КАУФЛАНД - тема 56

• 43 418
  • 750
  •   1
Отговори
# 255
Или обратното, не го яде, защото не му е сладко: ))

# 256
😀 Би било добре, но повечето хора са на схемата "пенил се, не пенил, ще те ям"...

# 257
Сладкият вкус се възпитава...🙂 При желание, може да се намери добър баланс между сладост и полезност (и количество, естествено).
Имам чувството, че утре ще ни пробутват гадни краставици...Поне аз скоро не съм видяла краставици в добро състояние...🤔

# 258
Не ми дадоха бонбоните за 1 ст. за рождения ден. 😁 Било от 15.05. Иначе можех да си сканирам картата,но не сканирах нищо. За какво изобщо ги пускат тези купони?!

# 259
Е, това е подигравка!

# 260
Кое е от 15.05.?! Аз бих им се обадила на телефона или бих писала...отговарят бързо. 🙂

# 261
На мейла ли? И аз мислех,но не знам дали ми се занимава.

# 262
Не ми дадоха бонбоните за 1 ст. за рождения ден. 😁 Било от 15.05. Иначе можех да си сканирам картата,но не сканирах нищо. За какво изобщо ги пускат тези купони?!
Аз точно днес ги взех за РД

# 263
А, на мен би ми се занимавало. Още повече щом на други са ги дали бонбоните за 1 ст! 🙂 Даже по имейла ми е по-лесно на мен.

# 264
Хмм. Писах им. Късно прочетох,че други са се възползвали,иначе щях да напиша и това. Нищо,ако ми върнат отговор ще питам. 😁

# 265
Ще има отговор. 🙂

# 266
Аз в козунаците,които ще правя и захар ще си сложа 😆😆😆.Аз ги искам сладки затова и търся подсладителя😁 В повечето рецепти,които видях има и по лъжица подсладител,защото захарта трябва да е малко,а с малко захар няма как да са ми  сладки на мен.

И аз си направих карта, но нямам точки още.Грешно ли съм разбрала,че при направата са ви дали и точки.Иначе имам купон за продукти на Зевс,които изтича в неделя.

Не знам дали ще стигна тая седмица до магазина,а за козунаците ще ми трябва везна,според вас дали ще открия в понеделник/вторник

# 267
Аз също днес си взех бонбоните от рожден ден попитах служител обясни ми че ще заработи от месец май но на хората които имат приложението не отказвали.

# 268
Morkovel99, може да си мажеш резените козунак с течен шоколад.

# 269
Доволни ли сте от везната?

Общи условия

Активация на акаунт