🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #8

• 172 940
  • 3 706
  •   1
Отговори
# 3 495
На първата снимка с роклята Алекс ми заприлича на Дарина Павлова.
Не е класическа хубавица, но е чаровна и различна, а мен точно това ме привлича в лицето й. Виктория е класически красива, но ми е едно от многото красиви лица, на които съм се преситила.

За Търси се...гледах до приятеля.
Не ми хареса това драматизиране от развода на техните. Чак да се разреве. Голям си вече, преживей го и гледай напред. Твърде вторачен в миналото, забуксувал в този развод, неспособен да излезе от там и да продължи.

Като цяло...Рицаря на печалния образ. Тъга видях. Тъжен човек видях, с увиснал  нос. Нещастлив. Жертва.
Натовари ме като цяло.

Затвърди ми се мнението от предаването - сухар и бастун, тъжен бастун. Не е мой тип такъв мъж.

Последна редакция: нд, 17 апр 2022, 16:33 от teta75

# 3 496
Не съм гледала Виктор днес, ще върна после да изгледам. Той и от промото изглежда унил и не много щастлив. Дават реклама днес видях да се записват за кастинг за новия сезон на Ергенът. Grinning

# 3 497
  • В царството на игрите:)
Хареса ми Виктор в "Търси се", но аз по принцип му симпатизирам и даже съчувствам за ситуацията, в която изпадна. Едва ли си е представял в началото, че нещата ще са чак такива и, че 99 % от булките му ще са едно недоразумение Simple Smile

# 3 498
  • София
Това предаване кога се снима? Дни преди рд си, човек е в дупка. Може да е съвпаднало с неговия, нали имаше скоро. По това време човек прави равносметки. А и той ми изглежда много самокритичен по принцип.

# 3 499
Виктор е един страхотен мъж, изглежда и добър човек. Всеки носи своите болки и тежки преживявания в живота, не разбирам какво означава "преживей го, живееш в миналото". Това, че го натъжават тези спомени и изпитва тъга не означава, че живее в миналото или не го е преживял. Означава, че е човек, който е способен да изпитва емоции и е съвсем нормален. Всеки има различни възприятия за типа хора, на мен Виктор ми допада много като личност, красив мъж е, хваща окото, но аз не се заглеждам по такъв тип мъже. Струва ми се, че обръща прекалено много внимание на външния си вид, което ме отблъсква в един мъж, но кой ме пита мен 😁 за всеки влак си има пътници Simple Smile

# 3 500
Каквото и да си говорим, Виктор си е шест точки, особено като за българин. Докато не си отвори устата, ми е същински американец. Всъщност така се и държи- рафиниран, любезен, с прекрасна усмивка,  джентълмен, говори много добре ( общи приказки Simple Smile, мисли в стандартните клишета  и  все имаш чувството , че не всичко от опаковката е такова каквото е отвътре. Т.е  за нашата възвишена и дълбокомислена балканска душа, изглежда леко повърхностен и прикрит:).
Интересно кой ще е за следващия сезон.И за да има кастинг, не трябва ли да има ерген вече Simple Smile за кого ще се борят? За последователи  в Инстаграм ли пак Simple Smile)
Това като мотивационното писмо на интервю- в повечето случаи не знаеш каква точно е позицията и заплатата, обаче трябва да се 'мотивираш' Simple Smile

# 3 501
Това предаване кога се снима? Дни преди рд си, човек е в дупка. Може да е съвпаднало с неговия, нали имаше скоро. По това време човек прави равносметки. А и той ми изглежда много самокритичен по принцип.
Със сигурност е преди РД-то му. То беше в петък. А промото върви отдавна.
Дали сатурнова дупка е причината за настроението му, не мога да коментирам.

Интересно кой ще е за следващия сезон.И за да има кастинг, не трябва ли да има ерген вече Simple Smile за кого ще се борят? За последователи  в Инстаграм ли пак Simple Smile)
Това като мотивационното писмо на интервю- в повечето случаи не знаеш каква точно е позицията и заплатата, обаче трябва да се 'мотивираш' Simple Smile
Sweat Smile
Има много резон в думите ти.
Но има и много логика в действията на екипа на предаването. Тези, които се запишат просто ей така, вероятно имат друга мотивация от самият ерген. А от такива мотивирани хора да са там на всяка цена и независимо от обекта срещу тях има полза за продукцията. Бъдещият ерген кучета го яли. Както и настоящият.

Последна редакция: нд, 17 апр 2022, 16:12 от geri1919

# 3 502
Ако убедят Валката Божинов гледай какво става. 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

# 3 503
Много се впечатлих Нели като каза: Е значи ти си много тегав човек Joy
Продължава да се държи тази жена все едно е на пазара, а не в национален ефир.

Естествено, че Александра има корекции - филъри и ботокс със сигурност.

# 3 504
Той е все в дупка като гледам...
За развода...ще кажеш че кой знае каква трагедия със смърт е станала, ако съдя по реакцията му сто години след това.
Мисленето му е пораженческо и се чувства жертва и прецакан от живота, и това ужасно му личи! Много.

# 3 505
Според мен и БТВ още не са избрали Ерген, но сигурно до месец-два ще го обявят.
Някак си мисля, че няма да тръгнат в различна посока и пак ще намерят някой леко известен и красив мъж.
Нали са спрягали Мариан Кюрпанов, някой от този тип.

Другата посока, в която БТВ са склонни да тръгнат, е да си лансират някое от лицата си. Не знам Аръков с какъв статус е, но някой като него.

А това, което ми се гледа реално е някой от типа на следните (знам, че са обвързани): Цитиридис, Папи Ханс, Криско... някой по-интересен и с чувство за хумор. Не, че ги харесвам всичките, просто са доста по-силно изразени като личности. Виктор ми е твърде обран и прекалено рядко разкрива себе си, за мен би било по-интересно ергенът да е с "карти на масата" и да не го играе като султан в харем, а да има и дами, които да отказват рози, защото не им съответват някакви виждания за живота и т.н.

# 3 506
Облаче, и мен ме отблъскват мъже , които се интересуват прекалено много от външния си вид и от шопинг, да не говорим за селфитата. Това е и недостатък в Александра- кифлеенето не ѝ отива, особено пълнежа в устните. Ама айде, тя поне е жена.

Виктор още не си е намерил неговата реализация в професионален план, а прилича на амбициозен човек. Тежи му.

Но е много добър, възпитан и притежава голяма доза емоционална интелигентност. Това са редки качества в днешно време. След констатацията, че защитава слабите и справедливостта, никак не ми се вярва да е избрал Виктория, след всичките ѝ изцепки. Александра е най- логичният избор и ще си подхождат.

За новите ергени- мен ми допада да не са толкова известни. Иначе Кюрпанов го гледахме в ББ , нищо особено не беше. Папи Ханс уж лудо влюбен и понякога много простее, Цитиридис е досаден, Владо Карамазов е много мил, ще гледаме повторение на сегашния сезон.

Аръков е готин, ще става за тази роля, но гледах преди време, че е забърсал един ходещ кекс. Лош тайминг.

# 3 507
И аз се бях наострила на Виктор заради скучарското му поведение, но след признанието, че се страхува да не си тръгнат момите, съм доста по-толерантна. Явно от тъпото предаване са им обещали,  че могат да си тръгнат без последствия, а на него са вменили задължението да ги задържи някак. И той, какво да прави,  освен да е много мил... 😄
На мен ми е приятен, особено като видях на интервютата, че няма проблем с комуникацията. Основно нещата, за които търпи критика, мисля,  че са плод на средата. Нормално - като си в Рим, живееш като римляните. Ако си намери сродната душа, ще му изветреят част от изискванията,  а качества за добър партньор са му вменени вече. Затова и ми става жал,  като го чифтосват със Сашка. Това истерично лицемерно същество не мисля, че може да му партнира в живота. Била открила недостатъците си и работела по тях. Верно ли? Няколко години обучение по психология не ѝ помогнали, ама с участието в Ергена изпаднала в прозрение. Ха ха!

# 3 508
Иво Аръков има май приятелка, но някакъв подобен като едното нищо да намерят.

# 3 509
  • гр.София
Гледам сериала с Руши Видинлиев, бих го гледала и като Ерген. Малко е големичък на възраст, но пък е заможен. И чаровен.Погледнах,на 40 е ,не е много.

Общи условия

Активация на акаунт