КАУФЛАНД - тема 56

• 43 370
  • 750
  •   1
Отговори
# 390
Днес на касетите на самообслужване си маркирах картата там където и продуктите.Стана имам и касова бележка и нови точки,а снощи при човъркане пак в приложението, отбелязах,че искам и смс известия за промоции( май  нещо такова пишеше) и ми пратиха и на мен тези 5 точки.
Ми те ако дават само по 1 купон на седмица ще е много тъпо.За какво са ми тия натрупани точки ако купона е един и не
искам да го използвам.
Дано като го пуснат за всички клиенти има много купони и можеш да си избираш,че така нещо хич не ме привлича.

# 391
Тази вечер и в Кауфланд нямаше нито една кора с яйца...😬🤐🤪
Почти никакви намаления на плодове и зеленчуци...и чушките държаха цена 7-8 лева/кг...🙄 Наближава Великден, а промо цените сериозно намаляват...

# 392
Яйца имаше при нас, но от козунаците по 2,49 нямаше и помен.

# 393
Как ви изглежда това?!

Не беше ли забранено влизането с кучета? Освен ако не са куче-водач.

# 394
Сигурно има вендинг машини. Тук тарикатите купуват на промоция бира 59ст кенчето от Лидл и я слагат в машината (от тези дето пускаш стотинки за кафе,чипс,сладко) и след това ти искат 1.50лв за същата бира... егати наглостта.. повече от 100%печалба
Но вярно, че по заведенията и капаните 0.5л бира е от 2лв и нагоре..но пък е наливна а тази не и супер горчи

# 395
В първият момент ми се видя, че са стекове с олио 😄

# 396
Как ви изглежда това?!

Не беше ли забранено влизането с кучета? Освен ако не са куче-водач.

Попринцип в хранителната част, да.
При нас обаче на входа има и виваком, и аптека. В коридора пред тях не въм видяла да пише нещо.
Това е много деликатна тема. По-добре нищо да не коментираме. Joy

# 397
При нас хората си оставят кучетата пред магазина (отвън), а не преди хранителната част...🙂 И на мен ми се видя странно това куче да е там.. 🤔

# 398
В този коридор има аптека, офис на Виваком, А1, Изи пей, Матстар, Джой оптикс. Не знам за къде е било кучето. Вътре в магазина не съм виждала, само отпред, завързани. Но тъй като силно валеше, явно им е било жал да го оставят навън.
Снимката е заради стековете с бира, не заради кучето. Хич не бях го забелязала даже.

# 399
Яйца имаше повече отколкото интерес към тях (въпреки препълнените колички). Полските ябълки изглеждаха много добре и взех за проба. За картата ми напомниха че е от 16 май за простосмъртните. Joy

# 400
Явно е според мнението на всеки служител на каса...😜 На мен вчера даже ми наместиха (повдигнаха, че сочеше по-надолу) скарниращото "устройство", за да мога да си сканирам картата...🙂 Изобщо не изглеждаше изненадана касиерката, че и простосмъртните маркират картата. 😉
Аз само не разбрах...ще има ли опция и за пластика или ще е само дигитално?

Последна редакция: чт, 21 апр 2022, 19:42 от dolce miele

# 401
Нямаше проблем да сканирам, но се поинтересуваха дали не сме колеги..

# 402
И на мен така ми го наместиха, Долче. Явно вече масово се ползва картата.

# 403
Защо има това разминаване между брошурата и приложението?
Скрит текст:

# 404
Защо има това разминаване между брошурата и приложението?
Скрит текст:

Къде е разминаването, че не виждам?

Общи условия

Активация на акаунт