🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #8

• 177 028
  • 3 706
  •   1
Отговори
# 3 120
Струва ми се, че преписвате въображаеми качества на Карина от безнадеждност, защото нивото на всички е дъно. Колкото и да се напъвам не виждам нищо специално в нея. Намирам я за ограничена и дори тесногръда, с не по-високо IQ  от показаното на останалите участнички във вчерашната игра. Плюс добавям нереална и завишена самооценка,елементарен изказ, и насечена реч. Скучна в личен план, с нищо не може да завърже и задържи един интересен разговор. Последното Капитанова и Дениз, колкото и да са противни, го умеят великолепно. Карина има вид на човек с някакви дефицити. И демонстрацията на "нямам ТВ, интернет" изобщо не я прави по-специална. Може да съм твърде субективна към нея, но по противност я нареждам до рускинята, Дениз и Люси.

# 3 121
Относно фотосесията с Гергана, само на мен ли не ми се струва нормално поведението на Виктор? Някак си не може толкова красива и сексапилна жена като нея да му налита, а той не само да не изпитва привличане, ами и да се дърпа по този смешен начин. Тази ситуация по-скоро ми навява мисли за обратна сексуална ориентация Laughing или поне не се връзва със заявките му за това колко бил страстен и сексуален. Ама нали знаете, тези, които най-много се хвалят, обикновено... Според мен, повечето мъже биха изпитали минимум онова първично привличане от близостта с такава жена (и това е напълно естествено), но наш Важньо... нъц.
Относно Карина - не съм ѝ голям фен, тъй като демонстрира завишена самооценка, но Важньо пък показа само колко е ограничен на срещата им. Колко било странно и едва ли не ненормално, че на някого му харесва да е сам... Чест и прави, че му отказа целувка, нейно право си е, има си собствени разбирания за тези неща явно. И наистина, целувка в онзи момент щеше да е прибързана, те не са се опознали достатъчно. Малко ми е донжуановско - целувки за всички наред.

# 3 122
Изчетох ви с любопитство, ама си признавам - не се стърпях.
Писахте тук, че никоя не е била изгонена, а Алекс е получила 3 рози.
Ами пуснах края да го гледам. Признавам си - реакцията на Алекс толкова ми допадна  - припознах се - и аз щях да реагирам така - защо така, защо го правиш 🤭😍
Не гледах въпросите - куиз ли се нарича - можеше да се нарича и викторина 🙄
Кефя, че пишете че Гергана ги е забила в земята. Аз също ми допада, най-малкото защото не се излага като останалите...а измъчената фотосесия с Виктор - склонна съм да я отменя с лека ръка.
Пишете че Алекс е давала тъпи отговори на въпросите. Добре, няма как да знаем, че знае или не, но има и един момент - камерите притесняват. Знам го от опит 🙄
А днес може и да върна наистина да изгледам въпросите, за да видя падението на рускинята.
Гледах само обезрозяването, което се оказа орозяване 🤭
Но бих искала да видя и вечеринката след ритуала. Изгледах само до момента където я разпитваха дали е знаела, че ще получи рози. И как можела да не е уверена... Те сякаш са винаги уверени...това че не го признават, не означава че не го изпитват. Та, видях значи злобата по виктория лицето и на дениз - и двете са огромни злоби и реших, че ще ѝ се нахвърлят отново. Затова го спрях.

# 3 123
  • Ню Йорк
Относно фотосесията с Гергана, само на мен ли не ми се струва нормално поведението на Виктор? Някак си не може толкова красива и сексапилна жена като нея да му налита, а той не само да не изпитва привличане, ами и да се дърпа по този смешен начин. Тази ситуация по-скоро ми навява мисли за обратна сексуална ориентация Laughing или поне не се връзва със заявките му за това колко бил страстен и сексуален. Ама нали знаете, тези, които най-много се хвалят, обикновено... Според мен, повечето мъже биха изпитали минимум онова първично привличане от близостта с такава жена (и това е напълно естествено), но наш Важньо... нъц.
Относно Карина - не съм ѝ голям фен, тъй като демонстрира завишена самооценка, но Важньо пък показа само колко е ограничен на срещата им. Колко било странно и едва ли не ненормално, че на някого му харесва да е сам... Чест и прави, че му отказа целувка, нейно право си е, има си собствени разбирания за тези неща явно. И наистина, целувка в онзи момент щеше да е прибързана, те не са се опознали достатъчно. Малко ми е донжуановско - целувки за всички наред.

Мъжът обича да ловува, не плячката да му скача сама в торбата. Повечето мъже даже щяха да я отблъснат съвсем открито Гергана след такова натискане.

# 3 124
  • Варна
Не защитавам Карина, защото ми е безразлична, плюс не ми е особено симпатична, но хем я ковете, че имала нереална висока самооценка, хем имате нереално високи изисквания към нея - била говорила на диалект, насечена била речта й и подобни.

Мен ако ме чуете колко меко говоря, също на диалект и само защото ще си търся мъж в реалити, трябва да инвестирам в логопед, айде, моля ви се.

Толкова много хора познавам с високо самочувствие, които говорят на диалект.

# 3 125
Добрутро . Ходих да купя кафе ДавидоФф, че с тая проста Нова Бразилия...   много селско нещо ми се струва...Nerd

1. За пръв път чувам думата куиз. Няма да питам пак що не ползвате български думи, не искам да се ядосвам на ранина.

2. Сашка се превъзнося по Маретко, припада от възхищение по личността му, четка го по косъма, показва явен интерес...все неща които се нравят на Нарцисчиев, та затова се чувства комфортно и удобно в нейна компания...така виждам аз.

3. Гера ме кефи.

4. Сашка не била сигурна че нея ще остани...аууу, как се прайш само.
Ако беше казала бях сигурна че ще остана аз, а не Люса...аууууу..ква си нахална и със самочувствие, коза го да дразниш...ма няма да имаше угодия квото и да кажеше....те ония се бяха вече настроили за скандал.

Календар...явно имат нещо като дъска/табло, на което задраскват отпадналите..нещо като по филмите, със стрелки, изрезки от вестници, улики...сещате се.

# 3 126
Мъжът обича да ловува, не плячката да му скача сама в торбата. Повечето мъже даже щяха да я отблъснат съвсем открито Гергана след такова натискане.

Ами точно на него Гергана не иска и не може да му бъде плячка, аз поне така го усещам. Още на първата обща среща тя беше единствената, която остана седнала, когато неотразимият се появи. Тя също като него си има преголямо самочувствие и голямата драма между тях е, че никой не засвидетелства по "правилния" начин на другия възхитата и боготворението, което другият очаква.

Тя не може да разбере как той не може да я оцени и забележи, особена на фона на останалите, и се държи объркано и неадекватно на моменти, а той я намира за груба сигурно защото в погледа ѝ липсва кравешкото боготворение, което получава от повечето от останалите там, и му е ясно, че тя реално не иска да види него, а да си го ползва за огледало.  Grinning

# 3 127
Точно пък Витя не е никакъв ловец.
Очаква да разкопчае ризата, да извади на показ обръснати гърди, и мадамата отсреща да припадне в кракИте му, които междувпрочем бива да потренира и тях, еле подбедриците...
Витя..ловец Joy

# 3 128
Тези кукувици вътре е ясно, разбра се, нямат никакво себеуважение. Кой тъпанар обаче измисля такива формати? Ергенът ги олигави всичките като все едно всяка е единствена за него. Супер разочароващо и споделям всички подобни изказани мнения.

# 3 129
Не пиша често, нооо сега не се здържам…..Каринчето доста недодялано излезе - дива до шия - никога не ми е била интересна, вече пък съвсем…..
Алексчето…. мега добре й се получават нещата, радва ме и мисля , че с Общака взаимно се чувстват много добре / излезе ми статия , че на скалите правили кекс, може и да е вярно ….. /
Гергана започва да ги нарежда по домова книга, достатъчно ги търпя….
А Питонката се оказа един гладен мишок, едни обеци за 1000 лв не може да си купи…. Предлагам да направим DMS PITONA и да й вземем едни обеци 0.15, 0.20 карата ги искала, заради забавленията, които ни предлага в четвъртък и петък вечер 😁😁😁

# 3 130
Да, Карина точно на дивачка прилича, сега излязла от пещерите. Голяма странница. Иначе вади фаца.

# 3 131
Добре, ами Капитонова като се е бъзикала, че харесва Виктор и като види, че се заражда любов, не е ли редно да се оттегли. Не е ли това достойната постъпка и няма ли по-важни неща от ефирното време.

# 3 132
Хареса ми вчерашният епизод, но не и тоталната липса на базови познания, която видях. За съжаление, ежедневно се сблъскваме с това.
В тази връзка Виктория не е учила в Американския колеж, а в университета в Благоевград. Приемът в университета, особено за чужденци, е значително по- лесен от този в Колежа.
Най- накрая да ми хареса нещо във Виктор- няколко пъти успя да заяви ясно себе си и позицията си. Същото виждам и в Дениз. Независимо от всичките й недостатъци, не може да се отрече, че има мнение и може ясно да го заяви и отстоява.
Ох, много взаимна еротика имаше в отношенията с Александра. Съжалих ги с тези камери, само, ако можеше да се усамотят…..☺

# 3 133
Ако има някоя, която да погрознява от злоба във формата, това е точно Капитонова. Как и се изкривява лицето само, страшно е, и даже плашещо, брррр.

# 3 134
  • София
Да си кажа и аз 5-те стотинки по въпроса.

Когато загледах предаването, не бях наясно коя какво, почнах да чета и темата. Тук течеше анкета Коя е най-подходяща за Виктор. Не познавах още добре кандидатките, само първи впечатления, но исках да видя всеобщата нагласа, затова цъкнах на първото име в списъка Александра, за да видя и другите отговори. Видях, че тя има най-много гласове, но понеже ми беше от неприятните още от пръв поглед, реших, че повечето потребители са направили като мен. Цъкнали са върху първото име, за да видят отговорите.

Ами... доста неловко се получи, когато с изненада установих, че всъщност наистина е много харесвана в темата.

За мен това се дължи на манипулация от страна на продукцията и липса на реална конкуренция между момичетата. Иначе няма обяснение за симпатиите към неуравновесена, егоцентрична жена.

С изключение на първите епизоди, винаги тя бива показвана в най-добра светлина, а негативните неща или не ги показват, или изобщо не се акцентира върху тях. Например не ни показаха нейното пеене при онзи сутрешен скандал, и нито веднъж не ни показаха снощи грешните ѝ отговори, така че само тя да е в кадър, както показваха за всички останали. А в крайна сметка, тя беше дори след "мозъка" Блажка.

Получи и ролята на Пепеляшка (много очевидна роля, ама все пак ако някой не е забелязал, да отбележат, че другите са зли, а тя онеправдана).

Отделно ни показват химия между тях, а Ергенът видимо се ласкае от такова безусловно обожание и му е много важно.

Що се отнася до Виктория... Ох, неловко ми е да я гледам и слушам. Най-логипният избор за "лошата" и неимоверно улеснява продукцията да се впише в тази роля.

Общи условия

Активация на акаунт