КАУФЛАНД - тема 56

• 43 282
  • 750
  •   1
Отговори
# 555
  • оттам, откъдето започва България
Връщай я и освен че трябва да ти върнат парите, си поискай и ваучер за 3 лв.
Едно от обещанията на К. е, че ако откриеш продукт с изтекъл срок на годност, в знак на извинение получаваш ваучер за 3 лв.

# 556
  • София
Едно от обещаният на Кауфланд е, ако чакаш повече от 5.мин.  на каса, дават ваучер. Досега някой да го е ползвал?!  Аз не съм ползвала такъв ваучер.

# 557
Дават, да

# 558
Кое пилешко в Кф е най-хубаво?
Кокорико мернах едно с по-високи цени и би трябвало да е по-качествено.
За дюнери,панирани филенца и пилешка супа ще се ползва..

В Кф Люлин новата подредба е малоумна и ще намаля пазаруването там докато не я оправят.

# 559
Едно от обещаният на Кауфланд е, ако чакаш повече от 5.мин.  на каса, дават ваучер. Досега някой да го е ползвал?!  Аз не съм ползвала такъв ваучер.

Много пъти. Отиваш на Информация, казваш номера на касата и искаш ваучер.

# 560
  • гр. София
И аз се лутам из щандовете в Кауфланд Люлин. Ужасно е , питам служителите къде са нещата.

# 561
На каква цена може да си поискаш валчер?И от къде го искаш -от каса или от информация?

# 562
На информация се иска и проверяват на камерите колко сте чакали, ваучерът е за 3 лв
Аз също взимах безпроблемно години наред, един път ми отказаха обаче, защото трябвало продуктите да са на лентата, което преди не беше проблем. Ясно е че ако работят 3 каси и има 20 души, които да чакат, няма как всички да си сложат продуктите на лентата

# 563
  • София
И в други филиали на Кауфланд, не само в този в Люлин, има разместване на щандовете. Поне 2-3 години ще останат така. Добре че приключиха с асфалтирането на паркинга, че беше малък ад.

# 564
  • София
И в други филиали на Кауфланд, не само в този в Люлин, има разместване на щандовете. Поне 2-3 години ще останат така. Добре че приключиха с асфалтирането на паркинга, че беше малък ад.
😂😂😂 Б... е майката в люлинския. Пълно е с клиенти в истерия, въртящи се като мухи без глави, обикаляйки по десет пъти из магазина, докато се открие търсеното.

# 565
Хора,някой купи ли си вертикалната парна ютия на Тефал с точки,която е.Tefal Pure Tex.Имам сходна,слагаш вода в резервоара,включваш,изчакваш да светне без да мига,натискаш копчето,което е отпред,малко започва да се чува един лек ударен шум и парата тръгва На тази от Кауфланд само се чува шума,а пара не тръгва.Опитвах всякак,пълен резервоар,задържан няколко секунди бутон,даже и повече,горе сменям позициите на степента на парата,но не тръгва тая ми ти пара,само ударния шум се чува....иначе плочата си е нагрята,но без пара.Къде греша?

# 566
На каква цена може да си поискаш валчер?И от къде го искаш -от каса или от информация?

ВаЛчер не знам къде и как, но ваУчер за 3 лв. дават на Информация.

Да докладвам, че се обзаведох с един комплект, плик 150/200 и калъфка 50/70, за 10 лв. Simple Smile Намален от 20 лв. Ранфорс е, ама за тези пари, толкова. Simple Smile

При нас още няма разместване. Да очаквам, значи.

# 567
Дева, че какво му е на ранфорса?😉
Имам парна четка, но от Лидъл. Има 2 режима на работа- пуска пара само при засържан/натиснат бутон или /като се плъзне една част на копчето/ пуска постоянно пара. Също така, освен да се пусне в контакта, има си копче и за включване. Тази на Тефал няма ли си упътване?🤔 Също...да не би да има някакъв предпазител за водата, който трябва да се махне, някаква блокировка?

# 568
Единият филиал, в който ходя, след разместването имаше насочващ персонал и брошура с карта на магазина.

# 569
Имам сходна ютия Тефал,да не кажа,че само цвета е различен и контейнера на едната е отзад,а тази отпред,даже онази има опция да се застопорява копчето и да се подава постоянно пара,т.е, боравя с много сходен модел,но тази не тръгва,затова питам,дали пък няма някакъв друг пиниз.Ще ми се някой,който си я купил да сподели как е тръгнала при него.

Общи условия

Активация на акаунт