Хареса ми срещата на Виктор с Александра. Беше вече на едно съвсем друго ниво - еротично. Много ми допадна подаряването на 3-те рози. Направо им затвори устите на всички кляфки вътре.
С Карина срещата беше, като с малкото Вики - тягостна. Много труден разговор се води с такива хора. Карина българка ли е? Звучи ми, като чужденка. Странна птица е, но определено не е човек, който би ми допаднал.
Гергана ме изкефи на макс този път. Първо ги удари всички в земята с обща култура и второ - напълни ми душата как дразни Дениз. С този бавен и мазен гласец, направо й къса нервите. И, понеже е скорпион, подозирам, че теръпва ще й къса сериозно нервичките. Голям кефффф
Виктория - адски тъпо, нагло, ароганто, самовлюбено, комерсиално ...... парче да я наречем. Как се опитваше да се крие под извинението, че не била българка /нищо, че е тук от 10 години, ама не знае Стара планина и Народното събрание къде са/, ама Наум ме израдва на макс с въпроса за Ана Каренина. Направо я закопа. Адски много ме е яд, че това състезание не го направиха пред Виктор - така е много тъпо да не присъства.