🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #8

• 172 678
  • 3 706
  •   1
Отговори
# 3 300
Забравих да коментирам колко ме издразни Деница как вика, ме Виктория не била там за сърцето на Виктор, ами заради състезанието.
Не, че не е вярно, ама от превзетата уста на Деница звучи страшно тъпо. Като вземе да се прави на влюбена и чиста… айде, айде. Тя се правила на мъжка играчка за облаги цял живот и сега решила, че вече е достатъчно голяма, за да си вземе тя “играчка”. И понеже си повярвала, че в живота е като в АЕЦ-а и тя е голямата работа се прицелила високо-високо във Виктор. Че и схеми плете и тя как да стане “нейн”.
Както им каза Гери ако някоя наистина беше влюбена в него щеше да ползва времето им заедно, за да си говорят за тях, а не да кроят шапки на конкуренцията

# 3 301
Аз повече няма да гледам ИГ профили. Първо беше ма Виторио,миии колкото ѝ да му симпатизирам и съчувствам,той си е мъжки кифльок. После видях Кари,филтри,филтри и заучени муцки,другото обещах да не го коментирам.
Сега погледнах на Александра. Ма тя имала клиенти,хора. Така беше написала под един пост в който рекламира дрехи,нещо от сорта на-моите клиенти трябва да се чувстват удобно с мен,както аз се чувствам с дрехите на …
И пак муцки,чупки,зъбки,одупено дупе 😂
Сашке,Сашкее имах тЪ за ниво над другите,миии не,не си,чедо! Изобщо даже!

# 3 302
  • Варна
Някой от любопитство, ако е минал въпросите от кастинга, да сподели какви са.

Аз съм бракувана отдавна, но любопитството ми е огромно, пусто обаче, не ме пуска без прилежно да си попълня личните данни, че и снимка ми искат, а така ми гризе клюкарството какви въпроси има.

# 3 303
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Отново изгледах излиянията и какви отговори даваше на елементарни въпроси от обща култура тип начално училище леля Денка. Пази боже, ако такова е нивото на всички работещи в АЕЦ специалисти  Особено на операторите в командната зала. Извадка за нивото на пишман специалистите в бг е лелчето, обида за знаещите и можещи хора.

# 3 304
Александра сама твърди, че има дислексия и с нея оправдава всичко,явно. Защо да не се коментира? 21 век сме, отдавна има информация и методи, няма нищо срамно. Но според мен по-вероятно е да е полуграмотна, защото е била активен спортист. Защото дислексията не пречи на грамотността, минимума е дати като освобождението, съединението и т н
Но да, за Александра нито една лоша дума не се допуска,сакън...

# 3 305
  • София
И аз си го пуснах пак.

Блага позна един отговор  и вика - Чувствам се умна! Joy
Като удавник за сламка е милата, хваща се за най-нищожното и му придава важност.
Та първата роза може да я приеме като знак за победа.

# 3 306
MissNoir, някой беше писал за въпросите:

Прегледах някои от въпросите, ето част от тях:

Цитат
С кой живееш и какви са взаимоотношенията ви?
Кое е най-обидното нещо, което някой може да ти каже?
Кажи ни три неща, които семейството ти не знае за теб:
 Кога последно си участвала във физическа/ вербална разправа? С кого беше и защо влезе в тази ситуация?
Колко пари печелиш на месец?
За какво ги харчиш?
Кое е най-скъпото нещо което си купвала?
Колко алкохол пиеш седмично?
Как те кара да се чувстваш алкохолът?
Коя е любимата ти алкохолна напитка?

Някои от въпросите са адски отвратителни. Даже питат "Колко интимни партньора си имала?" и отдолу може да се посочи бройка на мъжете, че и на жените (ако сте имали). Следващият въпрос е  "Опиши ни твоето най-необикновено/ запомнящо се интимно преживяване: ". Не знам кой нормален човек, ще седне да попълва това нещо.

# 3 307
Не е като да не е писана лоша дума за Александра тук. И от неутралните, че дори и от феновете ѝ.
С камиони е "посипвано върху нея" като има нужда.
И вчера беше пълен провал на викторината. От стартовата позиция тя не мръдна. Оправи се само с пармалентарното мото, баджанаците и дата на създаване на държавата. Толкова!
Дали има причина да не помни останалите неща, не знам и не искам да изказвам мнение.
Относно обаче Паисий и Вазов, тя знаеше, че е написала просто нещо и го каза. Каза, че е блокирала и името не излиза в главата и, но знаеше, че не е Вазов.

# 3 308
Отново изгледах излиянията и какви отговори даваше на елементарни въпроси от обща култура тип начално училище леля Денка. Пази боже, ако такова е нивото на всички работещи в АЕЦ специалисти  Особено на операторите в командната зала. Извадка за нивото на пишман специалистите в бг е лелчето, обида за знаещите и можещи хора.
Колко пъти трябва да се каже, че Деница не работи в АЕЦ и няма нищо общо с работещите в експлоатацията хора.

# 3 309
Най-грозната участничка за мен е Деница.Освен, че няма хубави черти и изглежда състарена, но и няма вкус (напр. русата коса). Още в началото не ми беше никак симпатична, не стоеше добре на фона на по-младите (младоликите) и красиви момичета, гледаше като препикано мушкато и сякаш изобщо няма реална представа за себе си. С претенции, че е нещо повече, а всъщност е посредствена. Много ми
 е смешно като си мисли, че е голяма конкуренция на другите. От останалите в имението тя стои най-зле до Виктор, все едно му е някаква роднина.

# 3 310
Ма коментирайте бре. На воля.
Срамно не си и помислих , че е , да си със заболяване. Друга е думата, ама кой както го чувства....
Дали ще Сашка или Дениз, е все едно.
Просто съвпадение че е тя, ако е вярно де.

# 3 311
Следващия ерген трябва да е бедно момче, без мускули, може с леко шекмбенце. Да е млад, все пак ерген, наближаващ 30. Да не е лъскав с избелени зъбаци. И на финала задължително да ги женят.
А тогава да видим, как ще се натискат кухите златотърсачки.

# 3 312
Интересно ще е и трябва да не го обявяват предваритено, не че и тоя е богаташ де.

# 3 313
  • софия
Здравейте! Не съм писала, но ви чета и ви се радвам от самото начало. Снощи ми направи едно нещо впечатление. Когато задаваха въпросите, надписът на  дъската на Ния беше блърнат от продукцията. Чудя се каква чутовна глупост е изпляскала, че чак от предаването ги е досрамяло. Беше на въпроса кой е главният герой в " Под игото" Ако някоя успее да го разчете на следващите кадри  ще съм много благодарна.

# 3 314
Капитонова сега на стори каза, че да искаш било любов и уважение към себе си. Въпросът е тя какво дава?

Общи условия

Активация на акаунт