🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #8

• 173 142
  • 3 706
  •   1
Отговори
# 3 150
Александра преигра. За всички е ясно, че е най-предпочитана от Виктор. Самата тя е разказвала как протичат срещите им. Момичетата няма от къде да знаят, че я носел Виктор на ръце, тя им е казала. И после остават не с Марта, не с Виктория, а тя и Люси. Която дори скоро не е имала личен разговор с Виктор. Е няма как да си мисли, пе отпада. Дори да е имала малко съмнение, тя го изигра като сигурна елиминация

# 3 151
На мен ми е интересно кога и как се случват коментарите зад кадър, когато ги пускат в течение на случката - например на церемонията - строяват ги, ергенът дава роза, събират ги за коментар и пак ги строяват?

# 3 152
А забелязахте ли как Марта имаше вече роза, когато Витю раздаваше, а не бяха дали как й дава изобщо. И изведнъж тя е без и я извика....Много лош монтаж.

# 3 153
Самата тя е разказвала как протичат срещите им. Момичетата няма от къде да знаят, че я носел Виктор на ръце, тя им е казала.
Права си. Разказват си какво се е случило по срещите. Така е.
Обаче от това, което са ни показали, Александра обикновено поспестява доста. Останалите преувеличават сериозно. Блага не я слагам в никоя графа, че там е друг филм.
Какво се е развило в главата на Александра след тези разкази няма как наистина да знаем. А ако наистина има емоция към него, това наранява. За останалите без емоция към ергена подобни разкази носят само известна доза нараняване на егото.

# 3 154
Сто на сто от продукцията са ги събрали и са им набивали канчета за скандалите, защото са се стреснали от реакциите.
Казали са им без изцепки, да се оберат...вижда се че и двете групички имат огромна промяна в поведението си, и в отношението към другия лагер. Толково рязка промяна, че чак ние се объркахме и зачудихме.
Александра си говори с тях, те й отвръщат...абе имало е разговор отгоре.

Е това няма как да стане, нали е снимано преди месеци предаването. Няма как да са знаели какви ще са реакциите. Определено е имало разговор на високо ниво, но не заради реакциите на публиката, а по някакви други съображения. Може пък сами да са се усетили от продукцията, че става гаф с тоя булинг, който спретнаха.

Това няма как наистина, но с монтажа също може да променят вече заснети сцени. Ако виждат, че един скандал става твърде грозен - възможно е в следващите епизоди да изрязват най-фрапиращите неща и да вкарват някакви по-лежерни разговори за да променят общото впечатление според нагласите. Вече за основното развитие, кой, кога отпаднал и кой останал накрая - няма как да променят заснетото.

Това с коментарите според мен го заснемат след това и в други предавания ми се е срувало, че човека знае какво ще е развитието - просто някои не са добри актьори. Още по-смешно ми е в предавания като Игри на волята- все едно са ги дръпнали по средата на спринта за интервю и после са ги пуснали отново да тичат!:smiles: Но има прекъсвания да - даже не вярвам Виктор да си "забоде" 3 рози в панталона под сакото и тези момичета, с които се прегръща да не усетят, че има нещо?

# 3 155
На мен ми е интересно кога и как се случват коментарите зад кадър, когато ги пускат в течение на случката - например на церемонията - строяват ги, ергенът дава роза, събират ги за коментар и пак ги строяват?

И аз се питах същото. Трябва да е голяма мъка тази церемония, ако преди всяка роза ги придърпват за коментари. Някои може и да са пост фактум, но определено има такива, които са интервюирани докато церемонията още тече. Например снощи коментарите на Капитонова  как се радвала, че отпада най-голямата й конкуренция. Беше видимо доволна, че Александра си тръгва. Това не й попречи после да я напада защо се преструва на уплашена, че я гонят. В онзи момент, дори да са имали съмнения, че това изгонване не е съвсем изгонване, няма как да си били сигурни и реакциите на всички бяха все едно е истинско. Блага гледаше Александра с доволна усмивка, Дениз - "мале... не мога да повярвам", Марта доволно потупваше Людмила и хвърляше скришом погледи Към Александра, за да види реакцията й ...След това просто го използваха като повод да си излеят малко от фрустрацията и завистта срещу Александра.

# 3 156
Гледам им сега снимката от викторината, строени една до друга. Най-стройни и с хубави крака ми се виждат Алекс и Людмила. Деница има ужасни колене и крака в горната част, не знам как решихте, че в добре в тяло. Ния -Косара като че ли е най-зле.

# 3 157
  • Велики Преслав
Тя Ния Косара и в лице е най-зле.
Извинете, ама грозничка е. В лице, въпреки че е гаднярка, Виктория е красива.
Иначе най-грозни ми бяха Зорница и Габриела.

# 3 158
  • София
Такъв похват за снимане и коментар зад кадър има и в Игри на волята, в София ден и нощ също беше така, нищо че е сериал, а не риалити. Според мен първо минава ситуацията и после ги питат как са се почувствали в този момент, какво са помислили. Отделно, че не дават явно всички такива коментари - нали Ния-Косара каза, че са задавали въпроси на всички. Според мен нейните поне са спестени, защото са били скучни. На мини срещата им на пейката говореше такива тъпотии, че Виктор едва не заспа. Чудя се как още е там. Много й личи, че няма опит в общуването, но някои хора са си така и цял живот.

# 3 159
  • Варна
Изобщо не се учудвам, че Виктория и Дениз си казаха в прав текст цената, чрез стойността и вида на подаръците, които очакват от мъжа, който е с тях.

На всички вече ни е ясно, че те двете са там, за да се рекламират и популяризират. Тази самореклама е насочена към точно определена таргет група от мъже.
На тази таргет група им се казва, ако искаш да съм твоя, това очаквам от теб.

Те, двете, не са в предаването, за да си губят времето с тагрет мъже, които не могат да си ги позволят, съответно двете не искат да си губят времето с тях. Ефирното време е скъпо и те го оползотворяват по най добрия за тях начин.

Аз не бих повярвала на ушите си, ако някоя от тях беше казала, че мечтания подарък е разходка с лодка, букет китки. Съвсем очаквано чух диаманти, часовници. Малко чантата ме учуди, но дочух марката и вече спрях да се чудя.

Последна редакция: сб, 16 апр 2022, 15:32 от missNoir

# 3 160
Аз пък искам да организират една среща в джакузи. Свещи, шампанско, ягоди, приглушена светлина и Виктор да извика Капитонова и да я приклещи да я целува в джакузито да видим къде ще му избяга. Joy Не знам дали сте забелязали, че Капитонова много говори на срещите им и това е за да не остане време за много близост.

Иначе няма как до края на предаването вечерните срещи да са само по пейките. Вече са в друг етап на предаването и ми е много странно, че продукцията не предприема мерки. В другите формати има разнообразни видове срещи.

# 3 161
Аз пък харесвам Карина, много по странни са ми безочливо наглите същества като Дениз, Виктория и Благовеста.

# 3 162
Не съм чела последните мнения за епизода и в момента го гледам и си мисля само едно: вдигам ръце от Викторчо... Вече не ми пука дали Капиталова ще спечели или Александра, или който и да било друг. Щом толкова не може да прозре каква е Питонова, значи толкова му е акъла. Не само рускините саа хитри, ами и мъжете, които се подлъгват по тях са елементарни. За миналия епизод имаше коментари как той бил проявил мъжество понеже я поставил на мястото. Е, аз не го видях по този начин. За мен по-скоро изглеждаше като опит за изглеждане на противоречия и днес заявява, че я харесва. Ама моля ви се, след като я вижда каква е, ако е достатъчно интелигентен и свестен, просто ще се отдръпне.
И се оказах права в преценката си за Гергана. И отношението му към нея още повече ми затвърждава мнението за него. Значи не може да оцени нея като жена, а се заглежда по разни питони, Блажки и т.н. О, и преоткрива Дениз.

Според мен много добре я видя каква е - затова директно я започна с подаръците. И тя сама се подхлъзна с искането си за часовник. Само дето тя си представя Ролекс, а на Викторчо колата му не струва толкова, колкото Ролекса, който тя си представя. А и не вярвам от продукцията да се охарчат с такава сума за часовник, така че ще си го гледа на снимка. Или ще си й го купи чичкото, който си я гледа - но Викторчо със сигурност не.

# 3 163
  • София
Виктория има физиономия на гризач, няма как да нарека това красиво.
Отделно вече в движение си личи пълната липса на емпания, в очите и може да видиш как постоянно нещо сметя и пресмята.
Малко ми е като психопат.
Явно много време е прекарала в съставяне на списък с тарифи...прадон подаръци.

Благовеста е смотана, личеше си в разговора, че е далеч от "професионализма" на Виктория и Дениз.

# 3 164
Аз не разбрах Виктория за какви намерения на мъжа говореше...че като давал подарък, заявявал показвал намерения?? За намерения за брак едва ли беше....намерения да развърже кесията ли, не разбрах, честно....
Помощ от прияЧел? Искам...

Общи условия

Активация на акаунт