КАУФЛАНД - тема 56

• 43 258
  • 750
  •   1
Отговори
# 585
И аз не съм. Предишният път когато го погледнах бяха замразените гъби, сега е някаква консерва царевица.
Имам точки, но не мога да ги използвам, нищо интересно. Те ако дават по някакъв смешен купон на седмица, егати тъпнята, хич няма и да го държа това приложение.

# 586
+ 1
Аз за сега никаква полза от него за себе си не виждам, но давам времеви толеранс и чакам да разбера колко им е трайността на натрупаните точки и някакво развитие на предназначението им .

# 587
И аз до момента нямам полза, но нали още е в тестова фаза, ще изчакам.

# 588
  • Pazardjik
Кога пускат купона за РД , пада се в събота

# 589
Кауфланд бият Билла по глупави купони. Да дам 25лв., за да спестя максимум 1.50 от царевица. Смях в залата! Единственият келепир ще са  запаметените касови бележки.

# 590
Ако човек, който е рожденик утре, си свали днес приложението и се регистрира...дали ще има купона за бонбоните за 1 ст? Или да се регистрира примерно с някаква рожденна дата след една седмица? Има ли значение? 🤔 Не че държи на всяка цена на бобоните, но пък наистина рд е утре и защо човекът да не се възползва...🙂

# 591
Долче, права беше. 100% памук е. С две лица и цип! Flowers Hibiscus
Много хубав!

# 592
Дева, супер! Бих го взела и аз "като топъл хляб" на тази цена. 😃 Имаше преди време в темата за Лидъл една дискусия, че пускали ранфорс, който не бил 100% памук, ами "с високо съдържание на памук"...и на някои хора това ум беше проблем. Може би оттам си останала с впечатление, че материята не е много ок...🤔🙂

# 593
Тази седмица купонът е за царевица. Обаче няма смисъл да си хабите 5 точки за него, защото по брошура е намалена Heinz 400 гр за 1,69. Тази от купона е 340 гр за 1,49.
Идва същото горе долу.

# 594
  • оттам, откъдето започва България
До момента от всички купони само за т. х-я Zewa беше на сметка. Аз затова и се възползвах. Simple Smile

# 595
И най-първия за дезодоранти Биотен също беше хубава цена.

# 596
Смях в залата! Единственият келепир ще са  запаметените касови бележки.
И това не е гаранция:

# 597
  • Г. О.
Здравейте. Как да получа купон за бонбони за рожден ден? На 07.05 имам рожден ден. От три седмици имам регистрация в приложението с датата на раждане, обаче нямам никакъв купон. Кажете ми къде трябва да потърся ?

# 598
Да ви кажа, че днес за сметка 4.98 ми дадоха 5 точки. Изобщо не очаквах.
Доматено пюре, както предположих, се намира срещу бурканите с лютеница.

А тази гледка винаги ме вбесява. Но явно родителите са далеч от добрата хигиена, защото якето на детето се търкаляше в количката, където то се разхождаше.
Скрит текст:

# 599
За якето има пералня, но за храната и това между ушите - не😞

Общи условия

Активация на акаунт