🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #8

• 172 618
  • 3 706
  •   1
Отговори
# 3 510
  • Варна
Ау, на мен Руши ми е грозен!

# 3 511
Ау, на мен Руши ми е грозен!
Той е финансово красив. Ще има много кандидатки.

# 3 512
Актьорът Павел Иванов щеше да е в десетката като избор за ерген, но уви е зает.

Иначе Търси се само ми затвърди впечатлението за Виктор. Беше толкова изумен от Карина, защото неговите възприятия са на противоположния полюс. Докато разсъждава, че човекът до него е целият свят и единствен източник на щастие, чакат го много години на нещастие и лутане.

Този човек толкова сам се е натоварил с роли и очаквания, че едва ги носи всичките на гърба си. Изградил е броня от мускули, за да не видят останалите, че не е Супермен, за който се представя, а е обикновен, раним човек. В това да умееш да бъдеш и слаб има голяма сила, но както самият му баща отбеляза, явно не е достатъчно зрял все още.

Много изтормозен сам от себе си ми се стори, както Тета каза - Рицарят на печалния образ. Не видях гелосан, костюмиран изкусител, видях едно момче, застинало на 17 години, с лицето на 32-годишен мъж.

Припомних си и защо не гледам Търси се по принцип, тези двете са под всякаква критика.

# 3 513
Навремето бяха вкарали някакъв Борислав Комсийски в Биг Брадър, уж най-желаните ерген.Сватосваха го с Надя от Елит , но нищо не стана. Не знам после накъде го е отвяло, но предполагам, че ще е някой подобен. Добре изглеждаше, но ми беше с по-селско излъчване от Виктор.
А тези толкова желани ергени...красиви, лъскави  и с възможности, при този наплив явно има защо още  да са още ергени Simple Smile

# 3 514
Пропуснах много коментари, но от малкото, което виждам, много строго съдите. Много е хубав ерегенът, отвън и отвътре. И хубаво пее Simple Smile

# 3 515
Някъде прочетох, че Бойко Кръстанов пак бил ерген Grinning Grinning

# 3 516
  • София
А защо трябва да е някой известен? Виктор е добро попадение, без да е такъв. Или поне за повечето хора, може някои да са го знаели покрай любимата му. Каза, че като е влюбен е много отдаден на жената до себе си и не обръща внимание на нищо друго. Може и затова сега да е кахърен - ако е срещнал вътре любовта, но му се налага да се крият докато свърши предаването Thinking

# 3 517
  • Варна

А,ето този го харесвам, ама няма да се вържат много ергенки.

# 3 518
Пропуснах началото на викторината,някъде линк има ли? Интересно ми е да видя въпросите.

# 3 519
Хареса ми Виктор в "Търси се". Майка му много приятно и по човешки разказа историята им, докоснаха ме и двамата. Баща му е симпатичен човек, имат си явно своите специфични отношения между баща и син, те си знаят от кое по колко е в характерите им и във връзката им. Няма да вадя генерални изводи и да коментирам от толкова малко показано и разказано.
А относно непремерените (аз ги определям като такива) включвания на водещите, е, ми, толкова си могат.
Меги каза, чух добре:  "От кой...." За кой" , от над десет години са на екран двечките и не задобряват, нито пък спазват необходимата хигиена на професионално общуване с гостите си. И друг път са били с разголени крака, с дълбоки деколтета, с въпроси, които бутат рани понякога. Но като цяло емоционални и позитивни са интервютата , гледам ги.
Понеже пак открих грешка, поствам:

# 3 520
Каза, че като е влюбен е много отдаден на жената до себе си и не обръща внимание на нищо друго. Може и затова сега да е кахърен - ако е срещнал вътре любовта, но му се налага да се крият докато свърши предаването Thinking
Това и аз си го помислих. Simple Smile Дано да е така и да ни изненадат всички с едно позитивно развитие на любовните отношения.
Колкото до водещите, Меги определено ми е по-симпатична, фина и деликатна от двете. Simple Smile
Нели пак ми направи впечатление как каза "разбралА сте" еди какво си на майката на Вики. Казва се разбралИ (нищо, че за 1 човек става въпрос), това е правилната форма, а много малко журналисти го знаят за жалост.

# 3 521
И аз харесвам Виктор. Смятам, че е симпатичен чувствителен мъж. Симпатизирам на такъв тип. Но все пак за мен участието му е за някакъв хонорар и няма да се учудя ако все още е с Парова. За следващия сезон аз поне бих гледала с удоволствие М. Кюрпанов (за мен най красивия българин).

# 3 522
  • София
А на него дали няма да трябва да му вкарат други красиви българи?

Вергов ерген ли е? Някой с неговия натюрел ще внесе доста колорит.

# 3 523
  • Бургас
На този така и не разбирам както му харесват, страшно детинско, немъжко излъчване има...
Виктор ми идва твърде нарцистичен и напудрен, също не ми харесва.

# 3 524
На мен този Кюрпанов изобщо не ми допада като вариант, по-напудрен и от Виктор.

Руши и Бойко Кръстанов ми допаднаха като идея, мисля си и за Филип Буков. Цитиридката щеше да направи разчупен сезон, но май е зает. Така или иначе шансът да навият някой от изброените клони към нулата.

А промото за кастинга кой го е правил не знам, но изглежда много зле, ала Розамунде Пилхер Grinning

Общи условия

Активация на акаунт