🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #8

• 178 998
  • 3 706
  •   1
Отговори
# 2 040
  • Terra incognita
Учудена съм, че все още се използват епитети като "стара мома". Едно време е било обидно, сега- изобщо. Все пак възрастта, в която жената прави семейство и ражда доста се е увеличила. На 35 не бих я нарекла стара мома, има още много път и възможности пред нея.
Възрастта вече е един вид субективно понятие.

# 2 041
  • В царството на игрите:)
SatisfiedSatisfiedSatisfied
Учудена съм, че все още се използват епитети като "стара мома". Едно време е било обидно, сега- изобщо. Все пак възрастта, в която жената прави семейство и ражда доста се е увеличила. На 35 не бих я нарекла стара мома, има още много път и възможности пред нея.
Да, епитетът "стара мома" е много неприятен, но той не винаги е свързан с възрастта, а по скоро с поведението, което определено може да е като на "стара мома".
А възрастта? Субективно, субективно - колко да е субективно понятие? Нека не се успокояваме с това, дами Stuck Out Tongue Winking Eye...Възрастта си върви напред и все още носи някои ограничения и не виждам как и кой би могъл да промени това ? Satisfied Satisfied Stuck Out Tongue

# 2 042
Да не излезе, че па аз ѝ го лепвам етикета. За мен си е мадама, оправна при това. Някак си от визитката, после с тоя изсъхнал букет, ся с тая фотосесия. Жалното погледче всеки път, коментарите на харпиите, нейното държание. И сценария ѝ го лепва тоя етикет и тя си го държи с поведението си.
До колкото разбрах от познати, Деница никак не е кротушка в реалността, не ѝ липсва внимание и избор. И как се стигна до това жалкарстване в това шоО не знам

# 2 043
Като се замислите,ако някой е кротък и срамежлив няма да се запише за формата!Колко от вас ще имат смелостта да се запишат?Скромни колко да са скромни за пред камерите!Повечето в стремежа си да се покажат в най добрата си светлина ,показват не това което са!

# 2 044
Принципно, в контекста на днешното време, си напълно права. Hands Plus1 Hands Plus1 Hands Plus1
Само дето гинеколозите друго казват.Wink
Трябваше да ми видиш физиономията, когато родих на 30 и ми казаха докторите "възрастна първескиня" Frowning Dizzy Face.
Цупим се, не се цупим - все тая.

# 2 045
  • Варна
Принципно, в контекста на днешното време, си напълно права. Hands Plus1 Hands Plus1 Hands Plus1
Само дето гинеколозите друго казват.Wink
Трябваше да ми видиш физиономията, когато родих на 30 и ми казаха докторите "възрастна първескиня" Frowning Dizzy Face.
Цупим се, не се цупим - все тая.

Е,аз кво да кажа като съм на 44 и ще родя август за първи път, живот и здраве??? Просто така се случи.

# 2 046
  • София /Абсурдистан
Той пита: Klark Kent or Bruce Wayne?
Аз пък тази снимка я мернах първо с периферно зрение и си викам: А! Дейвид Бекъм.
Sweat Smile

Оф, като видя мъж да се селфи така... Та и свирепа муцка направил... 😄
Честно ви казвам, че ако от вас не бях научила, че младежът е имал дълга връзка с жена, до този момент го мислех за гей под прикритие Simple Smile Ами има гейско излъчване, да ме прощава. А и тази снимка цепи мрака. Мечтата на всеки гей. Нищо лично.

# 2 047
На мен ми е болна тема това със "старата мома" и то най-вече, защото се прилага двойният аршин - за мъж на 35 нищо не биха казали хората, но за жена на 35 - то е едно съжаление, едно тюхкане, горката тя останала сама, че и деца няма, жива да я ожалиш. Иначе съм съгласна, че на Деница са ѝ надянали този образ, но не изглежда тя да се противи на това. Дори начинът, по който я обличат и гримират, съвсем я рисува в тази светлина.

Относно подкаста - радвам се, че обобщението ви е полезно. Нямам проблем да слушам и гледам Розмари, така че очаквайте още преки включване от мястото на събитието от вашия личен репортер. 😉 Едно нещо, което пропуснах по-рано, но не е нито интересно, нито ново за нас - единственият случай, в който Александра си позволи да каже нещо по-остро, беше по повод Блага, след като Розмари я пита какво смята за това, че пред Елвира Блага е била окуражаваща и ѝ казвала как Виктор ще я оцени, ще я покани на среща, а после в интервюто си с продукцията пред камера заявява как Елвира няма шансове с него. Та Александра каза, че просто не протича мисъл в Благината глава, на което Розмари отговори с въпроса, че сигурно има предвид, че Блага казва каквото чувства, а Александра отвърна с нещо от типа на "няма как да говорим за чувства, като няма мисъл".

Като цяло беше много премерена и оставя впечатлението, че явно много е работила след предаването. Ако беше демонстрирала такова хладнокръвие и безразличие и по време на него, но положението е "ако беше баба млада".

Нещо за Питонова искам да отбележа - забелязвате ли как като има хвалби и спечелили от ритуалите ѝ, не споделя снимки и имена, само като я плюят? Защо ли така?

# 2 048
  • Terra incognita
Да, жените имаме пределна възраст за възпроизводство. Но и този праг се вдига, благодарение на асистираната репродукция.
За дамите, които не са успели да намерят партньор също има решение, в случай, че искат да бъдат майки.

Последна редакция: вт, 12 апр 2022, 16:32 от VickyTaylor

# 2 049
esstela, не ме разбирай погрешно. Никого не укорявам за нищо. Само споделих своя опит.

А на теб лично ти желая от все сърце лека бременност и леко раждане! Heart Exl

# 2 050
  • Варна
esstela, не ме разбирай погрешно. Никого не укорявам за нищо. Само споделих своя опит.

А на теб лично ти желая от все сърце лека бременност и леко раждане! Heart Exl

Не, не, нищо към теб, дразнят ме такива лекари. Аз от двама такива избягах и си намерих читав, който се радва, че съм забременяла естествено, а не ме подтиска, иначе благодаря.

На мен лично Виктор много ми харесва и въобще не ми изглежда на гей.

# 2 051
Чела съм в темата за съученичка на Деница, която е сестра на пишеща тук и си е на толкова години. Не е излъгала.
Мисля, че натъртването, че е стара мома идва от същата групичка злобарки във формата, които постоянно отваряха темата за годините, коя от коя била по-възрастна. Особено Питонова много държи да се подчертае коя е по-стара от нея, сякаш това, че е по-млада е единственото ѝ качество пред дадени дами. Също, много тъпо на тази тема да се опитваш да уязвиш една жена, защото няма с какво друго/не че Питонова и Дениз не са захабени повече /

# 2 052
  • Terra incognita
Като гледам Питонова не е тръгнала да се задомява, така че скоро и тя ще влезе в тази графа.
Преди няколко серии докато я гледах и си я представях в ролята на майка. Ами, не ми хареса това, което си представих. Може и нейната майка да е такава властна и манипулативна и затова да е избягала. То този модел се усвоява от някъде.

# 2 053
Кой беше сайтът за пътешествия, в който една от участничките имала профил? Такъв сайт, дето им се плащат всички разходи по пътуването срещу екстри от страна на дамите. За една ПреАтелка питам, естествено. Close

# 2 054
Аз не познавам жена около 30те (+\-), на която годините да не са ѝ болна тема. И аз като родих за сефте на 30 и любезно ме посъветваха, ако искам още деца да не губя време. Тая мантра, че 40 е новото 20 се чете понякога, както дявола чете евангелието 😃
За Деница точно това ми е идеята, защо се надена тая визия на тая жена. Тъпо е и даже е малко тъжно…
Блажка на 32 го играе лолитка.
За Вика основна гордост е младостта ѝ. Много е тъпо на 28-29 години тва да ти е основното “предимство” 😂

Общи условия

Активация на акаунт