🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #8

• 172 985
  • 3 706
  •   1
Отговори
# 3 450
В ИГ и фб на предаването има снимка с всички участнички и зададен въпрос коя е тяхната любимка и искат да спечели. Повечето хора отговарят Алекс, тук-таме Гери и Марта. Чудя се каква вълна на недоволство ще се отприщи, ако печели тази, която се спряга от началото.
Има още 8-9 епизода. Не се знае накъде ще тръгне фабулата, как пак ще завъртят сюжетите.

Аз все още искам всичките да си тръгнат поживо-поздраво щастливо необвързани.

# 3 451
  • София
По БТВ сега започне за Виктор в Търси се. Който иска да гледа.

# 3 452
Etoile - Под игото е исторически значима творба, която трябва да се прочете поне веднъж, но на мен например не ми е любима. Не виждам защо да я препрочитам, след като има безброй други книги, които искам да прочета и препрочета.

Учила съм история много интензивно, завърших с 6, но съм забравила много дати, все пак са минали 15 години оттогава. Не смятам, че това е показно за себесъзнанието или пък дефицит, просто новите факти, които човек научава изместват старите. Тъпо е да не си познаваш историята като цяло, да не знаеш разивитието и периодите, но тези знания не могат да  бъдат препитани във викторини пред камери. Един човек колко е начетен личи в разговор, не на тестове.

Отделно това с датите  е индивидуален способ. Едно време помнех всички познати кога са родени, сега вече и на близките си записвам.

Пускам Търси се Grinning

# 3 453
Ха, какво каза Витко, че в реала не би обърнал внимание на никоя от предаването. 😁

# 3 454
  • София
Тя тази Карина е някакъв социопат и интроверт. Какво прави в подобен формат е загадка.
На екскурзия? За разнообразие? Тества си границите? Има какво да прави, тя си знае.
А Карина защо говори така странно? Да не би да не е българка?
Щото е флегма и й тече бавно мисълта. Това не я прави глупава.

Еее, социопат със сигурност не е. Може да е леко асоциална. Странна птица е, да, и не защото й е комфортна в собствената компания, а защото това, което описва, звучи като да е изгубила връзка с реалността. Може би й трябва някой да я отпусне и социализира, но не мисля, че Витю има капацитета.

# 3 455
Ха, какво каза Витко, че в реала не би обърнал внимание на никоя от предаването. 😁

Мисля, че чух, че каза, че не би обърнал внимание на НЯКОИ от девойките. Възможно е да не съм разбрала, но ако е правилно, има съществена разлика.

# 3 456
А, може и аз да не съм чула правилно.
Но е хубаво и емоционално предаването. Не е лош Витко.

# 3 457
В предаването каза, че е адски ревнив и има силно чувство за собственост. Ахаха, иначе добре се представя. Попя малко даже. Интересно ми е дали ще издаде кой е спечелил (чрез някоя фраза).

# 3 458
  • гр.София
Да ги маха тия мустаци, нелепо ретро ми е.  Иначе има добри очи.

# 3 459
Eто малко ИГ от профилите на:
Блага
Скрит текст:
Maйката на Алекс
Скрит текст:
Гергана
Скрит текст:

# 3 460
Интересно беше да видим и баща му. Приятно семейство, добри хора изглеждат. Много му е хубава прическата днес.

# 3 461
Харесва ми, добре говори, пее, браво! Гладко му тече мисълта, във формата е по същият начин. Изглежда ми по-слабичък, но може и да е от тв. Пожелавам му да намери половинката си!

# 3 462
  • София
Дотук каквото дадоха в Търси се, Виктор е доста по-положителен, отколкото го изкараха в реалитито. Едно от първите неща, които каза беше, че в реалния живот едва ли би обърнал внимание на дамите във формата, както че вътре се е старал да се държи добре с всички.
В общи линии е добро момче от добро семейство. Родителите са се развели, но има много хубави отношения и с двамата, момче за пример, грижовен към по-малкия си брат и към по-големия, възприемал се е по-скоро като "големия брат". След травмата и отказването от активния спорт е търсил посока (двете водещи го определиха като "търсил себе си", но е ясно, че е бил депресиран, но с по-купешки думи) и открил фитнеса. Като цяло доста добро впечатление ми прави и язък, че го изкараха някаква мъжка кифла с момите. И изглежда доста по-млад в предаването, не знам защо на снимките и в реалитито толкова състарен изглежда.

# 3 463
  • Вестерос
Има 3 важни години, които сме ги учили и не забравят- 681, 1876 и 1878.

1885 не я причислявам към тях и не смятам, че познанието на тази дата показва някакъв завиден интелект. Нито пък да се сетиш веднага за Огнянов, който сме го учили в 6ти клас ( тук да не отварям темата колко е безумно да се учи Под Игото от 12 годишни деца).

Съдейки по себе си много дати съм забравила от училищния материал, а бях отличничка. Това тъпа ли ме прави?- съвсем не, доказала съм се в професията си , научила съм много други неща, които са много в живота, но не се учат в училище. Минали са толкова години от тези уроци, ако си ги припомня ще се сетя, не е някаква драма.

Поради това не бих поставяла определения, че Александра или Деница са тъпи, тъй като попринцип се държат що годе интелигентно. Герито дори и да ги знае тези факти, поведението ѝ често не е на интелигентен човек.
Друг случай са например Блага или черната Златка в ББ, които освен, че не знаеха много , направиха абсурдни предположения.
майтапиш ли се за годините 🤣 как да не е важна 1885, ало!
А 1908 и тя ли не е? 🤦

Под игото се учи и в гимназия!

# 3 464
  • гр.София
Ако са снимали по 20 часа на ден,плюс слънцето,което състарява, нормално да е изморен и състарен в реалитито.
Сега  беше свеж и неприщипан в тесни дрехи.

Общи условия

Активация на акаунт