🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #8

• 173 274
  • 3 706
  •   1
Отговори
# 2 535
Ох, Алекс ще я местят в къщата на Ергенинът ми се струва. Joy След това ще се завърне победоносно.

# 2 536
Oт всички участнички Виктор само Дениз следва в инстаграм май.

# 2 537
Ако беше Александра, Виктория щеше да каже "най-голямата ми конкуренция", а тя каза "една от конкуренциите ми".

# 2 538
  • Terra incognita
Да, вероятно не става дума за напускане, а за някаква мини екскурзийка, както по- назад една потребителка беше писала, че се случва в чужбински издания.
Така! Тези със сигурност ни будалкат с излизането на Александра. 100%

# 2 539
Оффф със сигурност няма да си ходи Сашка, щом така го промотират

# 2 540
Със сигурност няма да си тръгне Александра. Нямаше никога да го разкрият това на 100 места.
Ния Косара утре ще отиде на среща и ще откаже целувка или поне това е моето предположение. Блага като тръгне да напуска, сигурно ще колабира на пътечката и ще и слагат системи. А Вики се радвам, че потегли - доста глупава и празноглава беше.
Утре ще е пълно с изцепки - руската гордост с Пушкин Joy Блага с Мусала Joy

# 2 541
Да седи Александра, не ми пречи.
Ама утре да сложат среща с Карина, и там другия пълнеж дето остана. Аман от Виктория и Александра и Дениз.

# 2 542
  • Terra incognita

# 2 543
Радвам се, че малкото Вики си замина. Имаше нещо злобно и неприятно, освен с това самочувствие без основание. Дано си вземе бележки, млада е още.

# 2 544
Това е от инстаграма на Гергана.

# 2 545
Съжалявам да го кажа, но има нещо у Марта. Много е красива и чаровна и секси, но погледа и говора ...не зная умствен дефицит или следствие от някакви наркотици е, или просто ужасна поза...

# 2 546
За мен лошата новина е, че това означава, че утре няма да има изгонена и ще трябва да гледаме Люсилището да се криви още една седмица. Блатечки беше казал, че всеки може да се криви като Жокера, но не е виждал Люса.

# 2 547
И аз съм на това мнение за Марта...

# 2 548
Хора ,от  интрото за утре когато Дениз казва “мале аз съм в шок” , Алекс си е отзад.
Какво се случва?

# 2 549
Не гледах епизода, само пуснах края, за да видя кого ще изгони. Уикенда ще наваксвам. Но много се радвам, че разкара Вики тъпото. Време беше. Да я последват останалите две храстчета - Карина и Ния. Прекалено много време висят на пълен пансион без никакви заслуги.

Последна редакция: чт, 14 апр 2022, 22:53 от esmeralda23

Общи условия

Активация на акаунт