🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #8

• 173 260
  • 3 706
  •   1
Отговори
# 3 075
Карина каза, че у дома нямала интернет и телевизор. Сигурно чете книги. Щеше да е интересно да видим и тя как ще отговаря на въпросите. Виктор също

# 3 076
Ама как ги пуска Виктор по пързалката, какви чувства е демонстрирал към Деница не знам.
А тя даже и като говори ме дразни. Четох тук, че хващала женени колеги, отврат.

Алекс и днес си пролича защо ги дразни, пак е една неоправдана, как сърчицето и изскочило и т.н. Прекалено преиграва, много драма има в нея. Да я вземат заедно с Блажка в някой турски сериал.

Карина как е завършила фармация, наистина изглежда на човек с проблеми. Sad

Нямала интернет Карина, а кой и слага филтрираните снимчици в ИГ?
Сигурно само на телефона нета ползва, че то и е достатъчно. И аз от тел. всичко правя, тв рядко гледам.

# 3 077
Не съм чела последните мнения за епизода и в момента го гледам и си мисля само едно: вдигам ръце от Викторчо... Вече не ми пука дали Капиталова ще спечели или Александра, или който и да било друг. Щом толкова не може да прозре каква е Питонова, значи толкова му е акъла. Не само рускините саа хитри, ами и мъжете, които се подлъгват по тях са елементарни. За миналия епизод имаше коментари как той бил проявил мъжество понеже я поставил на мястото. Е, аз не го видях по този начин. За мен по-скоро изглеждаше като опит за изглеждане на противоречия и днес заявява, че я харесва. Ама моля ви се, след като я вижда каква е, ако е достатъчно интелигентен и свестен, просто ще се отдръпне.
И се оказах права в преценката си за Гергана. И отношението му към нея още повече ми затвърждава мнението за него. Значи не може да оцени нея като жена, а се заглежда по разни питони, Блажки и т.н. О, и преоткрива Дениз.

# 3 078
Александра - това е моята фаворитка, между нея и Виктор определено има химия. Освен това има елегантно поведение, а когато избухва винаги е имала причина. Блага например как й заби ножа още не ми го побира ума. И аз като нея, колкото и добре да вървят нещата при напечени обстоятелства все си очаквам лошия вариант, вярвам й че се напрегна с розите тази вечер.
Карина - аз лично я харесвам точно, защото е много различна, скромна и самодостатъчна, но пък е коренна противиложност на Виктор. Той сякаш беше леко подразнен от нейната липса на превъзнасяне по него, но пък в последствие може точно това да му се стори интересно.
Марта - не е лоша жената, но няма как да стане с Виктор, тя видимо не е забравила бившия си.
Гергана - много приятно ме изненада със знанията си и освен това много умело слага змиите на място. Тя се оказа, че не е никак тъпа, просто понякога е доста първична.
Блага - много й е нисък коефициента на интелигентност, много е безхарактерна. Един мъж може за начало да я намери сладка, обаче после не става
Деница - допадат си за компания, но за връзка и аз си признавам, че не ги виждам заедно.
Дениз - симпатична е, понякога говори много умело, докато не я натисне завистта и това тя да е винаги в център.
Ния Косара - тя защо е там, даже речник няма да говори с Виктор?
Виктория Капиталова - едно заразно зло. Такава жлъч се сипе от нея срещу Александра и така да се изкефих като й замръзна физиономията след Алекс и трите рози. Постоянно меркантилни разговори води, уж не я интересува пък само за това говори. Много ме изкефи Наум как й затвори устата с руски въпрос.
Люси - една абсолютна злобарка, която определено има завишена оценка за себе си.

# 3 079
Скрит текст:
Тия двете от по-високия възрастов диапазон не ги ли е срам да критикуват Капитонова, като и двете българки бяха пълно дъно?
Критикувай, ако си повече.
И аз това се чудя. 10 години е доста време, но не достатъчно.
Аз от 13 години живея в Испания, и имам много пропуски по тяхната история.
Имам доста основни познания по история, малко повече относно географията им, но все пак - начално, основно и средно образование съм завършила в България. И познавам нашата история, литература и география.
Висшето в Испания ми е дало съвсем други познания, конкретни за сектора, в който работя.

Виктория К. и тя така.
И в това отношение не съм съгласна да я критикуват. Просто не са прави.
Принципно Виктория си е за критика.
Оставете историята настрана.
Тя не е чувала за Стара планина. Никой не я пита за Верила или група хълмове в югозападна България. Тази планина е дала името на целия полуостров. Тя не знаела кое е Стара планина. Айде и това остави настрана.
Простите числа са си прости в математиката и в България, и Испания, и Германия, и Русия, и Занзибар. Да го беше написала на руски ако го е знаела, а термина е друг. Айде, да кажем, че математиката не ѝ е силната страна.
Северният полюс е страшна издънка. Щото е студено на север, нали? Да не споменаваме страната, от която идва и близостта и със същия северен полюс. Айде, на тва ще махнем с ръка.
Ама пингвините с техните иглута пратиха коня У рЯката.

И за капак на всичко, тя не знаела кое е сградата на парламента. Ай, бегом към тундрата, като за толкова време в София не е схванала и това.

Смях пълен!

Обаче Марта и Деница слезнаха по-долу и от нея. Бяха пълен провал, до степен, че да си заровиш главата от срам в земята като щраус. Обаче иначе им била много забавна играта и те виждат само на Виктория глупотевините.
Тия двете бяха дори по-зле. Като си се оакал, поне недей да мажеш. Става все по-кафяво и ароматно като за физиономите на Виктория.

Последна редакция: сб, 16 апр 2022, 00:23 от geri1919

# 3 080
И на мен не ми харесват серийните свалки на Ергена, но може би, както писа някой по-рано, се прави заради зрителите и интригата. А може и да е за да останат момичетата, вече взеха да се усещат като "аутсайдерки и излишни" - Гери го каза отдавна, а Блага простодушно тази вечер. Пускат им няколко сладки думи, а на по-меркантилните обещания за подаръци и хоп! - имат още няколко епизода.

# 3 081
  • Sunshine state
Нали Виктория искаше да избирал Виктор между нея и Александра - ето, показа й нагледно. 😅 Изкефи ме много като й даде три рози, изядоха се от яд! 😇

# 3 082
Много ме изкефи Гергана как затапи Дениз. Явно се е усетила, че с Виктор така или иначе няма да й се получат нещата и е решила пине да ги побърка злобарките. Joy Евала! А и на куиза се справи добре и спечели. Тя като се изказа за нейните дипломи си викам тази пък какви дипломи и знания има,  но още тогава ми светна лампата. че Гергана не е толкова куха от изказванията й и точните й оценки, които прави.

Виктория може да не знае нищо за България, но е адски срамно, че не знае елементарен въпрос от руската литература! Истински срам! Но и за България трябва да знае някои неща. Може да не е спец по история, но поне къде е Народното събрание не е зле да знае.

# 3 083
  • София
Карина очаквано нищо не показа. Няма лошо да си щастлив със себе си, но тя явно няма и интереси, просто си вегетира. Резонно не получи роза, втората след Вика, която остава без след среща.

Браво на Гери, доказа се! Викторията много зазлобява, като тръгне да губи, и се държи като гамен.

Виктор много ще ме разочарова, ако наистина е харесал Боброва след всичките манипулации. Прибързах май и го надцених.

С Александра ми се стори много загорял, май му трябва секс в най-скоро време.
Дениз пак си показа грозната страна, но от безопасно разстояние, че вчера не посмя така да се зъби, като Гергана й беше до главата. Герито обаче не е тип да й остане длъжна. Вярва ли още някой, че е в Александра проблемът на другите, или вече няма смисъл да спорим, че просто са си злобарки?

# 3 084
Виктория може да не знае нищо за България, но е адски срамно, че не знае елементарен въпрос от руската литература! Истински срам!
Да отбележим един плюс на Наум за бързата реакция.

# 3 085
Ох, Карина как му вика "не" да не я целуне случайно, искаш ли да опиташ от храната - не 🤣. И Виктор коментира "как ме отрязаа". 😁

# 3 086
  • Sunshine state
Борсуклийка е Карина и скоро ще хвърчи.
Виктория с това постоянно повтаряме, че не била от тая държава, съвсем се изложи - ми кой те е карал да се записваш в българско предаване, че чак ще държиш сметка защо давали въпроси от историята??

# 3 087
Забравих да кажа, че съм направо потрес колко елементарни хора може да съществуват и въпреки това  да имат огромни претенции. За повечето го очаквах, но мислех, че Деница е по-разлина. Тя обаче не отлепи от мястото си - то не беше Баба Йлийца от Под Игото, четни числа и какво ли още не. Люси с нейния Йовко......... Направо Гергана и Дениз ми се издигнаха в очите. Но тя самата Гергана си го каза - въпросите не изискваха нищо особено, от обща култура си бяха, а те и с това не можеха да се справят!

Карина ми беше интересна, но за съжаление се оказа доста особен човек. Има нещо в нея, нещо много странно. Иначе това, че си е самодостатъчна, че нямат телевизор, че ходи сама на почивка го намирам за нормално и дори говори добре за нея. Нещо друго има, което някак те отблъсква.Виктор според мен щеше да я целуне - то си му е част от номерата, но тя го отряза на ниво ученичка в 7 клас.

# 3 088
Добър вечер! Аз идвам да попитам баба Илийца в коя глава от Под игото се появява? Мерсаж.
Vicky, специално за теб!
С твоя коментар ми напомни за някои кандидатстудентски умотворения, които бях чела преди години.
Ако обичаш, образовай се малко. Stuck Out Tongue Winking Eye
Скрит текст:
Баба Илийца не обръща внимание на факта, че е жива.
Кандидатстудентски

Баба Илйца захвърля детето си в реката и започва мъжки да се бори с кола. Но детето
не е умряло! То само се преструва!

И защо баба Илийца не оставя детето директно в лодката. Ами така тя може да го
настъпи, докато вади кола.... // Ученическо съчинение

“Между героите се завързва интересен разговор при тяхната среща: той и казва, че е той;
тя му казва, че е тя.” (Маркира се срещата на баба Илийца с игумена на манастира от
Вазовия разказ “Една българка”.)

И това го получаваш като бонус:
· С възторг Вазов рисува боят на Шипка. А когато идва помощта с кораба
"Радецки", се сбъдва заветната мечта на Вазов.

# 3 089
Представете си какво е общото положение, не само в предаването, за да има такъв възторг към подвига на Гергана, която се справи с базовото ниво. 🤣🤣🤣

Марта и Деница наистина много се изложиха, Деница особено, защото Марта само приглася колкото да не се води монолог. Да не ставам адвокат на ПитонЯ, но има легитимно оправдание за голяма част от въпросите, които ни показаха поне, на Деница какво ѝ е оправданието за невежеството, че се и забавлявала... За пореден път се убеждавам, че невежеството е блаженство.

Изгледах сега срещата с Карина и това, което ми направи особено лошо впечатление, е яростното бърчене на Витьовото чело, че видиш ли, някой може да се чувства добре и сам, да не му е скучно, често да прави неща сам. Явно не прави разлика между това да си сам и да си самотен и не допуска, че можеш да си много самотен сред голяма група от хора. Не знам дали защото споделяме една зодия с Лексотана, но я разбирам за много от нещата, които казва. От друга страна обаче, си личи, че поведението ѝ с хора е много инфантилно и ѝ липсват полирани социални умения - можеш да бъдеш интроверт и без да си ръб. Не виждам какво щеше да ѝ коства толкова да хапне от неговата вилица, иначе много романтично било. Каква романтика бе, джанъм, все едно беше на вечеря с прокажен.

Двете с Марта имат един такъв тийн хипи изказ, очаквам да изпляскат "брат" или "браточка" скоро и да викнат Виктор да поиграят на хек, а особено Карина би го и тупнала по гърба, ако се справя добре.

Общи условия

Активация на акаунт