🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #8

• 173 087
  • 3 706
  •   1
Отговори
# 3 165
Карина изглежда свястно момиче, обаче няма как като не комуникираш да имаш социални умения, изолираш ли се за по-дълъг период ставаш неадекватен. Ясно е, че е интроверт, пък и не е ясно какво е преживяла, всеки сам знае себе си. Не че не я харесвам, просто смятам, че сама си вреди и все пак малко трябва да се пребори и да се пооткрехне към другите.
  Ергена беше прав за едно - "как да се прегърнеш сам"

Тета, намерения, в смисъл на сериозна оферта - с изгодни условия за двете страни, така че да сключат сделка и всеки да си изпълняеа коректно клаузите по договора. Аз така го разбрах 🙂

Последна редакция: сб, 16 апр 2022, 10:50 от araselia

# 3 166
Карина ми стана смешна,Виктор като я изцапа как се притесни да не я целуне!Някои момичета сами отблъскват Виктор от тях,като държание и приказки .

# 3 167
Капитонова иска чанта Chanel 255. Не съм част от тази среда, но познавам някои много богати жени или женени за много богати (по нашите стандарти) мъже. Веднъж чух от една от тях, че Шанел 255 била задължителна за гардероба на всяка жена. Явно Виктория към това се стреми, но горката още си няма задължителната чанта.

# 3 168
  • Варна
Карина ми стана смешна,Виктор като я изцапа как се притесни да не я целуне!Някои момичета сами отблъскват Виктор от тях,като държание и приказки .

Тя тази вероятно така се държи по принцип, затова е сама и ако не почне да се държи нормално ще си остане стара и крива мома.
Какво изобщо прави в предаването???

# 3 169
Като четох един коментар, че Карина я е било гнус от вилицата на Виктор, все едно бил прокажен си мисля, да не би да я е страх да не хване Ковид. Като тези, които пътуват сами в колата и са с маска. 😄😄😄

Много смешно ми стана, когато той тръгна към нея, за да я избърше, а тя се дръпна рязко и каза "Не!". Но определено ми хареса реакцията й - беше спонтанна. Ами и аз не бих искала да ме мляска някой, който се е изредил да мляска един куп жени преди мен. И без Ковид щях да се дръпна, а пък с Ковид пандемия съвсем нямаше да дам да ме целува. То човек трябва да има и някакво самоуважение - явно не е свикнала да е "Мара общата" и всеки, който поиска, да я целува.

# 3 170
Виктория има физиономия на гризач, няма как да нарека това красиво.
Отделно вече в движение си личи пълната липса на емпания, в очите и може да видиш как постоянно нещо сметя и пресмята.
Малко ми е като психопат.
Явно много време е прекарала в съставяне на списък с тарифи...прадон подаръци.
Хайде да изтъкна нещо позитивно.
Може и да съм се излъгала, но не ми се стори така. Дениз наистина се опита да се вкара в обувките на Благовеста по време на сълзливото ѝ излияние за влюбването ѝ. Както и огорчението. Наистина изглеждаше да проявява емпатия в този момент. А може и просто да се е припознала в лицето на Блага и да е видяла себе си от случки в миналото.
На фона на Дениз, чийто фокус беше единствено състоянието на Блага, Виктория следеше с поглед къде са фокусирани камерите и има ли смисъл да хваща ръката на Блага, за да илюстрира пред драгия зрител някакво съчувствие и подкрепа.

# 3 171
В ебатю няма ли чанта шанел...

# 3 172
За Дениз мога да ви кажа,че е много обиграна!Определено знае от всяка ситуация да се възползва!Яд ме е само,че Виктор как не може да я усети тази Капитанова как му мъти главата .

# 3 173
Само да попитам, добре ли чух, когато Ергенът галеше гърба на Александра се изцепи, стана ми!?

Не съм чула да казва това, но според мен нещо в него рЕзко се надигна при галенето на александриния гръб. Изглеждаше яко загорял. Joy

Е много ясно - 2 месеца на сухо стои човека, всеки ден гледа млади жени по бански, част от тях яко му се натискат и мляска поне по една. Да не е от желязо. Сигурно след края на предаването е бил в пълна бойна готовност само при подухване на вятъра Joy

# 3 174
В ебатю няма ли чанта шанел...
Там няма, щото с тия 20%-ни отстъпки и отделно сумати промокодове накрая ще излезне, че от Chanel трябва да ни плащат, за да я вземем. Smiley

Ама тук-таме се намира.
https://www.collectorsquare.com/en/bags/chanel/2-55/
https://www.chanel.com/us/fashion/p/A37590Y04634C3906/maxi-2-55- … -gold-tone-metal/

Иначе ситуацията с чантата ми напомни на един виц.

Седи си в София един перничанин и пред него спира едно Мазерати. Слиза баровеца от него и другия го пита.
"Абе брат, как е колата? Май не стават особено. Гледам не ги купуват много"

Последна редакция: сб, 16 апр 2022, 11:11 от geri1919

# 3 175
Аз мисля, че Виктор много добре ги е усетил и  знае намеренията и отношението на всяка. Той има опита,  а  и умението да общува с жени. Но просто играе по правилата на предаването.
И за друго си мисля, Александра единствена не излиза с другите момичета. Може би тя е спечелила и останалите естестевно са я отблъснали и изолирали.

# 3 176
Ето сцена как Американският Ерген признава на една от участничките, че е влюбен в нея. Много романтична обстановка. Даже имаше и жива музика и танц. Blush

# 3 177
Аз не разбрах Виктория за какви намерения на мъжа говореше...че като давал подарък, заявявал показвал намерения?? За намерения за брак едва ли беше....намерения да развърже кесията ли, не разбрах, честно....
Помощ от прияЧел? Искам...
Е, сега, според мен получихме безплатни уроци от руската школа.
Склонна съм да се съглася с нея - надали мъж ще тръгне да прави подаръци на жена, към която няма никакъв интерес. Или ако интересът е незначителен. Може да я води на кафе, но вече подарък...действително го приемам за малко по-високо ниво.
И с друго съм склонна да се съглася - жената да не показва целия възможен интерес, а да е мъничко и загадка, леко дръпната, да остави възможност на мъжа все пак да опита да я впечатли той.

П.П. Не твръдя, че ги умея, но слушах с интерес и си записвах Joy

Последна редакция: сб, 16 апр 2022, 11:21 от Витаминче_

# 3 178
Мъжете развързват кесии и са склонни да инвестират в дадена жена когато имат усещане за възхищение към нея. (като към колата)
Напълно не съм съгласен.
Женските полове органи средно, при полова зрялост, произвеждат за целият житейски път, между 800-1000 яйцеклетки, докато при аналогична ситуация при мъжете се произвеждат между 50-60 милиарда сперматозоида. И когато тези милиарди искат да реализират изконното желание за възпроизвеждане, мозъка спира да работи рационално и минава в едно състояние, за което само думата мазало дава пълна представа. Въобще не е възхитен мъжа, напротив вижда сексуална плячка и би направил всичко, респективно ще даде всичко, този всичкия тестостерон да излезе, навред с милиардите.

# 3 179
Аз не разбрах Виктория за какви намерения на мъжа говореше...че като давал подарък, заявявал показвал намерения?? За намерения за брак едва ли беше....намерения да развърже кесията ли, не разбрах, честно....
Помощ от прияЧел? Искам...
Намерение,и най-вече предупреждение,че започва да си разкопчава панталона,демек стягай са,че тЪ почвам

Общи условия

Активация на акаунт