🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #8

• 173 108
  • 3 706
  •   1
Отговори
# 2 880
Тая вечер ще изгонят ли някоя?

# 2 881
  • Велики Преслав
Тая вечер ще изгонят ли някоя?
Би трябвало..

# 2 882
Виктория: “Подаръкът е най-висша степен на чувства.” 🤣🤣

# 2 883
Абе, хора, нека си го кажем директно: На Гери може пък да й се прави секс на куче и затова да е така изнервена.😂😂😂😂

# 2 884
Колко елементарна е тая виктория К

# 2 885
  • Мюнхен
Струва ми се нормално Капитонова да не знае отговорите. Отговорите на повечето от въпросите сме ги научили в училище, откъде да ги знае тя?

Е, стига де...10 години живее в тая държава и въпросите бяха наистина елементарни. Не говорим за незнайни дати, говорим за национални празници. Т.е 10 години е била тук, докато са се отбелязвали 3-ти март, 6-ти септември и т.н. Ако не ги е научила, то е защото е проста и мързелива, а не защото не си е получила образованието тук.

Това е все едно мен да ме питат кога е Денят на германското единство и аз да гледам тъпо.

# 2 886
Сега виждате ли какъв е проблемът. Че администратори или шефове като Деница командорят, или поне влияят, на инженери с висше по ядрена физика.

# 2 887
Виктория: “Подаръкът е най-висша степен на чувства.” 🤣🤣
  Оригинала беше - подаръците показват намерения 😉

# 2 888
Виктория какви подаръци говореше, че иска?Беше сама пред камерите

# 2 889
  • София
Нашите ясно, че са професорки, ама и Викито е изяла с кориците Анна Каренина. Подаръци й дай на нея, не книги, лигла неприятна. Наистина ли й се кефи този, не е за вярване.

# 2 890
Еми рускинчето шанели и ролекси да не очаква от Виктор.

# 2 891
Колко елементарна е тая виктория К
Вече К ще върви не с Капитонова.
😂😂😂😂 Иначе.. странно обаче почвам да мисля, че точно такъв тип му трябва на тоя Виктор. Гергана вече ми идва по- добра партия от него самия.

# 2 892
А нормално ли ви се стори наглото поведение на Виктория и липсата на всякакъв срам от това, че не знае?
А защо всички трябва да са нормални? Ще е безкрайно скучно Wink

# 2 893
Направо ми се повръща от меркантилността на това зъбато същество. За пред Виктор (който наистина гледа като тЕле) света вода ненапита, а зад кадър директно изстрелва списъка с придобивки.

# 2 894
  • Terra incognita
Добър вечер! Аз идвам да попитам баба Илийца в коя глава от Под игото се появява? Мерсаж.

Общи условия

Активация на акаунт