало, такова се обадило.

Последна редакция: пт, 08 апр 2022, 23:38 от shy*girl

# 1 111
Останалите от свитата също усетиха гафа на лидерката, някои от тях/ Крина, Деница/май  дори усетиха че могат да отразят и отнесати върху себе си нейната злост, очквам да се дистанцират.

Людмила също гледаше, като попарена и й стана ясно, че покрай простотията и злобата на Виктория, ще изгорят и останалите, които са с нея. Според мен ще има дистанциране от Копитонка и Людмила първа ще се дръпне. Направо й призля, като видя реакцията на Виктор и разбра, че нещата не са в тяхна полза с това поведение

Люса няма капацитет / тя е автор на ДВУпотопна/, тя не усети гафа на Виктория, по-скоро на лицето ѝ имаше същото недоумение:" Как Виктор не разбра тяхната позиция?!" Людмила говори , но не е нито умна, нито прозорлива- съдя за това по изключително тъпия ѝ монолог за обувките и гривната...Класика за "Логиката на  Простака" е това съждение на Людмила. Тя току що започва да проумява, излизайки от самозаблудите си , че нито е топ карасавица, нито топ умница, нито топ прелъстителка....Да видяхме нещо от срещата им на столчетата тази вечер, след прекъснатата среща с Ния -Косара? Людмила тепърва ще се приземява, подобно на капитонова.
И докато и при двете това осъзнаване ще настъпи , то при Дениз  няма да се случи никога . Това момиче е с по- страшни дефицити и от Капитонова.
Съдейки по езика ѝ, както и по скромната ѝ интелигентност от всякакъв характер, вземайки предвид лъжите и провлите ѝ в други подобни риалитита, плюс още много примери от думите  ѝ, мисля че е безнадеждно зла, зла и зла , много озлобена на всички и всичко. Изстисква живота си като за фреш и уж му се кефи, но всъщност пие чист кисел лимон и ѝ се гади, както и на мен от нея....Trollface

# 1 112
  • Terra incognita
Сега пак погледнах профила на питонЯ. Тази жена наистина е отявлен нарцис. 114хил последователи, а тя следва едва 43- ма, от които поне 5-6 са от Ергенът.
Много си е повярвала.

# 1 113
Аз даже се чудя такава изпечена хитрица като Питонката, как допусна да се изложи, и да сгафи така пред всички, от една страна починените си, от друга Виктор, и от трета - омразната съперница Александра?! Thinking

Ама като повтарям вече няколко седмици, че не е нито умна, нито хитра. Joy

Виктория изгря изключително бързо. Преди две години беше никоя, едвам прохождаше като влогър. Много си е повярвала покрай коментарите на малките момиченца, които я хвалят в социалните мрежи. Тя самата се оценява като жена плюс и явно смята, че по всички параграфи превъзхожда Александра. Въобразила си е, че по-младата ѝ възраст е някакво предимство. Смята, че има капацитета да е ментор, че има таланта да бъде на екран, да режисира.

И най-лошото е, че не пада по гръб. Ако съдя по сторитата ѝ, не си е взела поука. Обикаля чалготеките с другите участнички. Вече мисля, че наистина е изхвърчала и си мисли, че с купонджийските си изпълнения показва на публиката, че не ѝ пука.

# 1 114
Сега пак погледнах профила на питонЯ. Тази жена наистина е отявлен нарцис. 114хил последователи, а тя следва едва 43- ма, от които поне 5-6 са от Ергенът.
Много си е повярвала.
На мен ми стана много смешно като пита Гери защо има само две приятелки и не допуска хора до себе си при положение, че самата рускиня има само две приятелки (и двете рускини, едната изглежда все едно няма преден зъб и е кривогледа, другата е с много странно лице).

# 1 115
  • Terra incognita
Мхм.. ще гризнеш дръвцето, ми се струва.

# 1 116
Така, в “кратце” Joy да се разпиша обзорно за епизода.
Затова в скрит текст. Wink

Скрит текст:
Срещата - идейно много добра, като изпълнение - изпълнено, но много неща липсваха. Добре поне, че с нищо не ни напрягаше. Марта да си ги говори, каквито иска пред камера, не може да ме убеди, че има някаква емоция към него. Но това, както и да е. Интересно ми беше неговото поведение. И за първи път го усетих толкова "дръпнат" спрямо нея. Целува я уж, докосва я уж, дръпва се пръв. А и той си изрази съмненията и резерви спрямо нея. Напълно с право.

Какво ми хареса и ми направи силно впечатление. Знаете вероятно, че Александра не я харесвам. Всъщност никоя не харесвам като комплекс от качества и външност, но това не е важно. Не трябва на мен да се харесат.  Та..... Александра имаше два силни хода този епизод. Някакси успя да се овладее и да държи положение много добре. И второто, по-изненадващо за мен беше, че е правила самоанализ и търсила очевидно грешката също и в себе си. И е осъзнала някакви свои качества, които си е мислила, че е оставила в миналото. А това, че го призна пред Виктор, смятам искрено, ѝ прави евала. Не ги плю останалите. Даде да бъде ясно, че обстановката е жестоко напрегната, но тя е мислила и върху своята вина в този конфликт. Еми, хареса ми.

Отборът „стадо“ колко пъти трябва да им се каже, че „вътрешно-битови“ женски теми не е желателно да се зачекват? Обясни се по веднъж на всяка и поне още няколко пъти на всеослушание. Даже дзен Мартата отишла на лична среща, мачкали там някакво тесто, давали си гореща паста директно в устата, целували се, т'ва-он'ва и тя пак започва за момичетата в къщата. На всичките им каза Виктор, че когато е с някое момиче, него го интересува само нещата касаещи лично тях и толкова. Искат да го дразнят умишлено ли? Нещо не схващам идеята.

За Викторината...... Виктория може вместо „Victory”, да крещи с пълно гърло „Fail”. (Да си го произнася както иска или както може). Сама си го направи. А беше предупредена нееднократно.

Факт е обаче, че при финалните нападки в епизода единствените, които говориха, нападаха и потвърждаваха бяха само Капитонова и Хайрула. Останалите само дремеха и нямаше никакъв вътрешен порив, емоция или страст  да изразят съгласие с думите на нападателките. Изглеждаха само като пълнеж на лагера.
Блага постоянно търси крилото на руската тарторка дори чисто физически. Премина от едното крило, към другото крило. И женските целувки в устата продължават. Както и да е. В живота си сега Блага под чие крило е? Някой знае ли? За Блага повече не ми се коментира, безпредметно е.
А не. Исках и още нещо да добавя. Онази страст дето тя още я виждала, аз да ѝ кажа да я пише вече „бегала“. В онова сгушване на Виктор толкова да му беше отегчен погледа, че трудно има повече накъде.

Това, което ме дразни в стадния отбор може би наравно с изсипващата се злоба, е крайното лицемерие и двойния аршин. Александра била друга и говорела различно, когато е с Виктор. Правилно, така е! Никой не оспорва, дори и тя самата. Ама не са ли всичките така? Благиния завлачен говор го виждаме само с него и на „интервютата“ пред камера. С момичетата е друго. С поведението ѝ същото. А нима Дениз или Капитонова не говорят различно с Виктор от начина  и гласа им на общуване в друга среда? Всичките са еднакви.  И това е нормално. Ама не може да виниш някого в нещо, което и ти правиш. Всъщност можеш. Това е „играта“, но е плоска и бързо излиза наяве. Александра агресирала, те не агресирали. Александра обиждала, те не обиждали. Александра  имала подарък, ама „отборния подарък“ бил по-хубав. Чуждата патка е кокошка.

Предаването се превърна от надпревара за мъж/любов/връзка(по регламент,де) , в състезание за „територия“ и власт, което по никакъв начин няма връзка с въпросния мъж. И така да е. По-добре, защото след тези изпълнения, никой няма да може да повярва в някаква екранна връзка за финал.      

# 1 117
  • Валенсия
Добре, аз от целия този социален експеримент, си задавам няколко, из между други въпроси:

Ако действително, избраните участнички в предаването са една бегла извадка на съвременните млади жени в България.

1. Tолкова ли сме изгубили човечност всички, че да се нахвърляме като лешояди, сто върху един?
2. Глупави ли сме, че да позволяваме някакви си държанки (Питонова и Хайрулова), и то не с българска кръв, да ни водят под носа, да простеят, докато прикрито лидеруват и дирижират?
3. И все пак, реална извадка ли е това на нас, българските жени? И ако да - Бихте ли могли да споменете няколко качества на която и да е от тях, с които да се гордеем, че ей на - има една умна, истинска, симпатична, млада българка?

Иска ми се, да има отговор и от мъж.

# 1 118
  • Sofia
Добре, аз от целия този социален експеримент, си задавам няколко, из между други въпроси:

Ако действително, избраните участнички в предаването са една бегла извадка на съвременните млади жени в България.

1. Tолкова ли сме изгубили човечност всички, че да се нахвърляме като лешояди, сто върху един?
2. Глупави ли сме, че да позволяваме някакви си държанки (Питонова и Хайрулова), и то не с българска кръв, да ни водят под носа, да простеят, докато прикрито лидеруват и дирижират?
3. И все пак, реална извадка ли е това на нас, българските жени? И ако да - Бихте ли могли да споменете няколко качества на която и да е от тях, с които да се гордеем, че ей на - има една умна, истинска, симпатична, млада българка?

Иска ми се, да има отговор и от мъж.
Не съм мъж, но отговарям. Simple Smile
1. Искрено ми се ще да вярвам, че Не!
2. Съмнявам се, още повече, че някои, макар и все още плахо, взеха да се усещат.
З. Твърдо Не!

# 1 119
В началото си мислех, че Александра инициира целувките по устата с Блага, днес обаче видях,че Блага започна да целува Капитонова по устата; започна да се гушка в нея, започна да й търси одобрението, закрилата.
Блага и извън продукцията ще е такава  - несигурна, изтъкана от комплекси, търсеща закрила.

Люса - само аз ли вече не забелязвам толкова много брадавиците й? Преди ми избождаха очите, сега като си показа и характера, настръхвам само като я видя, дори забравям за брадавиците

Последна редакция: сб, 09 апр 2022, 00:37 от Анонимен

# 1 120
  • Разпиляна във въображението
Деница няма да позволи да се развали имиджа й пред Виктор (не цитирам точно). Обаче няма никакъв проблем да съсипва имиджа на друга жена пред него.

Не съм сигурна дали другите не се включиха във финалните обиди.

# 1 121
shy*girl, не съм мъж, но ще дам моите 2 цента по темата - не смятам, че това е представителна извадка на жените в България или ако е, то е на определени типажи, които са по-често срещани. Ева сподели, че на кастинг са били около 5 000 жени. Знаем, че са избрани тези, които най-добре се вписват в плановете на продукцията.

Имам не една или две изключително близки приятелки на сходна възраст с мОмите, самата аз съм в този диапазон, и за всичките съвсем обективно мога да кажа, че нямат нищо общо с която и да е от участничките. Имам принципи и не поддържам близки отношения с интриганти, нискоинтелектуални хора (вкл. и особено ако се касае за емоционалната интелигентност), такива без чувство за хумор и самоирония. С други думи, гледам да се заобикалям с хора, към които изпитвам уважение и респект, знам, че мога да науча нещо от тях и те от мен, и освен това се вписват във всички клишета за влизането в огъня за другия, за обаждането посред нощ и отговора "Къде ще копаем?" и т.н. За мое огромно съжаление много често оставаме неразбрани и ни е трудно да общуваме с типажи, сходни на тези в предаването, но това не е болка за умиране, проблемът идва, когато нямаш избор и трябва да работиш с подобен човек. Не се оплаквам, надявам се не прозвучава така, както и не искам да се хваля колко съм бяла и добра, пък другите какви са.

# 1 122
Тези момичета по никакъв начин не са представителна извадка за друго освен за тяхната си прослойка. Аз съм набор на ергена и моите приятелки, познати, колежки, дори жени, които не харесвам, въобще не се държат така.

Но все пак за позитивни качества: Виктория е много целеустремена, Дениз си оставям на мнението, че е изпитвала любов, Александра според мен не е особено умна, но е възпитана и с отворено сърце. За Людмила сега не се сещам, но нейните близки може и да виждат. Блага също е чувствителна, но при нея тъпотата малко накланя везните.

# 1 123
Виктор даде на Злюдмила роза, а днес й беше ден да стяга куфарите ми се струва...   Ако това са представителната извадка на нас - българките... Срам и позор са!

# 1 124
  • Sofia
Никой не е само бял и добър, но тези вътре копаят дъното. Хората сме цветни и много различни, и в това е чарът ни. По-голямата част, от тези, които гледаме са утайката на обществото. Как и защо са ги избрали, те си знаят. Но не мога и не искам да се съглася, че това, което гледаме е представителната извадка.

Общи условия

Активация на акаунт