КАУФЛАНД - тема 56

• 43 364
  • 750
  •   1
Отговори
# 420
Кауфланд ще работят ли в неделя, или ще почиват като Лидъл?

# 421
Работят

# 422
# 423
Радвам се, че има и добре заредени филиали. 🙂
Но и аз като Дева, мисля, че по-дкоро добре са си направили сметката какви количества да поръчват/вадят от склада. 😉 Как пък в понеделник при повече работещи каси имаше заредени и яйца, и козунаци, а последните 2 дни не...🙃 Освен това, наистина забелязвам тенденцията с наближаването на празника вси по-малко на намаления при зеленчуците да правят...Ден-два преди Великден и преди изтичането на срока на някои храни очаквам да има някакви намаления, но last minute...🙂 Определено не е както минали години зареждането.
При вас случва ли се, когато киселото мляко Домлян 2% е на промоция, да има по много кофички с продупчени капачки, пукната пластмаса, че даже и размазани по пода? 🤔 Не знам какво беше това чудо при нас, все едно кълвачи са си похапвали от киселото мляко...😅 Аз по принцип купувам друг вид, но това се натрапваше на очи...🤔

# 424
Аййй, каква изненада, ще работят на Великден! Аз и без друго от тях си пазарувам предимно в последно време.

# 425
И миналата година работиха. На връщане от църквата влязох, от любопитство. Нямаше жива душа, имаше зелени салати намалени.

# 426
Чудесно беше децата днес да оцветят бисквитите

Трябваше да са 18 бисквити

# 427
Ох, доста потрошени има...😵
В Лидъл вчера имаше намалени големи бисквити- с форма на пате или яйце, не можах да разбера- в плика имаше и тубичка за декорация. Но всичките бяха счупени поне на две...

# 428
  • София
От преди малко:

Имаше и още 1 по-малка купчина. Бели обаче нямаше.
Агнешко има много на 18 и нещо. Него ще го купя утре.

# 429
  • София
Откъде са купени формичките?

# 430
При нас беше лудница в ранния следобед.
Взех два буркана лютеница Брей, един чипс, намалени зелени маслини и ударих кьоравото с едни преоценени червени ябълки за 9ст килограма - иначе имаше и на редовна цена, тези бяха опаковани в картонена кутия. Яйца имаше все още при нас, един палет имаше празен, другият беше на половина. Досега вече сигурно са разграбени.

При конкуренцията нацелих пресен чесън за 29ст връзката и взех четири - много хубави бяха, едри, зелени стръкчета и сега ме е яд, че не взех повече.

# 431
Много харесвам лютеницата Брей, без кимион

# 432
И у нас много харесваме лютеницата на Брей.Щом ще работят в неделя,ще отида тогава,дано хората да празнуват и да се пазарува спокойно.

# 433
Много харесвам лютеницата Брей, без кимион
Обожавам я!

# 434
Късоплодните краставици са супер! Не са препълнени с вода . Хрупкат, вкусни  са. Репичките и те са супер, няма кухи сред тях.

Общи условия

Активация на акаунт