КАУФЛАНД - тема 56

• 42 745
  • 750
  •   1
Отговори
# 90
  • Русе
Да, наложи се да изляза през нормалните каси...😅 Макар че без никакви покупки да се редя на опашката...пък и дистанция да спазвам няма как, ако реша да мина напред и почаках.🙂
Миналата седмица с майка ми така чакахме на нормална каса, че не бяхме купили нищо
Според мен, през касите на самообслужване стават най- големите кражби. Видях две момчета да се изнизват с едни хора като се отвориха вратите. Без да си платят.
Да те "светна" - минавай през последната каса. Тази, която е непосредствено до бързите каси. Там разстоянието е по-широко и свободно се минава.
Аз си мислех, че са махнали ваучерите за чакане на каса. Никъде няма надписи из нашия магазин, дори и на разделителите на касите. Веднъж чаках доста, но като не видях никъде нищо се отказах да ходя на Информация да си вдигам кръвното. Понякога плащам с ваучери и касите на самообслужване не са ми вариант, дори и да няма хора там.

# 91
При нас има служител на касите на самообслужване. За помощ и може би да следи за кражби.
И аз с ваучери ходя на другите каси, но не съм улучвала опашки отдавна.

# 92
В Люлин 6 бяха затворени всички каси на само обслужване, заради ремонта.

# 93
Чудих се дали да взема бели яйца. Не съм пробвала до сега, дали е по-лесно боядисването с тях?

# 94
  • На края на вселената!
На Каблешков обикновено има служител около касите на самообслужване. Не знам дали следят за кражби,  но помагат при затруднения, и се легитимира с карта  за да разрешат покупки за 18+ като алкохол и цигари. А цигарите са заключени и трябва служител да ти извади. Понякога не се сканира кода от касовия бон за изход, та са ме пускали с тяхна карта.

# 95
Да, следят, естествено. Едно момче, което се промъкна след мен, изобщо нямаше да го забележа, беше спрян с въпрос "къде Ви е касовата бележка", а той отговори "в джоба". Какво е станало след това, не знам, отминах.

# 96
Аз на Каблешков питах веднъж мога ли да изляза оттам без покупки, но ми отказаха. Минах през редовна каса и си купих едни дъвки, за да не се обяснявам. Най мразя да съм отишла за нещо конкретно, да го няма и да реша да ида в друг филиал, като същевременно да не събудя подозрения защо си тръгвам с празни ръце JoyJoy

# 97
Направо ви завиждам за стоицизма, на мен никога не ми се е случвало да вляза в голям супермаркет и да изляза без нищо🙄

# 98
Най-редовно си излизам без нищо. Примери: Свеж босилек - няма. Нетретирани лимони - няма. И т.н. Гледам да не доближавам печивата, че там ангелите ми са слаби. 😀

# 99
Направо ви завиждам за стоицизма, на мен никога не ми се е случвало да вляза в голям супермаркет и да изляза без нищо🙄
Майка ми онзи ден беше впечатлена, че успяхме да излезем с празни ръце Wink ама отидохме да яйца, а нямаше Wink

# 100
Момичета, зарибихте ме с това приложение. Изтеглих го, но не мога да си създам профил. Влизам през поща или телефон и стигам до стъпката "Парола". Има изискване тя да има минимален брой символи, главни букви, малки букви и т.н. Но колко цифри трябва да въведа, за да изпълня изискването за минимум? Въведох 8, но явно иска повече. Ама нали после трябва да ги помня. 😃
Пробвах с 16 цифри. Пак не става.

# 101
Гледай указанията под паролата - когато си " задоволила " всички ще те пусне да продължиш🙂по спомен имаше изискване за брой символи от които големи и малки букви, препинателен знак или символ, цифри.

# 102
Aз гледах указанията, те съветват в зелено, но след 16 цифри, бутонът стои неактивен и не ме пуска нататък. Въвеждала съм пароли в много сайтове, но при 16 цифри да не съм отговорила на изискванията, ми се струва подозрително.

# 103
Странно. С кирилица и латиница нещо?

# 104
Чудих се дали да взема бели яйца. Не съм пробвала до сега, дали е по-лесно боядисването с тях?

Миналата година взех и честно казано е все тая. Например първото яйце никога не ми става хубаво червено. Все едни бледи и ненаситени цветове ми се получават. Може и смотани бои да вземам, не знам. Все са от масовите на пазара.
Чета ви тук за някакви карти. Нищо не разбирам, но и не ми се задълбочава.

Общи условия

Активация на акаунт