🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #8

• 173 150
  • 3 706
  •   1
Отговори
# 3 270
  • София
Редактирах си поста, защото наистина няма как да знам дали е истина това, което написах. Чула съм го от нейн съученик, но аз не я познавам, така че си остава слух.

А за наваксване имах точно това предвид, че ако е истина това, което каза за дислексията, то като дете е много трудно докато свикне как да учи. С годините човек се научава и може да има добра обща култура.

За Виктор мисля, че е все едно коя колко знае, по-важно е с коя има химия, а това е само Алекс.

Последна редакция: сб, 16 апр 2022, 16:54 от Niya-

# 3 271
Дайте да не се подиграваме наистина ако е дислексия. Деликатно е и със сигурност тежи на човека и близките му.

# 3 272
  • София
Александра повтаряла цяла година, така ли? Това е прекалено. Аз съм малко по-голямо от нея и по мое време за да повтаряш трябваше да не идваш 2/3 от времето на училище или да си уникален тъпигьоз и да не можеш да събереш 2 и 2.
Аз пък съм малко по- малка, но и за горните випуски важеше - имаш ли оценка слаб 2, която не поправиш на поправителна сесия - повтаряш.

# 3 273
Първата роза за Блага е защото му писна всеки път да я гледа как реве.

Аз пък не мисля, че Виктор има право да определя реда - то, ако беше така - винаги щеше да дава първата на своята фаворитка. Всички тези сцени с драматичнното чакане, погледи  и т.н са режисирани от продукцията. Това с трите рози на Алекс също. Не си е решил сам Виктор да я държи под напрежение до последно, заблуждавайки я, че отпада. Даже не съм убедена, че и  подбора коя да остане е лично негов. Естесвено, ако много държи на някоя ще я оставят, но за останалите/пълнежа така да се каже/ те му диктуват коя-кога!

# 3 274
  • Terra incognita
Може да е повтаряла по друга причина, не заради успеха. Имаше ученици, които поради болест, странични занимания и т.н. не успяваха да наваксат с материала.

# 3 275
  • София
То и хората от продукцията им е писнало.

# 3 276
Имай предвид, че тази среща е снимана, заобиколена от екип хора които слушат целия разговор, имат прожектори в очите, сигурно спират за почивки итн. Това за един нормален човек не е натурална обстановка да се отпусне. Камоли за някой притеснителен или интрверт. Аз бих се смразила съвсем...И аз се чудя че е отишла там. Допускам че търси приключение, ново изживяване и може би наистина е мислила че Виктор ще се окаже човека до нея...

Карина има някакви проблеми с общуването. Не ми хареса срещата и не мисля, че мястото й е там.
Нямам против подобни хора, аз също донякъде съм такава. Затова не бих отишла в подобно предаване, всяка жаба да си знае гьола.
И макар да съм затворена, нямам проблем да поддържам разговор. Това май не зависи от интровертността. Трудно се общува с такива хора, не знаеш как да подходиш, каква трма да подхванеш.
Някой по- назад много точно я окачестеи като дивачка. И на мен ми прилича на такава.
Чудеше се как да отговаря на въпросите и затова започна да ръсии тъпотии от сорта на колко много се обичала. Оплете се доста, сигурна съм, че повечето неща, които изрече не ги мисли.

Последна редакция: сб, 16 апр 2022, 17:35 от masala

# 3 277
Може да е повтаряла по друга причина, не заради успеха. Имаше ученици, които поради болест, странични занимания и т.н. не успяваха да наваксат с материала.
Александра на няколко пъти е казвала, че е била активна състезателка. Забравих дали е тренирала спортна гимнастика или художествена гимнастика. Може и като активен спортист да не е успявала да покрие необходимия брой присъствия. А и с тази дислексия.......

Първата роза за Блага е защото му писна всеки път да я гледа как реве.
Да хваща най-добре да я маха Блага, че нещата загрубяват с нея. Бройката на изкусителка, към която няма интерес може да се играе от Гергана. Тя поне психически е доста по-стабилна.

# 3 278
М да, много съм съгласна с Гери. Покрай фуегото поне може да чуем някое друго попадение. На Блажка като ѝ чуя забавените разсъждения и вече ми става лошо 😃😃😃

# 3 279
М да, много съм съгласна с Гери. Покрай фуегото поне може да чуем някое друго попадение. На Блажка като ѝ чуя забавените разсъждения и вече ми става лошо 😃😃😃
Освен това Гергана е полезна, за да е контра на основния отбор. Блага може само да мрънка и припява от време на време.
И от гледна точка да се съхрани самата Блага, и от гледна точна на екранен продукт, който ние можем да получим е по-добре тя да излиза.

# 3 280
Аз виждам обучение и реклама на курсове от Александра, това в ИГ.
Тя може да произнася звуковете правилно, тогава защо казва ц вместо с в думата дислексия/ дислекция. Защо казва мелантонин, като е мелатонин и ред други? Напр.Деница има специфично артикулиране на някои звукове, при Алекс не се наблюдава подобен проблем. Нима с дислексия се оправдава абсолютно всичко. Не мисля.
Има си инфо за дислексията, който желае, да да търси оправдания на грешките с нея. Не видях подигравки. Нарекох я университетски преподавател, защото обучава, записва желаещи за курсове и ѝ предстои университетско дипломиране. Отделно, изключително смислени сторита пуска, в тях три - четири пъти повтаря едно и също, може би смята, че всички сме с дислексия, която , вероятно, е причина да не схванем от първия път, затова трябват няколко.

# 3 281
Алекс казва да не се “фокусирВаме” върху грешката. 😂

# 3 282
На мен пък Блага ми е сто пъти по-приятна от Гергана. Разни хора, разни идеали Simple Smile Но мисля, че и двете ще си ходят сравнително скоро.
Очертава ми се така по ред на напускане:
Първа вълна, най-нехаресваните: Ния-Косара, Гергана, Карина
Втора вълна, нещо не им достига: Людмила, Блага
Трета вълна, любимките: Александра, Капитонова, Дениз, Марта, Деница.

Аз се замислих друго - предаването едва ли ще се точи още много дълго, а участничките вътре са цели десет. Този темп на отпадане по една на седмица май няма да продължи още и дори си мисля, че ще почнат да отпадат по повече от две. Нека запознатите с формата кажат Simple Smile

Знае ли се кога трябва да е финалът? Някакви предположения предвид стартиращите сериали по БТВ?

# 3 283
Вчера излъчиха епизод 17 от общо 26, което предполага финал около средата на май месец, може и по-късно, зависи дали покрай някой от предстоящите празници bTV няма да промени програмата си.

# 3 284
Ако е с дислексия, не бих се подигравала на Сашка за това, трудно им е с четене/учене, но могат да се адаптират в живота и в кариерата  Simple Smile И понеже не съм специалист, не мога да кажа дали незнанието на Паисий е "простим" грях. Но психологията и хипнотераоията са тамън за нея, там има яко разтягане на локуми. Дали практикува научно-базирана психология, вече не знам. Хипнозата не е сериозна като КПТ.
Нито шанели съм имала, нито кола ми е подарявана, гаджетата ми не с а били богати. По логиката на Виктория никой не ме е ценил, камо ли обичал 😁

Общи условия

Активация на акаунт