🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #8

• 173 285
  • 3 706
  •   1
Отговори
# 3 045
Значииии, да си кажааа - много ми хареса епизода днес Simple Smile

Хареса ми срещата на Виктор с Александра. Беше вече на едно съвсем друго ниво - еротично. Много ми допадна подаряването на 3-те рози. Направо им затвори устите на всички кляфки вътре.

С Карина срещата беше, като с малкото Вики - тягостна. Много труден разговор се води с такива хора. Карина българка ли е? Звучи ми, като чужденка. Странна птица е, но определено не е човек, който би ми допаднал.

Гергана ме изкефи на макс този път. Първо ги удари всички в земята с обща култура и второ - напълни ми душата как дразни Дениз. С този бавен и мазен гласец, направо й къса нервите. И, понеже е скорпион, подозирам, че теръпва ще й къса сериозно нервичките. Голям кефффф

Виктория - адски тъпо, нагло, ароганто, самовлюбено, комерсиално ...... парче да я наречем. Как се опитваше да се крие под извинението, че не била българка /нищо, че е тук от 10 години, ама не знае Стара планина и Народното събрание къде са/, ама Наум ме израдва на макс с въпроса за Ана Каренина. Направо я закопа. Адски много ме е яд, че това състезание не го направиха пред Виктор - така е много тъпо да не присъства.

# 3 046
Интересно как материалните момичета държат на себе си и не се дават лесно на ергенчето да ги целува и прегръща, а Сашка се мята и раздава целувки. Лесно достъпна е , сваля му се без да д агресивна като Гери,  затова я харесва. Капитонова флиртува, омайва го, прави опити да го манипулира, но се държи като че тя води играта. Не му се мята да го целува. Дениз също. А Блажка и Сашка ... юруш
Хареса ми и как директно засякоха Александра, че преиграва с вълнението, че отпада. Щом на нас ни беше ясно, че няма да отпадне, няма как да заблуди момичетата вътре.

# 3 047
Записванията за сезон 2, започнаха!😀

https://www.btv.bg/shows/the-bachelor/casting/

# 3 048
Карина е избрана заради приликата си с Христиана Парова

Че кога сте видяли на Карина толкова отворени очите? Освен в инстаграм с филтрите и подобренията.
Във формата не изглежда така. Да ме прощавате!
За очите и пък изобщо няма да коментирам как изглеждат, че ще ме емнат фенките ѝ.
Прилика с Парова - или в някое друго прераждане или след доста работа с photoshop.

# 3 049
Тази вечер Алекс беше хубава, хареса ми в черната рокля, тези дълги крака..., Че и Виктор романтично я разнася на ръце....
Не зная той що така залита да кани, да говори, да иска да подарява нещо си на Питонова, то няма смисъл, няма логика просто. Не го разбирам.

# 3 050
Гери от самото начало ми харесва много като външност, а все повече и като характер. Дениз я обижда на проста, а тя най-спокойно я поощрява да си изразява емоциите Joy

Направи ми впечатление колко по-успешно отговаря на атаките им от Александра - с едно лежерно пренебрежение и превъзходство, като винаги им го връща Grinning

# 3 051
  • Мюнхен

Скролнах набързо през въпросите, кошмар са. Grin

# 3 052
След срещата с Карина, която чакахме толкова дълго, стигнах до извода че, Карина е влязла в предаването за експеримент със себе си. Да изпита себе си дали е способна на чувства към друг и да изпита любов. Интересна ми е, рядко се срещат такива хора.
Бобъра пък съвсем очаквано си имала списък за подаръци и направо си изпроси. Ще ми се обаче Виктор да й даде часовник, вместо среща с него, като намек че никога няма да го има.

# 3 053
Не зная той що така залита да кани, да говори, да иска да подарява нещо си на Питонова, то няма смисъл, няма логика просто. Не го разбирам.
Как да няма логика? Такъв хубав капан ѝ спретна. "Ела ся руско моме тука да ти кажа, че аз имам чувства към теб и искам да знам, ако аз имам чувства към теб, какво ТИ ОЧАКВАШ да получиш в замяна."
Ще ѝ подари нещо. Нали продукцията плаща. Но ходът беше хитър.
И Виктория му игра точно по свирката. А той я разиграва вече втора вечер. Той знае какъв скандал стана с подаръка за Александра и я тества.

# 3 054
Ох, много ми е трудно да преглътна Вазов като автор на История славянобългарская, но като някой тийн ship-вам Алекс и Виктор. Пустото ми романтично сърце...
И аз така. Разочарова ме с брутално незнание и изключително ниска обща култура, ама любовта си е любов и това си е. Да се взимат двете гълъбчета и да се свършва с тая мъка, завист и злоба. Ако не знаех, че към днешна дата Алекс е жива и здрава, щях да се притеснявам да не я удушат с възглавница някоя нощ или да я удавят в мивката или басейна. Simple Smile Да живеят истинските чувства и доброто! Heart

# 3 055

Нападайте 🤪

# 3 056
След срещата на Карина днес стана ясно защо на онази игра със самооценяването тя винаги се буташе на първа или "от кумова срама" на втора позиция.
Тя си е самодостатъчна и наистина обичаща себе си и оценяща се много високо. Няма нужда да се оглежда в чужди очи, за да се сравни с останали - което може да е позитив, но и от един момент нататък не изглежда много ок.
Може и да греша, защото ние видяхме много малко, но от това, което видяхме, тя се обича дотолкова, че ѝ е трудно да обикне друг. А и тя си казва, че не изпитва такава липса. Та границата между патология и  "здраво себеуважение, самодостатъчност и самочувствие" е тънка и не съм много сигурна тя къде е. На този етап ще се въздържа. Слагам я само в категория "особнячка" .

Последна редакция: сб, 16 апр 2022, 09:05 от geri1919

# 3 057
  • Бургас
Днес предаването почти образователно Joy Първо показаха какви са тъпи кифли, после колко са и меркантилни кифли. Да вземат пример младите девойки какви да НЕ бъдат, освен ако не искат да им се смее цяла България.
А Карина ми прилича на някой високо функциониращ аутист - асоциална, самодостатъчна и лишена от експресия и разбиране на някои емоции. Странният й говор и  интонация ме замислят още повече...

# 3 058
Как да няма логика? Такъв хубав капан ѝ спретна. "Ела ся руско моме тука да ти кажа, че аз имам чувства към теб и искам да знам, ако аз имам чувства към теб, какво ТИ ОЧАКВАШ да получиш в замяна."
Ще ѝ подари нещо. Нали продукцията плаща. Но ходът беше хитър.
И Виктория му игра точно по свирката. А той я разиграва вече втора вечер. Той знае какъв скандал стана с подаръка за Александра и я тества.
Да, подхлъзна я май. И я гледаше както се изучава любопитен, но съмнителен, екземпляр.

# 3 059
Оставям това тук. https://vm.tiktok.com/ZMLVDhF9E/
Много интересни анализи прави тази жена.

Общи условия

Активация на акаунт