КАУФЛАНД - тема 56

• 43 318
  • 750
  •   1
Отговори
# 465
Да, тези неща мисля, че са в близост до пектин и хуск, май и инулин имаше там. При нас се падат на рафтове до стената.

# 466
Минах през Кауфланд днес. Краставици късоплодни бяха по 2.49. Не си заслужаваше да вземам, имаме доста. Тиквичките бяха по 1.49, купих. Също зелена салата по 0.49 и репички, много хубави, по 0.79. Нямаше хора. И яйца нямаше. Ето така изглежда щанда. Палет не.

# 467
Днес очаквах всичко да е на доизчерпване. Хич не съм минавала даже. Сигурно им е било спокойно в магазина. При нас няма хора в града Wink тази седмица много добре се представи Кауфланд със зеленчуци и яйца като за преди Великден, според мен.

# 468
И при нас няма хора в града, голямо спокойствие. Simple Smile
За другата седмица само домати съм набелязала.

# 469
И при нас беше спокойно следобеда.
Взех намалени гъби, чери, моркови, магданоз и връзки зелен лук и чесън.

# 470
А, Дева, при вас направо е имало- поне донякъде- яйца!😝 При нас 4 дни поред беше като снимките, които показах. Добре, че взехме козунаци и кора с яйца през първите дни!
Марулите, които взех вчера по 18 ст, изглеждаха доста "умрели" и бяха доста мини размер, но пък се оказаха доста сочни!😍
Яйцата М от кората се белят трудно...но пък нямаше нито едно пукнато.

Последна редакция: нд, 24 апр 2022, 21:26 от dolce miele

# 471
От нашата кора също няма нито едно пукнато, обаче лесно се белят, Долче.
И аз се радвам, че си напазарувах в първите дни, че после вече е нямало. Днес никакви козунаци не видях. Даже и Панетоне нямаше.

# 472
  • Русе
.....
Яйцата М от кората се белят трудно...но пък нямаше нито едно пукнато.
Което значи, че са били пресни.

# 473
Вики, и аз така знам, че по-пресните се белят по-трудно. Не се оплаквам де, щом малката не се оплаква, докато ги бели. Доста и' се усладиха, днес изкара на яйца, карначе, краставица и домат, козунак и мляко.
Скрит текст:
Търся рецепта как да остават вкъщи повече боядисани яйца😅 От четирима човека (един от които не е ял oт яйцата все още) и 30 боядисани яйца, сега налице са 15 яйца...😁
Дева, за яйцата много се учудих от липсите тази година. А за липсата на козунаци и панетоне дори още повече. Та това си е стока, която не се разваля бързо и не са длъжни да ги продават на намалена цена.

Последна редакция: пн, 25 апр 2022, 13:50 от dolce miele

# 474
Леми, можеш да потърсиш и в секцията, където стои хускът.
А къде стои хускът? При биопродуктите ли? Не съм виждала май.
Благодаря.

# 475
При нас хускът се пада на рафт до стената, има до него инулин, овесени трици, някои видове мюслита...🙂

# 476
Сканирах си картата и продавачката: ама вие служител ли сте ?
Аз: не.
Тя: ама защо тогава си сканирате картата?
Аз: ми вашите колеги предните дни ми позволиха . Имам вече 20 точки.
Тя: ама не може, тя е само за служители. Няма да ви се начислят точки.
Ми хубаво... Как досега се начислиха ? Как да е.

# 477
Интересно...😃 Колегите им от Обслужване с клиенти са на друго мнение- че щом човек вече има приложението, знае за картата и я сканира на касата, значи точки се начисляват. 🙂 Никъде в приложението не сме отбелязвали дали сме служители на Кауфланд или не. 😉

# 478
Аз сканирах на касата на самообслужване, добре, че писахте тук как става. Имам 14 точки, и доколкото разбирам засега с тях мога да си купя с отстъпка само тези замразени гъби, така ли?

# 479
  • Пловдив
Май да...

Общи условия

Активация на акаунт