🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #8

• 173 027
  • 3 706
  •   1
Отговори
# 2 835
Аз съм безмълвна.
Тук-таме някоя да обърка разни работи или да е по-зле е разбираемо, ама всичките да са толкова зле......... за това няма думи.

# 2 836
Марта трябва да си е припомнила някои неща покрай щерката.
Например, че ОмуртаК не се пише с К!!!!

# 2 837
Срам и резил! Деница яко потъна. Марта и Алекс с нея. За Блага си знаехме, че е крайно проста и все пак "Пингвините живеят на северния полюс, че там е студеничко" Joy и горда за Баба Илийца. Срамота, че Дениз е по-наясно с българската история от тях.
А Виктория много ме дразни с надменното си и пренебрежително отношение към България! Да си ходи в руския Ерген. Ама ще трябва да я търпим сигурно до финала, че Ансуеър спонсорира предаването.
Гери ми се издигна в очите! И много хубаво храни Питона. Ама язък, че красива, а и умна жена се орезили да се натиска на Виктор по храсти и дървета. Все едно навън не може да си намери мъж без проблем.

# 2 838
Браво на Гергана. Ако стои далече от алкохола има потенциал.

# 2 839
Моята любимка Гери изби рибата! Страхотна е!
Но дори и аз в началото се подведох от нея, заради чалгарското й поведение. Което отново идва да покаже, че не бива да съдим прибързано за хората.
Мисля, че тя плаши Виктор, за това той я отблъсква.
Май нарочно е провокативна, интересно, дали?

# 2 840
Мисля, че най-голямото падение е за: Деница, Алекс, Ния, Люси
*точно в този ред
Другите е ясно, че са кухи лейки...

# 2 841
Колко е глупава Блага……………..

# 2 842
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Браво на Гергана, останалите са пълен потрес и тотал щета. От по-възрастните участнички не очаквах такова дъно на знания.

# 2 843
Аз съм потресена. Само Гергана заслужава диплома за начално образование, останалите са трагедия. Безкрайно разочарована съм и от Александра - висшистка. То бива, бива простотия, ама те счупиха тъпомера всички без 1.

# 2 844
Гергана в едно предно предаване беше казала: "Ако ще си мерим дипломите и знанията мисля, че всички тук ще ги бия".

# 2 845
  • Вестерос
Много са простиииии, не е истина 🙄

Деница е мега проста и тя.

Блага ясно...

Срам!

# 2 846
  • Мюнхен
Някой видя ли, че Деница беше писала 800 и някоя година на въпроса за Съединението?! Нямаше единица отпред, сигурна съм.

Имам нужда от нещо по-силно от вино, за да го прежаля тоя епизод, пълно дъно.

# 2 847
Гергана е много умно, добро и красиво момиче.
За съжаление не може да надскочи средата си.
Изглежда от малцинставата, впечатлена съм от общата й култура

# 2 848
Искам да допълня: От Гери не съм изненадана, харесвам я и знаех, че ще се справи.
От Дениз обаче съм много приятно изненада. Даже й ,, опрощавам” изцепките досега. Мюсюлманка, определя се като туркиня, но знае  за България всичко, което трябва. За мен това  е уважение. Дениз, намали малко злобата и ще станеш супер гадже. 😀

# 2 849
Голям, кеф! Карина на среща разгеле! Герито - най-умна! Юхухуу!

Общи условия

Активация на акаунт