🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #8

• 173 051
  • 3 706
  •   1
Отговори
# 2 850
  • Валенсия
Аз съм потресена. Само Гергана заслужава диплома за начално образование, останалите са трагедия. Безкрайно разочарована съм и от Александра - висшистка. То бива, бива простотия, ама те счупиха тъпомера всички без 1.
Когато Александра гостуваше в youtube канала на Розмари, спомена, че учи последна година психология.
В момента пишела дипломна работа, междувременно докато работи.
Така че, висшистка, колкото и да се опитва да се пише, все още не е.

# 2 851
Марта и Деница ме учудиха.. От Гергана очаквах простотия, а тя направо ги утрепа🤣🤣🤣

# 2 852
Тия двете от по-високия възрастов диапазон не ги ли е срам да критикуват Капитонова, като и двете българки бяха пълно дъно?
Критикувай, ако си повече.

# 2 853
  • Вестерос
Някой видя ли, че Деница беше писала 800 и някоя година на въпроса за Съединението?! Нямаше единица отпред, сигурна съм.

Имам нужда от нещо по-силно от вино, за да го прежаля тоя епизод, пълно дъно.
беше писала 863 🤣🤣🤣

# 2 854
От малцинствата ако ще да е Гери; огън е. Виктор не я хареса, но сама няма да остане. Супер мацка е. Даже ми е по- готина от самия него.

# 2 855
Искам да допълня: От Гери не съм изненадана, харесвам я и знаех, че ще се справи.
От Дениз обаче съм много приятно изненада. Даже й ,, опрощавам” изцепките досега. Мюсюлманка, определя се като туркиня, но знае  за България всичко, което трябва. За мен това  е уважение. Дениз, намали малко злобата и ще станеш супер гадже. 😀
То не пречи. Те се самоопределят като турци и мюсюлмани, но учат с нас в училище, родени са тук. Да неглижираш историята на държава, в която живееш, е безкрайно неуважително и грозно. Тебе гледам, Виктория. Ама съм убедена, че сред моите приятели имам по-големи познавачи от нея на историята на родината ѝ дори.
Но ако се абстрахираме от видяното от нея, и другите плачат за бой.

Карина излъга. Как няма да имаш интернет вкъщи, като работиш в корпорация...

# 2 856
Тая Карина е друга луда 🤣

# 2 857
И аз си ходех сама на ясякакви места. Кари е яка!

# 2 858
Кари утрепа убавеца

# 2 859
  • Валенсия
Тия двете от по-високия възрастов диапазон не ги ли е срам да критикуват Капитонова, като и двете българки бяха пълно дъно?
Критикувай, ако си повече.
И аз това се чудя. 10 години е доста време, но не достатъчно.
Аз от 13 години живея в Испания, и имам много пропуски по тяхната история.
Имам доста основни познания по история, малко повече относно географията им, но все пак - начално, основно и средно образование съм завършила в България. И познавам нашата история, литература и география.
Висшето в Испания ми е дало съвсем други познания, конкретни за сектора, в който работя.

Виктория К. и тя така.
И в това отношение не съм съгласна да я критикуват. Просто не са прави.

# 2 860
Искам да му видя физиономията на Виктор като разбере коя спечели розата.. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 861
Ъхъ…ъхъ…😀😀😀😀😀😀

# 2 862
Кари пак утрепа убавеца Joy

# 2 863
Алекс даваше ли тъпи отговори, че не видях?

Чест и прави на Гергана, че не се изкара Мария Кюри и призна, че това е обща култура на най-базово ниво. Въобще не е проста.

Предпочитам срещата да беше с нея, а не с тази жена, която явно не иска да общува с хора.

На Дениз какво й се възхищаваме. Тя си е българка с мюсюлманска религия.

# 2 864
Браво на Гергана има доста добра обща култура. Да може да има просташко държане и ниски обноски, но днес ги сложи в малкия си джоб.

Деница и Сашка от които очаквах поне добра обща култура ме изненадаха.

Абе срам си беше днешната викторина

Между другото не харесвам Виктория, но аз също живея в чужбина от 8 години на държавна работа съм и искам да ви кажа почти нищо не знам за историята на държавата в която живея, така че Виктория донякъде я оправдавам. Смятам че можеше по елегантно да излезе от ситуацията

Общи условия

Активация на акаунт