КАУФЛАНД - тема 56

• 42 748
  • 750
  •   1
Отговори
# 120
От касите до информация все пак не е нужно да се минава целият магазин, поне при нас.
Сто пъти предпочитам пред чакане и бутане на опашката.

# 121
В нашия магазин не ми е по-лесно да се връщам до Информация, за да изляза. А в магазина в Тракия бях за първи път, доста е голям, а и непознат за мен, затова предпочетох да не експериментирам. 🙂 А и до последно си мислех, че ще си харесам нещо, макар и дребно😅

# 122
Grinning През бирата е пряката пътечка в Тракия.
Последният напречен коридор вдясно преди касите, и си при хляба.

# 123
  • Пловдив
Здравейте.От къде мога да видя новата брошура ?

# 124
# 125
Grinning През бирата е пряката пътечка в Тракия.
Последният напречен коридор вдясно преди касите, и си при хляба.

Така е.
Но да си жива и здрава, че ми каза, хич не бях обръщала внимание, че на входа има и изход.Blush
Не, че ще го ползвам, имам си принцип, да не се връщам обратно.

# 126
  • Пловдив
Благодаря mama66.

# 127
  • София
От новата брошура нищо не ме впечатли.

# 128
Това вратичката, която отварят от Информация ли е? Т.е. трябва да се върна от зоната на касите, за да замоля служител на Информация да ми отвори с разяснения, че не съм пазарувала? Ако е така, ще продължа да не ползвам този изход. Simple Smile

# 129
Да, Соул. Simple Smile

# 130
  • София
Люлинци, знаете ли докога ще продължи ремонта на паркинга на Кауфланд?!

# 131
  • София
Това вратичката, която отварят от Информация ли е? Т.е. трябва да се върна от зоната на касите, за да замоля служител на Информация да ми отвори с разяснения, че не съм пазарувала? Ако е така, ще продължа да не ползвам този изход. Simple Smile
Извинявайте, със сигурност е обсъждано, но неможе ли ако не си пазарувал да излезеш през касите?

# 132
  • София
Извинявайте, със сигурност е обсъждано, но неможе ли ако не си пазарувал да излезеш през касите?

Може.

# 133
  • оттам, откъдето започва България
Квартален, основен, ежедневен и какъвто и да го наречеш магазин ми е Кауфланд.
Станислава5642, макар и рядко, въобще не се притеснявам да изляза от магазина без да съм пазарувала. Simple Smile

# 134
Може да излезеш през касите, да не сме им заложници там. Simple Smile Става дума, че не може да излезеш през касите на самообслужване, ако не си пазарувал.

Общи условия

Активация на акаунт