КАУФЛАНД - тема 56

• 43 317
  • 750
  •   1
Отговори
# 450
Аз ще отида малко по-късно. Сега правим курабийки с детето. 🙂

# 451
Някой го беше написал ама да кажа пак, на касите за самообслужване, картата от приложението се сканира с " пистолета ". Много ми харесва ,че излиза като отделен ред , а не да питаш касиерката " ама мина ли? Ама стана ли? Да сканираю ли пак ?"

# 452
Аз поглеждам на екранчето, много е хубаво, че се вижда кога е маркирана картата!🙂

# 453
  • София
Нали нямам навика да ползвам карта в Кауфланд и днес забравих да я сканирам.

# 454
Много е спокойно днес и по магазините, и по улиците. Де да беше така непрекъснато. Joy
Иначе при нас почти нищо намалено нямаше.
На зеленчуците опоскано, няма много избор.
Единственото интересно на плодове и зеленчуци бяха пакетираните салати на Живкови - 300 грама от 4 лв намалена на 1.35 - айсберг и моркови.
На млечната витрина имаше Верея по 90 стотинки и Данонино по 40 ст.
Вердаре вакуумирано сирене 400 гр с оранжев етикет от 10.49 лв намалено на 6.79. Не знам колко му е редовната цена, че не го харесвам и не купуваме.
Стъклено Бор Чвор прясно мляко пак с оранжев етикет от 4.39 на 2.64.

# 455
Късоплодни краставици взех към 18ч. по 1.45лв.. Свежи и хрупкави са. Малко компенсирах заради по-скъпите домати днес от пазара на земедилските производители.

# 456
Утре дано намеря нещо намалено. Краставици купих в понеделник. Но ако има намалени, ще взема още.

# 457
  • shumen
Аз ще ходя понеделник.В новата брошура малко неща харесах.

# 458
Всички са се изнесли по родните места 🤪🤪🤪
Ние Сме на Банско и е ад пазаруването беше лудница два дни.

# 459
Точките зануляват ли се в един момент или не ? Като гледам колко точки имам... По- скоро да минава Великден , че ме е срам

# 460
Аз съм с 22 точки. Като тъпото е, че аз много често правя сметки по почти 10, 20 или 30 лв. Да бяха ги измислили с натрупване...Но нямам намерение да си изчислявам стойността на покупките, за да взимам повече точки... 🙂
Днес направих едно бързо пазаруване- 5 връзки репички-гиганти по 24 ст (не се шегувам, като сливи са🤣), 4 бр мини марулки по 18 ст (много малки, но ще станат за утре), 4 бр зелен лук по 16 ст, 2 бр зелен чесън по 19 ст, късоплодни краставици по 1,49 лв и домати по 3,99 лв (помолиха ме да взема, аз не бих ги взела на тази цена и в този пластмасов вид), заквасена сметана, прясно мляко да има за козунаците...

Много са вкусни репичките, междудругото, сочни.😃
Около мястото, където би трябвало да има яйца...Стояха 3-4 човека компания...и ме питаха дали мога да им покажа на кое място в магазина трябва да търсят промо яйцата...🤣 Посочих им мястото, на 3 метра от тях😅, а също им посочих и празните рафтове с яйца в кутии по 6 и по 10 броя- стояха там няколко самотни кутии...На тях чак им стана смешно и казаха, че "такива празни рафтове с яйца никога не били виждали" и "как можело на Великден да няма яйца"...😛 Накрая взеха по 6/10 яйца (не знам на каква цена, но казаха, че важното било децата да боядисват яйца и да се радват, щастието нямало цена- та явно не са били евтини)...🙂
Междудругото, вървеше и реклама по уредбата за козунаци- ама и такива нямаше! Ни-как-ви! 😃 Даже панетонета и от този вид опаковани не видях, а се поогледах добре уж от любопитство. Шапка им свалям...дори боите за яйца така добре са си изчислили като количество, че имаше съвсем малко пакетчета налични...😵🙂
Светъл празник! Ето ги и яйчицата ни (кора М от Кауфланд- от началото на седмицата):

Нямам нито 1 пукнато, варих ги на пара в лидълския уред за готвене на пара.🙂

Последна редакция: нд, 24 апр 2022, 00:31 от dolce miele

# 461
Има ли пектин в Кауфланд, и къде да го търся?

# 462
Мисля, ще съм вземала от Кауфланд. В секцията с бакпулвер и подобни неща

# 463
Леми, можеш да потърсиш и в секцията, където стои хускът. Поне при нас е на друго място, а не при бакпулверите. Ако не са размествали нещо, че скоро не съм оглеждала за тези неща.

# 464
100% има - аз купувам редовно.
При нас стои при овесените трици, соевите гранули, мюслита, корнфлекс .

Общи условия

Активация на акаунт