КАУФЛАНД - тема 56

• 42 760
  • 750
  •   1
Отговори
# 135
Рядко ми се случва да излизам без да съм купила нещо, но един път в Лидъл охраната дойде да ми провери чантата. Прихнах да се смея, тя чантата ми беше голяма колкото за един телефон и още нещо дребно.

# 136
Аз като затворник се чувствах само в ИКЕА Wink там влязох и на средата на пътя вече съжалявах Wink

# 137
Пийкок, аз в Икея още не съм ходила, а и не искам, точно по същата причина.

# 138
Тайната е директно да слезеш на долния етаж Wink

# 139
Не разбирам защо се чувствате като затворници в Икеа...ще споделите ли? 😀
Доволна съм, защото днес забелязах, че са заредили и в нашия магазин от комплектите за супа от сьомга. 😃 800 гр за около 7 лв. Забелязах и тези пакети със замразени зеленчуци за тиган- италиански, азиатски и рустик. Мисля, че имаше още един вид, част от него се вижда зад микса за супа:

Мисля, че бяха 750 гр/3,99 лв.🤔
А на микса за супа му се зарадвах особено много, защото тъкмо изчезна аналогичният от Лидъл😃, не знаех, че и в Кауфланд има такъв:

Освен това, имат и друг китайски микс, а и още интересни неща. А колегите им в Лидъл тази вечер бяха разместили замразените зеленчуци и на мястото на половината зеленчуци имаше...пици.😷 Нямах време да им търся новото място...и се пренесох при конкуренцията. 😄
Нямаше особено интересно при намалените зеленчуци- гъби и коприва на безценица бяха разграбени, зелен лук по 28 ст не взех, че не харесах намалените салати особено...Взех 2 връзки праз- всяка по 35 ст., по 3 броя дебели стръкове бяха във връзка, заслужаваха си. Има малко жълто за изрязване, но са в достатъчно добро състояние иначе. И около 1 кг чушки Чарли взех по 1,35 лв/кг- лютиви са, но не особено и са ми много удобни да ги смеля със зехтин или с майонеза, става много приятно и си го използвам за мазане, като сосче към месо или зеленчуци, а мисля да го пробвам и към "спагети" от тиквички, когато им дойде сезонът. 🙂 Сметката ми беше 1,92 лв. 😅
При нас не ми е удобно да се връщам до Информация, ако вече съм стигнала до касите...много чупливи бутилки трябва да заобикалям, после тоалетни хартии, бебешки стоки, олио, зехтин и подправки...и няколко чупки да направя...😄

Последна редакция: пн, 11 апр 2022, 04:45 от dolce miele

# 140
Може ли да се връща неразопакована хранителна стока в друг филиал ? Имам касов бон.

# 141
# 142
Някой има ли пясъчника, дали е хубав ?

# 143
Подрафтовите кошници бива ли ги? Дали се намират свободно или е имало бой и за тях?

# 144
Долче, добре че показа замразените миксове, та специално ходих да ги търся. При нас бяха на горния ред и смесени с други миксове, едвам ги намерих.
Подрафтови кошници имаше колкото искаш, никой не се биеше за тях.

# 145
Марулята 1,59 Cold Sweat (в Била трябваше да е 99 стотинки, ама нямаше онзи ден ни една).

# 146
Леми, и на мен много ми харесаха замразените миксове като замисъл- предполагам и, че ще са хубави и на вкус. 🙂 А случайно забеляза ли къде стои миксът от зеленчуци за супа?🤔 При нас зеленчуците за тиган бяха на долния ред, на горния не гледах много...

# 147
За супа беше на долният ред, но от другата страна.

# 148
Благодаря, очертава се често да го купувам. 🙂

# 149
  • Пловдив
Бях взимала от микса с къдраво нарязаната тиквичка. Отвратителен беше.

Общи условия

Активация на акаунт