🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #8

• 173 291
  • 3 706
  •   1
Отговори
# 2 775
Аз си Зех блистЪр с лексотан за д'вечера...да не се вълнувам ногу като гледам, да не вдигам кръвното...ш плета заспали търлъци, ш ги кръстя  терлици "Карина"  Joy
Дан прекалиш с лексотана, да се отнесеш и търлъкът да стане клинчИ за рожденика да му топли зимъс, внимавай!
Sweat Smile За терлици не знам, обаче няма да е лошо да му оплете едни гети, че с тия ми ти голи глезени, дето се разкарва цяла зима, ще си докара ставни проблеми. Satisfied

# 2 776
Аз мъжете ги меря легнали. Тогаз все са ми таман....

# 2 777
[
Не съм сигурна, че и да има избраница, може да го покаже категорично, защото няма да има съспенс и няма да се чудим още 15 епизода коя ще избере... Не знам как е в другите формати в чужбина. Ако някоя дама е гледала, нека сподели. Имало ли е случай някой ерген/мома да заяви симпатиите и любовта си само към един човек от началото или средата на предаването и да следва тази линия до самия край?

Аз се увлякох и за две седмици изгълтах 4 сезона от руските - тези, в които познавам Ергените - известни актьори и певци.
Много е трудно да се сравнява с положението в нашия 'Ерген '. Първо, че Ергените наистина са сами по себе си много популярни, второ, защото няма такива елементарни и семпли участнички като нашите селски моми. Тук просто нивото е супер ниско. Там повечето са възпитани и наистина се стесняват как ще ги видят приятелите им и близките им, наистина има много романтика, има забавление. Има завист, но няма селско съскане.

Там е изненада кой ще бъде Ергенът, записалите се участнички го виждат едва, когато започва предаването.

Ергенът още на първото събиране от 25 -те си избира след кратък разговор , а навярно и по визуален критерий само 15, с които продължава напред. Така има възможност да опознае много повече момичетата, говорят, споделят много лични неща. Най-важното е , че наистина много се говори за чувства - дали ги има, дали са истински. Някои сами си тръгват, други Ергенът изважда от играта, ако в някой момент усети, че те имат чувства, а той категорично не би могъл да отговори, за да не ги нарани. Но всичко това се говори, говори, говори. Ергенът е най-активния участник и коментатор там - разказва за емоциите си, за впечатленията, за съмненията, за отношението си към всяка от тях.
И смятам, че там режисурата се свежда до това как да застанат и кое откъде да бъде заснето, а не до тикане по някакъв сценарий.
Не мисля, че някой от тях би позволил да му диктуват поведение, както се усеща при нашия ерген, за да бъде колкото се може по-скандално и по гледаемо шоуто им.
И руското е с огромен рейтинг, а е наистина в приказно - приключенско- романтичен стил. Това не би било по-малко приятно за бедния наш зрител, който от сутрин до вечер е залят от всички медии от стресиращи новини, пошлост, лъжи и цинизъм.

За мен руския вариант е много емоционален и ще продължа и с другите сезони.

# 2 778
Да има много подобни предавания, но с повече мъже и жени е по-интересно и динамично. Освен това в Американската версия имаше много красиви романтични срещи и повече емоционални моменти. И нямаше такава злоба и агресия.

# 2 779
А на мен ми беше много забавно как хукнаха и едва не се сбиха за ролите си във фотосесията, а после видиш ли на всички нацелили тамън дрехите! Joy

# 2 780
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Да се разпиша и аз в темата:smile:. Като за първи пост ще ми е бая дълъг, ако ви е скучно подминавайте Smiley
Нямам фаворитка и нито една мома не ми харесва 100 процентово и като визия и като поведение и като ценности. То не, че съм имала и особени очаквания, но все пак....
Изобщо не им вярвам, че са там да намерят "любовта". Напротив, надяват се да си вдигнат акциите
и некой чичо с пари да ги забележи и да им сбъдне мечтата да седят в салона за красота по цял ден,
а вечер да лочат коктейлче в някое фенси заведение.
Противно на повечето мнения тук, аз харесвам Гергана. Има симпатична визия, тук изключвам как се облича.
Тя за разлика от всички си признава, че Виктор не я харесва и направи няколко много добри и на място коментари относно определени ситуации. Според мен снощи се изложи зверски, защото беше на кирка подпийнала, но въпреки всичко постави  Денизче-то с нейното лично пространство на място и онази
не можа и гък да кажа повече от  едно обикновено мрън. Момичето видя, че шанса и е нулев и реши да се забавлява и провокира Виктор.  Опита да му влезе с бутонките, но разбра, че Ергенина не е "фуего" ли беше:satisfied: мъж  подвластен на емоциите си и според мен и тя се разочарова от него, не само той от нея.
Трудно ми е да определя фаворитка за спечелване на шоуто. С Александра, Виктор има някаква химия и сякаш
най си пасват като светоусещане и интереси. Деница и Марта аз не ги харесвам. Едната се е взела за
много умна и изискана, мислейки си че като говори с френско Р и употребявайки не толкова просташки
изказ е голяма интелектуалка. Нищо подобно, лъсна и нивото, когато се нахвърлиха вкупом на Сашка.
Марта ми е от  най-неприятния тип жени. Омъжили се рано, родили една, две деца и ненаживяли се.
Е, децата порасват и поемат по своя път, а те започват да търсят себе си, да им се ходи по купони и
си мислят, че изглеждат и се държат като двайсетина годишни хлапачки, ама всичко това да се случи
си трябват пари. И обикновено се намират или богати родители, или заможен бивш мъж, какъвто е случая с Марта. На мен тя и като визия не ми допада. Тези татуровки и косата-метла са ми нечистоплътни.
Не мога да разбера защо, точно такива жени са обявяви за много свободолюбиви и артистични.
Напротив, за мен една жена е истински свободна само, когато е постигнала пълна финансова независимост и дали е с партньор или не, има куража и смелостта да преследва мечтите си и да прави това което и харесва,
без да дава отчет никому и да чака месечните си джобни.

# 2 781
  • Варна
Айде и Карина дойде да ни обяснява колко е образована. 😂😂😂

И аз кат Тета ги меря легнали 😉

Честит празник, Виктор, жив и здрав да си.

# 2 782
Да има много подобни предавания, но с повече мъже и жени е по-интересно и динамично. Освен това в Американската версия имаше много красиви романтични срещи и повече емоционални моменти. И нямаше такава злоба и агресия.

Ами народът ни си е завистливичък и селски, за съжаление. Като гледам какво се излива в социалните мрежи върху бедните участници...Мисля, че е ок да се критикува, но някои стигат до крайности. Бива, бива емоции, но чак така не бива. Не разбирам какво са им виновни участниците. Те са такива, каквито са.

# 2 783
А на мен ми беше много забавно как хукнаха и едва не се сбиха за ролите си във фотосесията, а после видиш ли на всички нацелили тамън дрехите! Joy
Е, то реално погледнато няма какво толкова да им напасват размери.
Спасителският бански костюм се разтяга.
На градинарката (мен ми приличаше на Мария Силвестър в мазаческо облеко, но нищо) овърсайз гащеризона е все тая коя ще го облече.
На Пепеляшка възголямата манта се оправя с препасване на престилка.
Бодито на Ева си е боди и се разтяга, На Гергана ѝ беше голямо. На някои кадри направо плуваше в него.
Садо-мазо костюмчето Блага можеше и да го пръсне.
Само за булчинската рокля си трябва да е по мярка. Тя май не беше с връзки на гърба.

# 2 784
Е как образованата Карина вади такъв просташки изказ и гадна дикция . Не ми се връзва. Изглежда ми простачка, като Дениз, едни ниво са ми.

# 2 785
Гледам в днешното промо на шоуто на Цитиридис няма инфо, че ще гостува отпадналата от Ергенът. Значи по всяка вероятност никой няма и да си тръгне днес 😃

# 2 786
Амо на мен Гергана си ни харесва на външен вид. Разбирам гледната точка, че в пошла, но на мен си ми харесва 😀 Ако бях на Виктор, нямаше да се дърпам. Но поведението й е малко неуравновесено.

И аз видях, че ги няма клиповете на Розмари и влязох да питам.

# 2 787
Не бих се учудила от bTV да са видели/чули нещо нередно или разкриващо и да са я докладвали или да са я помолили да ги деактивира временно.

Иначе за Гергана - на мен визуално много ми харесва, прилича на някаква екзотична танцьорка/изкусителка с тази дълга коса и стройна фигура.

Междувременно да ви задам въпроса на вечерта - готвите ли се да НЕ гледате тъпнята? Аз отивам да отварям розето да подиша.

# 2 788
Аз вече се приготвих да не гледам Simple Smile
Явно в интервютата на Розмари са изпуснали инфо и са я накарали да ги махне. Какво знаем от тях? Там ли Алекс е споменала излизането на Марта?

# 2 789
Айде да го видим това Кари какво е!

Общи условия

Активация на акаунт