КАУФЛАНД - тема 56

• 42 729
  • 750
  •   1
Отговори
# 75
Хм, не знам къде е тая витрина, да не е долу до входа ,дето правят сандвичи и подобни...?

# 76
Вътре в магазина е. Има грил зад витрината с обслужване. Когато пилетата са готови, ги изваждат на витрина на самообслужване. Едно пиле е 9,99, около килограм.

# 77
И при нас в Плевен картите все още се водят само за служители. Има ли някой използвал карта в София, Фондови жилища? Там вече валидни ли са?

# 78
  • София
Вътре в магазина е. Има грил зад витрината с обслужване. Когато пилетата са готови, ги изваждат на витрина на самообслужване. Едно пиле е 9,99, около килограм.
Сложили са нови витрини, които да поддържат пилетата топли или на стандартните витрини на самообслужване за колбаси, салати и т.н, тоест продават ги умишлено изстудени?

# 79
Поставили са нов щендер само за пилета срещу витрината с обслужване. Пилетата са в тарелка и хартиен плик, има табела да се внимава, че храната може да е гореща. Колко време остават горещи, нямам представа. Все няма извадени като минавам, въртят се на грила.

# 80
Влизам в темата и виждам, че имало и карта. Тъкмо днес бях в Люлин 6,правят ремонт на половината паркинг + вътре. Огромни опашки в 9 сутринта на касите. Отивам после на информация да си искам 3-те лева, че бавно работят. Онази ми се прави на интересна, че виждате ли ремонт правим, ама ще проверим за вас дали няма да може ваучер. Ами да не сте го написали в магазина, като не го давате.

# 81
И при нас в Плевен картите все още се водят само за служители. Има ли някой използвал карта в София, Фондови жилища? Там вече валидни ли са?
Само за служители.

# 82
Направо ги бях забравила тези ваучери от 3 лв.
Откакто има каси на самообслужване изобщо не ми се е случвало да чакам много.

# 83
Дева, не ме питай колко време се чудех дали мога да изляза през тях като не съм купила нищо...😂

# 84
Дева, не ме питай колко време се чудех дали мога да изляза през тях като не съм купила нищо...😂

При нас не може, защото бариерата се отваря само с касова бележка.
Другия вариант е да изчакаш някой и да излезеш едновременно с него.
Те тези каси са като в капан. Много ми е клаустрофобично. Joy Отвсякъде огради, бариери, пищящи греди. Сакън..

# 85
Само за служители.
Благодаря. Ами ще си почакаме. Grinning

# 86
Да, наложи се да изляза през нормалните каси...😅 Макар че без никакви покупки да се редя на опашката...пък и дистанция да спазвам няма как, ако реша да мина напред и почаках.🙂

# 87
Да, наложи се да изляза през нормалните каси...😅 Макар че без никакви покупки да се редя на опашката...пък и дистанция да спазвам няма как, ако реша да мина напред и почаках.🙂
Миналата седмица с майка ми така чакахме на нормална каса, че не бяхме купили нищо
Според мен, през касите на самообслужване стават най- големите кражби. Видях две момчета да се изнизват с едни хора като се отвориха вратите. Без да си платят.

# 88
  • shumen
Скучна нова брошура.
Наистина тези каси на самообслужване са само за кражби.

# 89
И аз исках да излизам през тези каси като не съм пазарувала, но не можело. При нас вече са сложили охрана конкретно на този изход, вероятно са установили проблем с кражби.

Общи условия

Активация на акаунт