КАУФЛАНД - тема 56

• 42 758
  • 750
  •   1
Отговори
# 150
Защо, кое не ти хареса?

# 151
Бях взимала от микса с къдраво нарязаната тиквичка. Отвратителен беше.
Италианският ли, аз взех един пакет от него, и два азиатски.

# 152
  • Пловдив
Не помня...отдавна беше...горчеше ми нещо.

# 153
Аз обичам много тъмни тиквички и броколи, предполагам, че на мен ще ми хареса.

# 154
  • Русе
Подрафтовите кошници бива ли ги? Дали се намират свободно или е имало бой и за тях?
Имам от години. Доволна съм Едната съм я натоварила може би със 7-8 пакета макарони и спагети. Не е мръднала. На други две държа купички и чаши. Също добре се държат.

# 155
Шапките за баня от 1,69 лв стават ли? Май са на Agiva...🤔

# 156
Аз от миксовете замразени зеленчуци, дето Долче-то е снимала, съм купувала миналата есен азиатския и италианския. Имаха обаче добавена захар малко доколкото помня. И двата вида ми харесаха, азиатския повече, но другия го бях готвила по някакъв завъртян начин и може и в мен да е бил проблемът. Долче, благодаря, че ме подсети за тях, пак ще ги купувам 🤗, дано не са ги развалили.

# 157
Не съм купувала досега зеленчуков микс със захар...странно ще ми е, ако е така?! 🤔
Леми, можеш ли да провериш дали има?🙂 Всъщност, ако не ти е проблем, и да снимаш състава? Изобщо не се сетих да снимам и това в магазина.

# 158
Тази седмица съм рожденничка и Кауфланд днес ме зарадва много.

# 159
Еха, браво! И аз съм рожденичка след 2 месеца, дано и мен ме зарадват по подобен начин! 🙂

# 160
Долче, ти от Лидл също ще имаш подарък. Бонбони или бутилка вино, за 0.01 лв.
Познай аз какво избрах? Grinning

# 161
А аз си направих картата точно на РД-тогава разбрах от тук за съществуването и'. При нас няма проблем с чекирането на картите-касиерките любезно съдействат. Тази седмица купона е -35% за продукти с марка Зева.
Скрит текст:

# 162
Дени, т.е. за теб нямаше купон за рд, така ли?🤔
Дева, и аз взех виното от Лидъл...😁

# 163
Щедри са в подаръците. Simple Smile Няма право на избор, така ли? Трябва да ядеш бонбони. Simple Smile Хубава кутия са избрали.

# 164
Харесва ми, че не са избрали най-обикновените и евтини бонбони. А все ще се намери кого да почерпя, дори и аз да не ям. Пък може и да опитам, през повечето време се лишавам от такива неща, може на рд да не е така. 😃

Последна редакция: пн, 11 апр 2022, 20:54 от dolce miele

Общи условия

Активация на акаунт