🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #8

• 173 068
  • 3 706
  •   1
Отговори
# 3 135
Сто на сто от продукцията са ги събрали и са им набивали канчета за скандалите, защото са се стреснали от реакциите.
Казали са им без изцепки, да се оберат...вижда се че и двете групички имат огромна промяна в поведението си, и в отношението към другия лагер. Толково рязка промяна, че чак ние се объркахме и зачудихме.
Александра си говори с тях, те й отвръщат...абе имало е разговор отгоре.

Капиталова как тръгна първо да изрежда материалните подаръци, Витко като я попита какво искала. Обаче се усети накрая и свърна като каза че искала среща само. Според мен разбра, че я тества ергенът, малко късно се усети, ама замаза положението със срещата.
Друг въпрос е че аз не й повярвах, за Витя не знам.. не ме убеди че предпочита НЕматериални подаръци. Като кръпка стои това й изречение за среща, на фона на ролекси, коли, телефони, диамнЧи, обеци, ексщурзии, букети ма да не са от Ина роза и т.н и т. н  .
Ми кат искаш, купи си ги бре...ма кат ти е гол г@за....как да стане.

# 3 136
Добро утро Coffee
Доста сте изписали, ама и аз да си кажа мнението за снощния епизод Simple Smile
Виктория- Нея сте я коментирали премного. Изложи се за пореден път. Но и никой не очаквал нещо по-различно от нея.
Блага- Също не съм очаквала да се справи на викторината. Предполагам и вие. Много се смях, докато плачеше, че иска да изживее приказка. Какво за нея е приказка? Богат мъж и много подаръци? Rolling Eyes
Карина- Аз също съм човек, който се чувства прекрасно в компанията си. Разбирам я. Витьо не я разбра, защото не му достига интелект (за жалост). В това нейно изказване, за мен, няма драма. Обаче наистина ѝ липсват социални умения.
Гергана- Много ме забавлява Гери. Приятно ме изненада със знанията си. А в караницата с Дениз направо ме очарова. Purple Heart
Александра- Има химия между нея и Виктор. Беше ми приятно да ги наблюдавам. Жестът му с трите рози бешее... Точно това искам да гледам.

# 3 137
Аз съм потресена от коментарите за подаръците на тия меркантилни змии. Всички знаем какво точно се плаща с тези подаръци и тия трите директно в ефир заявиха каква им е цената. Аз само се чудя колко ли тъп трябва да е един мъж, че да подари нещо толкова скъпо на жена, през която е минал целия полк? А Викито пък, съпруга дири между тях. Joy

# 3 138
Не е страшно, че вътре на повечето им липсват елементарни знания, по-страшното е, че масовката навън е така. Знаят ресторантите, луксозните марки и хотелите обаче.
Деница изобщо не ме изненада - личи ѝ, че е въздух под налягане и само показва някакво самочувствие, което няма на какво да стъпи. Нито външността ѝ е привлекателна, нито е интересен събеседник .
Блага не става за такъв формат, яко е клъвнала по ергена, усеща че губи позиции и е в жестока драма.
Рускинята неистово ме подразни в този епизод, така надменно обясняваше как не е учила в българско училище, ама Гергана хубаво ѝ го каза - защо участва тогава в българско предаване? Наистина, защо?
Ния-Косара трябва да си тръгва следващата седмица, абсолютно невзрачно и неинтересно същество.

# 3 139
  • София
И аз мисля, че Алекс за момент се почувства губеща. Не ми изглежда поза.
За колко време е снимано предаването и кога точно, знае ли се? В профила на Алекс има снимка с Ева и се чудя дали би могло да се определи кога излиза.

# 3 140
Колкото и да не ми се иска , има нещо вярно в думите на Капитонова. Мъжете развързват кесии и са склонни да инвестират в дадена жена когато имат усещане за възхищение към нея. (като към колата) , колкото повече инвестират толкова по са доволни от творението си . Не визирам всички мъже и е на подсъзнателно ниво, за това много и не биха си признали. Но факт е , че правенето на подаръци ускъпява дамата. Някои от нас, не знам дали грешно , но все гледаме да икономисаме от семейния бюджет и отказваме подаръци и дори смъмряме мъжо ако е скъпо. Това си мисля че до някъде е доста грешно поведение .
И аз се замислих ей сега ако ме питат какъв подарък искам и първата асоциация беше ..прахосмукачка -робот висок клас. И после изведнъж ме обля, светна и тресна прозрението, колко по-тъпа съм от капитонова която имам за тъпа. Еврика .
Блага даже не знае къде да и лепнат диамантите, мъчи се да се впише в групата на Шаро, но вероятно хабер си няма от карати. Мъчи се да се прави на скъпа кучка, но, е по скоро емоционална и пеперудките са и по важни
Гера ми хареса

# 3 141
Относно фотосесията с Гергана, само на мен ли не ми се струва нормално поведението на Виктор? Някак си не може толкова красива и сексапилна жена като нея да му налита, а той не само да не изпитва привличане, ами и да се дърпа по този смешен начин. Тази ситуация по-скоро ми навява мисли за обратна сексуална ориентация Laughing или поне не се връзва със заявките му за това колко бил страстен и сексуален. Ама нали знаете, тези, които най-много се хвалят, обикновено... Според мен, повечето мъже биха изпитали минимум онова първично привличане от близостта с такава жена (и това е напълно естествено), но наш Важньо... нъц.
Относно Карина - не съм ѝ голям фен, тъй като демонстрира завишена самооценка, но Важньо пък показа само колко е ограничен на срещата им. Колко било странно и едва ли не ненормално, че на някого му харесва да е сам... Чест и прави, че му отказа целувка, нейно право си е, има си собствени разбирания за тези неща явно. И наистина, целувка в онзи момент щеше да е прибързана, те не са се опознали достатъчно. Малко ми е донжуановско - целувки за всички наред.

Мъжът обича да ловува, не плячката да му скача сама в торбата. Повечето мъже даже щяха да я отблъснат съвсем открито Гергана след такова натискане.

Може и да се притеснявал с тия шорти да не стане рязко предаването XXL Wink

# 3 142
Сега си пуснах отново скандала на края. Така е, както ми отговорихте тук. Явно Дениз и Виктория имат календар коя кога ще излезе. Дениз била сигурна, когато е била последна роза с Веси, че няма да излезе. Защо? Защото си много голяма хубавица ли? Брей, че самочувствие. Александра също трябвало да гледа, че е на последна роза с Людмила и няма как да излезе. Людмила нали ви бешв приятелка. Какво, не е хубава и достойна ли? Аз след това изказване не бих била повечв приятелка с тях. Права е Гергана като им каза, че са прости и злобни сметкаджийки. Единствено нв разбирам защо сега излиза с тях.
Алекс според нен наистина повярва. Нормално е. Надяваш се, че наистина ще има някаква изненада, но и допускаш, че наистина си тръгваш. Ама това не могат да го разберат хора, които са направили някакъв рейтинг на жените според собствените си гнусни представи за стойност.
Това с подаръците не ми се коментира. Няма лошо, че иска малък диамант. Проблемът е, че само подаръци я вълнуват. Няма интерес към Виктор, а ходи да прави интриги на една зараждаща се любов.

# 3 143
И аз мисля, че Алекс за момент се почувства губеща. Не ми изглежда поза.
За колко време е снимано предаването и кога точно, знае ли се? В профила на Алекс има снимка с Ева и се чудя дали би могло да се определи кога излиза.
Снимано е от средата/края на септември за около два месеца и седмица.

И аз разбрах на Александра реакцията.
Вярвам ѝ, че се е почувствала сякаш си тръгва и в главата и е било "Каква грешна стъпка направих?"
Тя няма идея как протичат срещите с останалите. Нито какво са му говорили. Нито дали нещо от поведението ѝ не му се е сторило като такова, което той няма да приеме. И разказът ѝ после не ми се вижда умишлено преувеличен. Тя е емоционална, в много случаи е прекалено емоционална. Има го и момента на разочарование и много мисъл в такъв момент надали е протичала.
Това как да го разберат Дениз и Виктория, като не са вложили грам емоция към Виктор освен да сметнат колко струват обувките на Дениз, гривната на Александра, един Ролекс или обеци със съвсем обикновени на размер диаманти (към малките отиват даже)?
Да разберем на Карина затвореността и личните убеждения, обаче не можем да разберем противоположната страна с емоционалните реакции.

И преди някой пак да дойде и да каже, че защитавам Алексадра, ще кажа следното за пореден път. Фаворитка си нямам. Никоя не ме грабва напълно. На всичките съм отбелязвала реакции и действия, които не ми харесват. Та на Александра не съм ѝ фен. Обаче пък ме радва, когато има някакво движение по някаква линия между мъж и жена в това шоу, а не само по женските линии.
В крайна сметка няма никакво значение на мен коя ми харесва, а Виктор коя си харесва. Ама не само да си я хареса, ами и да има някаква взаимност и да се наслаждават на времето заедно. Някак да върви леко комуникацията. И вербалната и невербалната. Той си знае кое може да преглътне - ниска обща култура, вулгарност/пошлост, манупулативност, меркантилност, агресия, трудно контролируеми емоции. А и трябва да я има някаква искра, която те кара да приемеш негативите на другия - и това не става по заслуги. Или я има, или я няма.

Последна редакция: сб, 16 апр 2022, 14:36 от geri1919

# 3 144
  • Terra incognita
Марта пак за бившия разправя. Пък какви огромни букети, пък как след рсзвода само една роза й подарил за чрд. Пък колко мило и свидно й станАло....
И Капиталова с нейната една роза. Как може, бе. Една роза да й подарят за чрд, тцтцтц, стипца такава. Гòркият човечец, как ли се чувства, като я слуша.

# 3 145
Сто на сто от продукцията са ги събрали и са им набивали канчета за скандалите, защото са се стреснали от реакциите.
Казали са им без изцепки, да се оберат...вижда се че и двете групички имат огромна промяна в поведението си, и в отношението към другия лагер. Толково рязка промяна, че чак ние се объркахме и зачудихме.
Александра си говори с тях, те й отвръщат...абе имало е разговор отгоре.

Е това няма как да стане, нали е снимано преди месеци предаването. Няма как да са знаели какви ще са реакциите. Определено е имало разговор на високо ниво, но не заради реакциите на публиката, а по някакви други съображения. Може пък сами да са се усетили от продукцията, че става гаф с тоя булинг, който спретнаха.

# 3 146
Права си. Моя грешка...

# 3 147
  • Варна
Или след чупенето на парфюми и кремчета, може да са ги заплашили с изгонване или глоби.

# 3 148
Може би са предположили какви ще са реакциите на зрителите. Кой ще одобри такова отношение..

# 3 149
Марта пак за бившия разправя. Пък какви огромни букети, пък как след рсзвода само една роза й подарил за чрд. Пък колко мило и свидно й станАло....
И Капиталова с нейната една роза. Как може, бе. Една роза да й подарят за чрд, тцтцтц, стипца такава. Гòркият човечец, как ли се чувства, като я слуша.

Аз поуката в разказа на Марта за букетите и едната роза накрая не я разбрах. Преди това са били дежурни, нищо незначещи, големи букети, а след раздялата за пръв път една искрена роза? Искаше да опонира като се намеси в разговора за диамантите? Не го схванах това включване

Общи условия

Активация на акаунт