КАУФЛАНД - тема 56

• 43 368
  • 750
  •   1
Отговори
# 405
И аз не виждам...?🤔

# 406
Значи не съм само аз. Simple Smile
Къде е разминаването?

# 407
На първото пише от четвъртък 21.04
На другото до 20.04

# 408
  • София
До 24,04 , което е неделя. Т.е. и по двете е до неделя

# 409
Аз това от приложението го видях 20.04.знсчи грешката 3 моя, извинете!
Иначе много ми харесва приложението.

# 410
Тази вечер влязох в Кауфланд с идеята да взема нещо намалено, ако има. От зеленчуците. Ама то една трагедия...почти всичко на нормални цени или със съвсем мижаво намаление от 10-20 ст. Колкото повече наближава Великден, толкова по-зле става зареждането, а промоциите намаляват...Козунаци вече нямаше по 1,25 лв, яйца нямаше (е, едни 10 бр за 4,99 лв не ги броя за яйца)...Излязох без да купя абсолютно нищо.

А...не...яйцата, които бяха налични в цели 2 опаковки😁, били по 6 броя...

Последна редакция: чт, 21 апр 2022, 23:54 от dolce miele

# 411
Инфлация ли ? 13% ли? Майкооо, това и в началото на пандемията не е било.

# 412
  • София
В Кауфланд Студентски град днес имаше доволно количество кори и с кафяви, и с бели яйца. Белите бяха около 7 лева кората.
Такива празни щандове нямаше Scream

# 413
Явно има и по-добре заредени филиали...но аз за втори пореден ден виждам това...Вчера имаше съвсем малко останали от козунаците...
Прави ми впечатление, че тази година явно са намерили на кокошките да снасят по по-малко...😉 И по-малко козунаци явно са направили, много по-малко разнообразие има от предишните години...Май бяха почти изкупени вече и боядисаните сварени яйца...🤔 Много добре са си изчислили продукцията тази година, че и лекичко се създава усещане за недоимък...Не вярвам кокошките да снасят по по-малко яйца точно сега за Великден и точно при постоянно повишаващите се цени на яйцата...

# 414
Аз съм доволна от моя К (Бургас,Славейков). Много рядко нещо липсва. Онзи ден ходих за пазар, имаше преееедоволно яйца, козунаци и всичко от списъка. Сканирах си и картата този път, всичко е наред.

# 415
Идеално беше зареден Кауфланд тази сутрин. Всичко прясно, подредено. Кашоните с краставици и чери бяха по- високи от мен Wink
Козунаците тъкмо ги изкараха и бяха горещи. Много доволен пазар направих!
Комплекта за бисквитки за декорация  с великденски мотиви е намален на 8 лв ако някой иска да взема

# 416
Добре, че всичко купих през първите дни. Хич няма да стъпвам до Великден.

# 417
Рафтовете са празни,защото нямат персонал.Като отворят повече каси и няма кой да зарежда.

# 418
В края на деня е така нормално, както и в събота понякога следобяд.
Ябълките са много добри

# 419
По-скоро К взеха да си правят сметката и да не поръчват огромни количества, а после да ги намаляват. Вторият фактор е, че народът граби като обезумял.
Преди две години си отядохме на готови боядисани яйца след Великден. Май по 2 лв. ги продаваха, за 10 бр.

Общи условия

Активация на акаунт