КАУФЛАНД - тема 56

• 42 775
  • 750
  •   1
Отговори
# 210
Долче, с тези намаления, и ти като мен няма да видиш купон 😎😄

# 211
То пък едни купони. Sunglasses
По-добре намаления.

# 212
Ама ги ползват хората. Ей сега видях една женичка, нарамила по 3 пакета Цева в лявата ръка и още 3 пакета в другата. На купона не видях да има ограничение за бройката.
Въпреки че в К. сега е на редовна цена хартията. Във Ф. ще има от утре 2 Цева на цената на 1.
Трябва да сравня цените.

# 213
Ох, Долче, как ти завидях за снощния пазар на намалени зеленчуци! Моите съседи явно го играят хуни, защото никога не съм засичала нищо зелено намалено, дето да става за купуване изобщо. То аз и не ходя вечер до магазина 😇, но ще дебна за лапад и див чесън, зелениите доста ме влекат напоследък.

# 214
И, започнаха вече кражбите на течно злато 😎

Отмъкнаха 100 бутилки олио от къща в кюстендилско село
https://www.google.com/amp/s/m.dnes.bg/stranata/2022/04/13/otmyk … o-selo.526713/amp

# 215
  • Пеликания
Добре, че в градината имаме лапад, че не ми се налага да купувам Grinning
При нас след 20:0 много рядко може да се доредиш до нещо. В 20:10 вече е празно. Един път бях взела микс салата за 0.39лв. и кг моркови за 0.14лв Grinning

# 216
  • София
Вчера търсих щанда на Есенс в Хаджи Димитър, но го нямаше....

# 217
Не знам проблем с доставите ли има, или с какво, но заварих това в магазин на ДМ в подлеза на Софийския:

# 218
в нашето село боя е обикновено с събота и в понедленик сутрин. Simple Smile вечер в 8 няма
Купих протиотик на Д. Маджаров . Чак у нас видях че е 280 грама кофичката , на 'промоция' за 1.09лв. Не е лошо , ама ми сладнеем. Най- харесвам побиотика на Бор Чвор.

# 219
  • Сливен
Есенс са в процес на доставчика за България,вече няма да е Додис.

# 220
И аз взех от това пробиотично, не ми хареса въобще. Бор чвор пробиотично харесвам, без значение какви са мненията за производителя.

# 221
Моята майка пък ми се оплака, че в Кауфланда в родния ми град почти са изчезнали вносните бои за коса и сега съответно ще влача боя от София. Нещо наистина става с доставките + като добавим неадекватни управители на някои места, става направо трагично положението за конкретни стоки.

# 222
Сканирах си снощи картата...
🙂 Не ми допада системата покупка за 5 лв за 1 точка...по-точно фактът, че при няколко покупки под 5 лв де факто няма да се получат никакви точки (освен ако не се натрупва сумата, но едва ли)...

Май се натрупват, защото имах 4 точки. Днес си купих нещо за 2 лева, сканирах картата и след това имах 5 точки.
И при други артикули го има намалението на грамажа - 3 в 1 например.

# 223
След като измрънках, че няма оферти, днес лазаня с телешко 71 стотинки на Каблешков , някой ако минава има още бройки.

# 224
Хриси, ако се натрупват, тогава оттеглям възраженията. 🙂
Да, на много стоки намалиха грамажите, промениха опаковките (примерно с по-малко бройки от продукта в опаковка) и т.н. 🤐

Как консумирате дивия чесън? Предполагам суров, но имате ли някоя по-специална рецепта или просто добавяте към другата храна?🙂
Леми, трябваше да се очакват кражби на течно злато...🤪 При тези цени (в кварталния супер олиото си държи цена 5,50- 6 лв и нагоре)...

Последна редакция: ср, 13 апр 2022, 18:34 от dolce miele

Общи условия

Активация на акаунт