🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #8

• 172 578
  • 3 706
  •   1
Отговори
# 3 585
A онзи, дето пишеше женскохаресваща се поезия, как се казваше? Камбуров ли беше? Да не бутнат него?

# 3 586
Да пуснат паралелен втори кастинг, за ергени. Я колко много потенциални изброихте.😀

# 3 587
Може би за Калбуров става дума. Ако е той, ще се прежаля да излъжа на анкетата. 😂 Силно се съмнявам публична личност с изграден имидж да отиде в това предаване.

Повечето от изброените тук така или иначе са обвързани.

# 3 588
Е сега снимков материал ли трябва да се покаже, че да се оборваме?! От 3 или 4 години е отново с Ирина.
А тези слухове за Карамазов са свързани с "Трите мечки" и отношенията претърпяха разрив най-вече заради Бахаров. Да не спамя повече, но достатъчно отблизо съм ги следила нещата.
Аз съм, ако може никоя да не спечели предаването щото никоя не е за ергенина. Не че той е уау, просто друг тип девойка му трябва.

# 3 589
И на мен ми хареса Виктор. Точно такъв образ си изградих за него от предаването. Върти се една и съща информация за него, което ме кара да мисля, че не иска да разкрива повече за личния си живот. Където и да съм го гледала, все за едно и също говори. Може би си е издействал някакъв лимит на информация, която бТВ да разпространява за него и се говорят едни и същи неща. Има емоционална интелигентност, добре говори, добре изглежда. Много строго го съдите някои тук.

Явно няма за какво друго да говори. Просто няма друго, не че го крие.
Развод+травмата...сал това чувам. Изгърка се вече, и втръсна.
С това ли иска да го запомнят хората?

И новият проект какъв ще е, не се разбра. Хвърли въдицата...аз захващам нещо едро и ново, каза. И чакаме...да го видим туй новото....нов фитнес вече свой да отвори, за друго не се сещам...

# 3 590
Пропущих Виторио при Опра,но прочетох резюметата на някои девойки,на които вярвам 😉.Мерсаж!
А за Вергов недейте така,на пътувания нагоре надолу с компанията им са често с жена му.Не са разделени. А Владо не се е скарал само с Юли,а и със Захари Бахаров,да не би и с него да е имал връзка 🤪🤣🤣🤣По-скоро бизнеса им е причината.
Аз искам Валерката и никой друг. Хем кариерата му е в края си,хем няма гадже,хем ще прави шоу,ще има-малки котета,секЦ има ли? Малко да разчупи шоОто 😁

# 3 591
  • Варна
Плюс, че Валерко се слави като доста щедър към жените.

# 3 592
Представих си Божигол с Бонбонова и ме обля студена пот...

# 3 593
И на мен ми хареса Виктор. Точно такъв образ си изградих за него от предаването. Върти се една и съща информация за него, което ме кара да мисля, че не иска да разкрива повече за личния си живот. Където и да съм го гледала, все за едно и също говори. Може би си е издействал някакъв лимит на информация, която бТВ да разпространява за него и се говорят едни и същи неща. Има емоционална интелигентност, добре говори, добре изглежда. Много строго го съдите някои тук.

Явно няма за какво друго да говори. Просто няма друго, не че го крие.
Развод+травмата...сал това чувам. Изгърка се вече, и втръсна.
С това ли иска да го запомнят хората?

И новият проект какъв ще е, не се разбра. Хвърли въдицата...аз захващам нещо едро и ново, каза. И чакаме...да го видим туй новото....нов фитнес вече свой да отвори, за друго не се сещам...

Окей, това е твоето виждане. Може пък от самата продукция да му изграждат този имидж и да е част от договора му. Всичките им предавания, предполагам, са навързани. От там идва и въртенето на една и съща плоча.

# 3 594
“Търси се” поне преди беше на Денис от Ахат.

# 3 595
И аз си го пуснах пак.

Блага позна един отговор  и вика - Чувствам се умна! Joy
Като удавник за сламка е милата, хваща се за най-нищожното и му придава важност.
Та първата роза може да я приеме като знак за победа.
Обаче, че не знае кога България се е освободила изобщо не я кара да се чувства тъпа😀😀😀

# 3 596
Представих си Божигол с Бонбонова и ме обля студена пот...

Тя си пада по футболисти. 😄

# 3 597
Окей, това е твоето виждане. Може пък от самата продукция да му изграждат този имидж и да е част от договора му. Всичките им предавания, предполагам, са навързани. От там идва и въртенето на една и съща плоча.
Всъщност тази работа с развода на родителите се разказва заради една друга нишка. Едно на ръка като събитие, което го е наранило доста, но от друга страна  по-скоро като обяснение защо той гледа на връзките си по начина, който го прави.

Разводът на родителите му му е такава болка и се чувства, както той казва, че е измамен, защото те поддържали илюзията на идилично, щастливо, перфектно семейство в продължение на години. И в един момент от въздуха се оказало, че това е измама и много далеч от истината и родителите не са щастливи да продължават така.
Това го е накарало, по негови думи, да се старае във връзките си всеки ден, за да не умира тръпката, да поддържа живи чувствата, да не ги оставя монотонността да ги  обезличи. Опитът му от първо лице като свидетел го кара да не спира да влага усилия, когато е в отношения с някого. И е разказано дори още в неговата визитка.

Дописвам.
Освен това разводът на родителите му не е тема, която той повдига. Винаги е питан за сейството си и той какво да обясни? А в "Търси се" пък темите са подхващании от заснетите близките хора на човекът в студиото и доразчепквани от двете "дами" - къде деликатно, къде бъркат с пръст по-нагло.

Последна редакция: нд, 17 апр 2022, 23:45 от geri1919

# 3 598
Добре де, как тече анкета за 2-ри сезон, без да е ясно за кого ще се борят момите Flushed Вярно, че няма да е някой грозен психопат, ама все пак... Стана ми любопитно какви са  въпросите и ги разгледах, че спокойно на много от тях може да си развиваш Фантазията Wink и да лъжеш на воля. Откъде да са наясно кога с кого къде са преспали участничките за първи път или подобно.

Може и да се повтарям, че по биха ми били интересни подобни реалита с участието на Обикновени хора, не някакви "известни" "пачи" Wink

Не е ясно за кого ще се борят момите, но те си знаят за какво се борят - за слава, за известност и да се пласират по-добре след предаването.
Не съм гледала участието на Виктор в Търси се. След две-три предишни интервюта, които гледах, разбрах, че и той за същото се бори. Мине не мине и все повтаря как много иска да му се обадят с предложения от телевизиите, мечтае за главни роли в киното и т.н. Хайде, телевизиите, обаждайте му се вече с офертите, че за какво се жертва в предаването това момче!

# 3 599
Вергов го обожавам, един мой колега каза обаче, че познава гаджето на Вергов - мъж. Не знам да вярвам ли, хич не е ми прилича.
Грам не вярвам, че е гей. Не че казвам, че да си гей е нещо лошо, просто Вергов не мисля, че е.
Една приятелка си беше писала с него по Месинджър с молба за автограф преди няколко години и директно беше започнал да се закача с нея и да флиртува по неговия начин. И демонстрира нонстоп интерес към жени. Нищо гейско не виждам аз в него.
Карамазов също ми е любимец, но там имам съмнения. Обаче нищо не пречи да има кандидати и от двата пола, ще е още по-интересно. Simple Smile Но обществото ни не е дорасло за такива неща.

Общи условия

Активация на акаунт